Спортист (Своге) - Черно море [официална тема]
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Спортист (Своге) - Черно море [официална тема]
Трагедия - трагедия.Какво да правим.Така е.Но нали за това сме ние феновете - да ги подкрепяме.Точно сега влизаме в игра и ние.Трябва да не спираме да ги подкрепяме и да не спираме да се надяваме, че ще се отърсят от кризата, в която се намират, и отново ще доминират по българските стадиони.Хайде моряци, ние сме с вас до края, а и след това!!!
ЗА ВАС МОРЯЦИ НИЙ ЖИВЕЕМ, ЗА ВАС ДОРИ И ЩЕ УМРЕМ!!!
- Nevertheless
- Контакти:
anxiety написа:Трагедия - трагедия.Какво да правим.Така е.Но нали за това сме ние феновете - да ги подкрепяме.Точно сега влизаме в игра и ние.Трябва да не спираме да ги подкрепяме и да не спираме да се надяваме, че ще се отърсят от кризата, в която се намират, и отново ще доминират по българските стадиони.Хайде моряци, ние сме с вас до края, а и след това!!!
anxiety, никой не е спраял да ги подкрепя. Винаги съм мразел да отида на мач на Тича и да слушам само оплювания. Това, което казах преди малко, беше само констатация, базирана на показаното на терена..
Добре е, че през второто полувреме започнаха да поиграват .. на моменти ..
Според мен Здравко изобщо не е във форма позволяваща му да се нарича "професионалист" нито пласиране, нито удар, нито скорост, нито контрол и дрибъл-кръгла нула!По-добрия варант беше Кака, поне умее да се пласира, но явно ще го връщат на Динамо и за това не го пуска Велизар!Жалко за амбициите на феновете!Грозен футбол и заслужена победа на Своге! 

Ч.Море заигра чак като стана 0:2
З.Лазаров абсолютна дупка!Вместо него очаквах в игра Т.Колев. На бай Миле само столче му липсваше първото полувреме-трябваше да бъде заменен веднага от Д.Димов 

Последна промяна от Sole на 26 сеп 2009 16:03, променено общо 1 път.
- Nevertheless
- Контакти:
Мъка ..
Не може при всяка контраатака на противника да треперим и да правим безобразни грешки в защита от време на врема (което си е напълно достатъчно за да ни накажат)
В средата на терена : или бавно и мудно изнасяне на топката с разцъкване, при което 2-рия или макс. 3-тия пас е грешен, или дълги почти винаги неточни подавания.
Много горчив марципан хапнахме днес ...
Не искам да давам акъл - има си хора за тази цел ...
Все пак иска ми се да вярвам, че нещата ще се оправят ..
Персонални оценки не искам да давам , но въпреки това ..
Играч на мача: Илко
Анти - играч : Ели
Не може при всяка контраатака на противника да треперим и да правим безобразни грешки в защита от време на врема (което си е напълно достатъчно за да ни накажат)
В средата на терена : или бавно и мудно изнасяне на топката с разцъкване, при което 2-рия или макс. 3-тия пас е грешен, или дълги почти винаги неточни подавания.
Много горчив марципан хапнахме днес ...
Не искам да давам акъл - има си хора за тази цел ...
Все пак иска ми се да вярвам, че нещата ще се оправят ..
Персонални оценки не искам да давам , но въпреки това ..
Играч на мача: Илко
Анти - играч : Ели
Продължавам да се чудя защо Бай Миле и Наката играят титуляри?Ако Димов е констузен, то Кули спокойно може да играе опорен халф.Наско, и Милен да влизат за 15мин. като резерви!Тошко Колев трябваше да играе вместо Теснолинейката, който ми се струва е приключил с футбола поне за тази година?!?
- Nevertheless
- Контакти:
Батстанчо написа:Продължавам да се чудя защо Бай Миле и Наката играят титуляри?Ако Димов е констузен, то Кули спокойно може да играе опорен халф.Наско, и Милен да влизат за 15мин. като резерви!Тошко Колев трябваше да играе вместо Теснолинейката, който ми се струва е приключил с футбола поне за тази година?!?
Да !
Като махат Колю, трябваше да имат класен треньор,когото да сложат на негово място,а не да слагат Велизар,колкото да не е Колю 

Едно цитатче, което определено ми хареса:
"В Черно море направиха най-често срещаната грешка в нашия футбол - изгониха единствения, който става за нещо в отбора - треньора!"
"В Черно море направиха най-често срещаната грешка в нашия футбол - изгониха единствения, който става за нещо в отбора - треньора!"
- FCL-Energy
- Контакти:
Къде е оня мишок огризко, дето много му знаеше човката.