Петичката на Бербатов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Re: Петичката на Бербатов

Мнениеот zlostar » 10 сеп 2009 12:05

samobotev написа:оф стига с това сърце та сърце,пак ти казвам ако си мислиш,че е лесно с трима италианеца на гърба и да виждаш как съотборниците ти седят и те гледат отстрани и нито един от тях не се затичва за да се открие,значи никога не си играл футбол.
Божинов имал бил положениея,имаше верно но не си ги изработваше сам и второто полувреме бяхме с повече хора в атака пространствата пред нападателите съответно бяха повече.
За мене най слабото звено снощи до влизането на Благо беше хлафовата линия,много гршни пасове,никакво пресиране на противниковите халфове като изключим Стилян другите трима играха много слабо и в защита и в нападение.Марто определено не е във форма,а Сърмов и Ч.Янков никога не са биле и никога няма да бъдат за съжаление

Хахахахах човек искренно ме развесели. Жалко че в сайта на фифа няма подробна статистика като в този на уефа за мача и играчите, за да се убедиш, че само Иванков е изминал по- малко разстояние от Бербатов на терена и именно той гледа отблизо другите как се мъчеха да направят нещо, и Стилян, Сърмов или Янков трябва да се откриват за да вкарат или цен. ни нападател.
Божинов сам си направил положенията???... ами добре защо Бербатов не си направи едно такова.
Докато играе по този начин е нормално да има критика и коментари като моите. Или за тези които го защитават той е БОГ и не може да бъде критикуван?
Последна промяна от zlostar на 10 сеп 2009 12:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 10 сеп 2009 12:10

Гроти, 100% подкрепям. Поредния добър коментар !!! ;)

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 10 сеп 2009 13:32

хехе пич ти да нямаш температутра нещо ,дай да те пипна по челото,че нещо ме съмняваш.Или пък никога не си играл футбол през живота си и си дошъл да дрънкаш простотии за да си зашълваш свободното време.
Каде виде Божинов сам да си изработва положенията.И за пръв път чувам,че халфовете не трябвало да се откриват за да им подаде нападателя аре недей се изказва повече ами отиди да пориташ малко в квартала да видиш за какво става въпрос.
И виж първия гол на Италия и играчите които участваха в тази тяхна атака кои бяха,защото аз не видях при първия им гол някой от техните нападатели да барне и веднъж топката.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 10 сеп 2009 15:25

Значи за Божинов сме на едно мнение, ама некой не е прочел едно НЕ в "... Б.да не си изработваше... ":mrgreen: И аз бех изненадан от това, че сам си изработил положенията ама грешката е в моя телевизор :mrgreen: .
За другото обаче не си прав. Това, че някой халф трябва да търси пространства е само оправдание за слаба игра на цен. нападател. Головете не винаги но по- принцип се вкарват от НАПАДАТЕЛИ. Те са хората който стават голмайстори, печелят златни обувки и в повечето случай златна топка. Да не би в Барселона Меси, Анри и Ето'о да се опитват да оставят пространства за да бележат Иниеста, Шави и Яя Туре.
Де да знам вече колко по-просто да го кажа халф- подава, нападател- вкарва. За да вкара трябва да се осводи от защитата и да получи точен пас. Бербатов е "звездата", Рангелов не е. Логично е повече топки да стигат до Бербатов, но повечето стигат до Рангелов. Значи по мойта логика Рангелов е човека, който търси паса.
Само кажи, че не играл щото сички само него пазели и веднага ти казвам пак триото на Барса- и тех ги пазат ама вкарват. Как става?
До 18 годишен съм се занимавал активно с футбол, 2 години съм ходил и на тренировки- гол на ходом не съм вкарвал, както и човек на ходом не ме е минавал.

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 10 сеп 2009 16:37

това за халфовете е характерен, български проблем!
Посочете ми един читав халф в родното първенство! Може би Седрик Бардон...става, но не е българин.
А замисляли ли сте се защо нямаме читави халфове?
Защото за да си добър халф или защитник ти трябва много, ама много добра ТАКТИЧЕСКА ПОДГОТОВКА. Съчетана естествено с много, ама много добра ФИЗИЧЕСКА ПОДГОТОВКА.
Имам приятел спортен журналист, който още навремето Стинката като мина в Шотландия, ми беше разправял - видял го след няколко месеца обратно в България и щял да получи удар от баниците (мускулите), които Стилян е направил на краката за краткия (тогава) престой в Селтик. Еми, това с труд се постига и с нормален тренер.
Като са ни шибани тренерите, кой да ги научи халфовете как се играе и как се поддържа добра форма?

Върни се в “Национален отбор”