Титан обмисля смяна на името на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Титан обмисля смяна на името на ЦСКА

Мнениеот delqnski47 » 16 окт 2009 19:09

Кашчей написа:
delqnski47 написа:[
АС-23 е бил създаден след обединяването на Атлетико и Слава и става името Атлетико Слава 23(АС-23)!Счита се за първият военен клуб...

В такъв случай, защо не потърсите корените си в някой от тези два клуба, или ви е трудно да изберете кой да е?
Прави ми впечатление, че сякаш ви е срам от годината написана на емблемата ви, та затова търсите по-дълбоки корени.

Защото пак ти казвам......ЦСКА е бил(вече не е ) основен представител на войската!Тези два тима Атлетико и Слава не се считат баш за професионални футболни клубове(то едно време футбола е бил е баси смехорията....кой играл,кой не играл..)!Чак тоооолкова в историята няма нужда да се връщаме!
А и жестоко си се заблудил пич....нито от историята,нито от годината,нито от името и ВСИЧКО останало дето е свързано с марката ЦСКА,мене не ме е срам!Аз не съм с комплекси и не ме интересува че отбора има година,която съвпада с периода на комунизма!Аз тогава не съм живял и ми е през **** за това какво ми говорите!
Аз ''СИН' няма да стана ако ще и ''Левски'' да е единсвтения отбор в цялата Галактика!ПО СМЪРТНО!!!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 окт 2009 19:20

Кашчей,едно време доброволни работи не е имало!Всичко се е решавало от властите и всеки отбор е бил на държавата както и всяка собственост е била обща и т.н...
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 окт 2009 19:22

delqnski47 написа:А и жестоко си се заблудил пич....нито от историята,нито от годината,нито от името и ВСИЧКО останало дето е свързано с марката ЦСКА,мене не ме е срам!Аз не съм с комплекси и не ме интересува че отбора има година,която съвпада с периода на комунизма!Аз тогава не съм живял и ми е през **** за това какво ми говорите!
Аз ''СИН' няма да стана ако ще и ''Левски'' да е единсвтения отбор в цялата Галактика!ПО СМЪРТНО!!!

Като не те е срам (аз нямах предвид лично теб) защо тогава се напъваш да ме убедиш ( и не само мен), че корените ви са по-дълбоки от написаното на емблемата ви?
А питах за годината и срамът, не защото съвпадат с ерата на най-лошите години от социализма в България(комунизъм никъде и никога не е имало на този свят), а защото ви правят един от най-младите клубове, а си е по-друго да имаш история още от зората на футбола в България..като "Славия" примерно :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 окт 2009 19:30

Кашчей написа:
delqnski47 написа:А и жестоко си се заблудил пич....нито от историята,нито от годината,нито от името и ВСИЧКО останало дето е свързано с марката ЦСКА,мене не ме е срам!Аз не съм с комплекси и не ме интересува че отбора има година,която съвпада с периода на комунизма!Аз тогава не съм живял и ми е през **** за това какво ми говорите!

Като не те е срам (аз нямах предвид лично теб) защо тогава се напъваш да ме убедиш ( и не само мен), че корените ви са по-дълбоки от написаното на емблемата ви?
А питах за годината и срамът, не защото съвпадат с ерата на най-лошите години от социализма в България(комунизъм никъде и никога не е имало на този свят), а защото ви правят един от най-младите клубове, а си е по-друго да имаш история още от зората на футбола в България..като "Славия" примерно :mrgreen:

Това че ги казвам тези работи не значи че ме е срам :roll: !Чисто и просто си е така просто няма какво да се лъжеме!ЦСКА си е ЦСКА!Ако трябва и така ще си остане името!Ако ще и датата да сменят аз от друг отбор в България нема да стана тва е!
Sofia.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 окт 2009 19:39

Ако ще и датата да сменят аз от друг отбор в България нема да стана тва е!

Делянски, (аз поне) не те карам да си сменяш клубната принадлежност, но ме кефи нахъсаността ти по този въпросТ :) Несъгласието ми в тази тема е само за присвояването на нещо, с което вашият клуб няма нищо общо.Като ми е интересно и това, защо толкова неистиво се иска да се докаже, че ЦСКА е с по-стара история от вече официално написаната.
Имам усещането, че ще искате да си сложите още някоя титла във витраната, ако АС-23 са ставали шампиони на Царство България ;) :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 16 окт 2009 19:48

Кашчей написа:

Делянски, (аз поне) не те карам да си сменяш клубната принадлежност, но ме кефи нахъсаността ти по този въпросТ :) Несъгласието ми в тази тема е само за присвояването на нещо, с което вашият клуб няма нищо общо.Като ми е интересно и това, защо толкова неистиво се иска да се докаже, че ЦСКА е с по-стара история от вече официално написаната.
Имам усещането, че ще искате да си сложите още някоя титла във витраната, ако АС-23 са ставали шампиони на Царство България ;) :mrgreen:

Добре честно казано на мене хич не ми пука дали имаме нещо общо с тия АС-23 или не честно казано!!
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 окт 2009 19:49

Кашчей написа:

Хубаво,нека да нямаме!Не ми пречи поне на мене де! ;)
Sofia.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 окт 2009 20:23

megagrym написа:Пълна лудост за мен ЦСКА си е ЦСКА . АС 23 си е АС 23 не знам и не искам да знам с каква цел го правят но за мен ЦСКА си е ЦСКА от 1948 това приемам като цесекар.

Не е луд, който изяжда зелника :mrgreen: Тънката мисъл на мутрите е да се узакони някаква собственост върху стадион "Българска армия", на чието място е бил стадионът на "АС 23". От ясно, по-ясно , злато :) А пък ако ти ми обясниш адекватно, какво общо има отборът от Панчарево с абревиатурата цска (малките букви не са правописна грешка), най-вече "централен" и "армия", ще ти благодаря незабавно, още в този форум :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 окт 2009 20:35

Captain Stottlemeyer написа:
megagrym написа:Пълна лудост за мен ЦСКА си е ЦСКА . АС 23 си е АС 23 не знам и не искам да знам с каква цел го правят но за мен ЦСКА си е ЦСКА от 1948 това приемам като цесекар.

Не е луд, който изяжда зелника :mrgreen: Тънката мисъл на мутрите е да се узакони някаква собственост върху стадион "Българска армия", на чието място е бил стадионът на "АС 23". От ясно, по-ясно , злато :) А пък ако ти ми обясниш адекватно, какво общо има отборът от Панчарево с абревиатурата цска (малките букви не са правописна грешка), най-вече "централен" и "армия", ще ти благодаря незабавно, още в този форум :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Малките букви са си точно правописна грешка, защото абревиатура се изписва винаги с главни букви :mrgreen:

Идеята ти е доста интересна обаче.Не съм софиянец и не знам с подробности тези неща, но нищо чудно и това да е главната цел на тази агресивна реклама, че ЦСКА е пряк наследник именно на АС-23, а не на някой друг клуб.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 окт 2009 20:48

S.T.A.L.K.E.R написа:
Кашчей написа:В кои държави е имало фашизъм?

Като държавно управление,или като присъствие на такива партии?
В момента фашистки партии има дори в Русия.

Мислиш ли, че ако в СССР нямаше отбор с името ЦСКА, в България щеше да има

Първият плагиат на имена това е "Динамо", тогава няма ЦСКА,но по модела на отбора създаден от Феликс Дзержински (КГБ) "Динамо" в България също се появява такъв отбор . :mrgreen:

А бе Сталкер, абе душо зелена, пак се изказваш неподготвен :mrgreen: Тук някои люде търсят приемственост от времето на баба им, ти философстваш, че тогава нямало цска (малките букви не са правописна грешка). Ами като не е имало цска (през 1949, когато отборът носещ името на Апостола насилствено е преименуван), е имало "Септември при ЦДВ", който е образуван при обединението на "Чавдар" (обединил преди това "АС 23", "Шипка", ЦДВ и пр.) и "Септември", щото видите ли "Чавдар" тогава бил изпаднал в по-долна дивизия, пък не можело отборът на Партията да играе там, и т.н., и т.н. Май тази информация ще ти дойде множко, предвид ограничения ти умствен капацитет, но ти си я принтирай и прочети на спокойствие. Лека нощ , Пиги :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “ЦСКА”