Футболистчето Кривия къде ще играе?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: Футболистчето Кривия къде ще играе?

Мнениеот thebully » 30 сеп 2009 14:32

needaweed написа:Вчера съвсем случайно чух интервюто на Кривия и определено ми направи лошо впечетление. Няколко пъти съм споменавал, че това със скандалите не бяха само слухове, но каквото и да е ставало, не му прави чест да говори така. Кривия се ползва с ореола на голям мъжкар, но вчерашното изказване показа друго. Един мъж с чест ще си реши проблемите с този, с когото ги има, а не да ги прави достояние зад гърба му. Още повече да ругае колеги, с които е работил години. Абсолютно непрофесионално и неетично. А точно той трябваше да бъде лидера и обединителя в тима. Както ида е, Кривия игра за морето и никой не може да отрече, че допринесе достатъчно за отбора.

+1 не мога да го разбера -защо продължава да налива масло в огъня,разбрал се е с ръководството и точка по въпроса,да е жив и здрав ,никой не му отрича това което е дал за Черно Море,на зима-да си подпише с който отбор иска като му се играе и това е,ама да ми вади новини от кухнята на отбора в състоянието което е в момента и играта не върви-това не мога да го приема :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 30 сеп 2009 14:42

thebully написа:
needaweed написа:Вчера съвсем случайно чух интервюто на Кривия и определено ми направи лошо впечетление. Няколко пъти съм споменавал, че това със скандалите не бяха само слухове, но каквото и да е ставало, не му прави чест да говори така. Кривия се ползва с ореола на голям мъжкар, но вчерашното изказване показа друго. Един мъж с чест ще си реши проблемите с този, с когото ги има, а не да ги прави достояние зад гърба му. Още повече да ругае колеги, с които е работил години. Абсолютно непрофесионално и неетично. А точно той трябваше да бъде лидера и обединителя в тима. Както ида е, Кривия игра за морето и никой не може да отрече, че допринесе достатъчно за отбора.

+1 не мога да го разбера -защо продължава да налива масло в огъня,разбрал се е с ръководството и точка по въпроса,да е жив и здрав ,никой не му отрича това което е дал за Черно Море,на зима-да си подпише с който отбор иска като му се играе и това е,ама да ми вади новини от кухнята на отбора в състоянието което е в момента и играта не върви-това не мога да го приема :mrgreen:

точно затова,футболистите трябва да се надъхат допълнително и въпреки кривия,въпреки слабата форма като цяло на отбора,въпреки всичко,в събота да излязат,да се раздадат на макс,да изядат тревата ако трябва и разбият литекс от желание,а с това и победата ще дойде.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
koko_1914
Контакти:

Мнениеот koko_1914 » 30 сеп 2009 14:54

Hugo Boss написа:Без Алекс и Спасов, Черно море ще се превърне в един посредствен средняшки тим без манталитет. Треньора които изгради отбора и играча които връзваше играта. Сега започва всичко отначало!!

Кога е бил нещо различно?
Не разбирам и тези, които сега плюят Кривия, ето само едно от мненията преди време:
Мнение от Alexandrov93 на 25 Май 2009 11:13
Трябва да остане в Черно Море,никога публиката на Левски няма да го обича колкото нашата,те знаят само Гонзо и Бижутера-"ЗВЕЗДИТЕ" Алекс ти си сърцето на Черно Море,трябва да останеш цяла Варна(като изключим болните мозъци от Спартак Варна) те уважаваме,след време дори ще бъдеш треньор на Тича,Алекс ОСТАНИ !
BluE iS The ColouR...

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 30 сеп 2009 15:08

Ако Кривия-т е сериозен и наистина иска да играе,а не да се лигави, то със сигурност отива след Нова година в Черноморец. На Балъчето му трябва точно такъв играч, който да му донесе 6-9 точки сам.Само срещу Берое и Черно Море да донесе победите,пак добре, здраве да е. ;)

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 30 сеп 2009 15:15

more написа:
Hugo Boss написа:Без Алекс и Спасов, Черно море ще се превърне в един посредствен средняшки тим без манталитет. Треньора които изгради отбора и играча които връзваше играта. Сега започва всичко отначало!!

Май още те е яд за миналото първенство?То пък вашия отбор,ако не е Камбуров да ви вкарва положенията даже средняшки отбор няма да сте.

Да не би мойто мнение да е лъжа? Кривият ви придаваше класа. А за Камбуров и да си тръгне, няма да чуеш от мен че е футболистче, интригантче и т.н. Всъщонст може и да е интригантче макар че няма такива индикации, но със сигурност е ФУТБОЛИСТ

go316
Контакти:

Мнениеот go316 » 30 сеп 2009 15:57

Кривия да отива в Левски там си направиха пенсионерски клуб

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 30 сеп 2009 16:41

spiker написа:Кривия си е играч. И един потребител в началото беше написал нещо много вярно. Преди като разчитахте на него - звезда, сега футболистче

Да,Кривия е играч,но след лятото се промени тотално и не е онзи Алекс който водеше отбора напред.Такъв лидер да прави интриги,не ни трябва.Благодарни сме му за добрите мигове които ни донесе,но след като напусна отбора,да дава такова интервю и да оплюе всичко и всички,извинявай.Ако наистина бе мъжкар,да ги беше казал по-рано тези неща.Най-малкото не е достойно и да плюеш там където си ял бял хляб,не мога да го разбера.А къде ще играе няма значение за мен.Да ходи в Левски,Бай Ганя може да му уреди трансфер в чужбина.Я в Рубин,я в Диамант или откъдето дойде оферта.Батков ги разбира тия неща.Той е цар на трансферите в чужбина.
Само Черно море.

irko_petkov
Контакти:

Мнениеот irko_petkov » 30 сеп 2009 17:20

Оставете Кривия, той е е футболист и ни носеше на гърба си доста време. Има наистина футболистчета от Морето , които трябва да се махнат на първо място е Какалов и полсе Ебачев

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 30 сеп 2009 17:43

irko_petkov написа:Оставете Кривия, той е е футболист и ни носеше на гърба си доста време. Има наистина футболистчета от Морето , които трябва да се махнат на първо място е Какалов и полсе Ебачев

Ай стига с туй носене на гърба ве.. Освен това, футболистчетата, които Кривото визира в интервюто си не са Бачев и Каката, а Жоро, Танко и сие. Е, аз не мисля, че са футболистчета!
Доколкото ми е известно, Кривото има предварителен договор с Левски, тъй че е известно къде ще играе, освен това още като футболист на Тича във всяко интервю сълзи и сополи, че му се играе в уевски. Не виждате ли, че е шунда - първо измислена контузия, после семейни причини..
И не разтрогва по взаимно съгласие, а си е направо изгонен от Варна :!:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 30 сеп 2009 18:46

Кого визира,какво визира Сашо не знам,не ме и интересува.Честно казано-не чета и статиите относно напускането му.Помня Кривия само със следното:дойде Кривия и донесе:2 участия в ЕКТ,3-то място и брознов медал,Финал за КБ.С кого се карал,на кого викал-от единия крачол-в другия ми е.Кривия даде много на Черно Море,но винаги си е бил така да го кажем-десидентче във всичко.В Левски едно време се скара с Наско Сираков,затова го пратиха в Диарбекир-амв Национала се скара със Стоичков-затова не го викаха,когато беше наистина страшен играч в невероятна форма.Напуска Черно Море както напусна и Турция - след скандал със сътоборници.Това е Кривия,такъв му е характера.Но това което той направи за Черно Море друг играч отделен никога не е правил,резултатите го потвърждават.В Черно Море има футболистчета и това го знаем всички,проблема идва точно от тези футболистчета,които сега ще се скатават покрай Танко,Илко,Сашко,Миро и Жоро.Успех на Кривия занапред,всичко хубаво в личен план и на терена.Аз съм го запомнил само с хубаво.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”