[/quote]
Кво му говориш на тоя червен мишок.Виж ги , че знаят да хвалят Бербатов и да плюят по Мъри ! Неможем ли да кажем браво за тази победа на националния отбор ?[/quote]
Можем - БРАВО! Но Бербатов го каза преди всички още веднага след мача. А това, че го хвалим е разбираемо, но за тези, които са без сини очила. И съм убеден, че през първото полувреме снощи, едва ли е имало някой, който да не плюе по Мъри. Но през второто нещата се промениха - всички го видяхме. За смяната на Котев - Браво! За приказките в съблекалнята (каквито и да са били)- Браво!
Войната с Италия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Войната с Италия
Браво, похвално... Пак го обърнахте на котенца, мечета и други пухкави сладури...
Сега ще кажа велика мисъл
:
Жабарите са жабари, футбола е футбол - всичко може да стане
Трябва по-оптимистично.
П.П. хареса ми това за пиците на парче! Браво, посмях се доста
Сега ще кажа велика мисъл

Жабарите са жабари, футбола е футбол - всичко може да стане

Трябва по-оптимистично.

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
McLovin написа:Браво, похвално... Пак го обърнахте на котенца, мечета и други пухкави сладури...
Сега ще кажа велика мисъл:
Жабарите са жабари, футбола е футбол - всичко може да стане![]()
Трябва по-оптимистично.![]()
Да, така си е. Топката е кръгла и се търкаля, особено ако някой я ритне... А жабарите наистина са си жабари, но са и световни шампиони, при това не един и два пъти. В момента са доста слаби - не че наш`те са страшно силни, но е абсолютно възможно да ги бием.
koi4i написа:TheClub написа:Тука е пълно с треньори за НаЦИоНАЛНИЯЯ!!!!!!!!!!!! Пламен Марков бил нещасник, ей хора никгоа няма да постигнет това което, той е постигнал, а на всичкото отгоре го обиждате..... ТОва е да си завистлив Българин!
Като и Чичото,имаше късмет да е треньор на добро поколение.По негово време Бербатов,Мартин,Стилян още не бяха в големите отбори и искаха да се докажат,като дават 100% от себе си.Балъков играеше тогава ... Видяхме го сега какъв треньор е ...
Цял свят е признал Димитър Пенев, ако него имаш предвид под Чичото..... Само ти явно не си ..... Ако Мъри беше толкова добър колкото казвате, щеше да бие Ейре тука и да ни класира...
ми точно по тоя повод аз предлагам фенклубовете на футболните ни клубове да организират една съвместна ексурзия до Италия,Рим и феновете да допренесат за тези битки ,пък и да си сверим часовниците ,готови ли сме да хулиганстваме несред Рим!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

Мъри не е лош треньор но е прекалено мекушав и отстъпчив,оставя се разни Перуки и Плешивци да му влияят и да си пробутват роднините в отбора,всички знаете за кои 3-ма играчи говоря.Зетчето,синчето и племеника като прибавим към тия некадърници и 3-4-ма пробутани от Сирака и неговите приятелчета от мениджърския бизнес и излиза,че около 1/3 от играчите въобще не са за там.Двама от наредените снощи играха Котев и Чавдар Янков представете си какво щеше да стане ако зетя не беше контузен и играеше на мястото на Кишишев,а синчето го бяха набутали като титуляр на мястото на Иванков.
Стискайте палци Стоилов да издържи на натиска отгоре и да си пуска хората които наистина трябва да играят,че иначе и Съра да дойде няма да може да помогне на отбора.
Стискайте палци Стоилов да издържи на натиска отгоре и да си пуска хората които наистина трябва да играят,че иначе и Съра да дойде няма да може да помогне на отбора.
- originalni.be
- Контакти:
Войната ще е трудно но смятам че ще победят по красивите ако не по добрите
Бием първо в сряда после вече е ясно ...
Въпреки незнам по мой сметки една победа ни класира на 100 % за Мондияла

Бием първо в сряда после вече е ясно ...
Въпреки незнам по мой сметки една победа ни класира на 100 % за Мондияла

ORIGINALNI...BE =)