Какъв е регламента на ЕП по волейбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

KZL_KZL

Re: Какъв е регламента на ЕП по волейбол

Мнениеот KZL_KZL » 04 сеп 2009 17:38

Като гледам състава на Италия и никое познато име не мяркам.Тия с титулярите ли са??

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 04 сеп 2009 17:42

KZL_KZL написа:Като гледам състава на Италия и никое познато име не мяркам.Тия с титулярите ли са??

Ти очевидно не си голям фен на волейбола. Италия промени състава си след олимпиадата. Освен това повечето играчи са титуляри в Тренто, Кунео и Пиаченца. И не са слаб отбор
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
WestCoast2
Контакти:

Мнениеот WestCoast2 » 04 сеп 2009 17:45

Ако евентуално играеме с Полша на 1/2 финал мисля че няма да имаме проблеми,защото те си подмладяват отбора :arrow: 3:0 ;) за нас 8-)
Единство в делата,
дързост в душата,
с Левски в сърцата!

KZL_KZL

Мнениеот KZL_KZL » 04 сеп 2009 17:49

ros написа:
KZL_KZL написа:Като гледам състава на Италия и никое познато име не мяркам.Тия с титулярите ли са??

Ти очевидно не си голям фен на волейбола. Италия промени състава си след олимпиадата. Освен това повечето играчи са титуляри в Тренто, Кунео и Пиаченца. И не са слаб отбор

Вярно е,че не следя много волейбола.Последно гледах финала на шампионата им и ми направи впечатление Златанов,а помня ,че той беше и на олимпиадата,та се учудих ,че днес го няма.......Абе тая Италия не е онази,дето мачкаше всичко подред!

Потребителски аватар
klamer4o
Контакти:

Мнениеот klamer4o » 04 сеп 2009 17:50

spurs_whl написа:
Carpy написа:Никакви резерви срещу Чехия. Да не съм чул такива работи. Тук всяка точка е от огромна важност. След мача с Чехия така или иначе ще имат почивка преди втората фаза. На всяка цена трябва да идем на полуфинал. С който и да се паднем там няма значение. Ние сме с класи по-добри от всички отбори в другия поток - Полшва, Фарнция, Испания и т.н.

Още нещо много важно - трябва да играем на финал за да се класираме по право за Световната купа през 2011. Това е първата квалификация за Олимпийските игри през 2012. Шампионите и вицешампионите от континенталните първенства отиват там по право. Два тима олучават wild cards, но на нас ни дадоха предния път, така че трябва да забравим сега да ни дадат.

Ти май не разбра. Играем последни с чехите, те до тогава няма да имат шанс да са дори 3ти в нашата група, дори и да паднем с 3-0 този резултат се изтрива от потока в които отиваме понеже те отпадат от турнира, важат само 2те ни победи над Сърбия и Италия.
Дали ще бием Чехия 3-0 или ще паднем 3-0 е без никакво значение, при положение че те преди това вече имат 2 загуби!!!!

Ти си неразбрал!
В новосформираните групи се запазват точките от тези групи. Затова всяка победа е от значение и този мач с Чехия ако го загубим (което е изключено надявам се) може да ни изяде главата после

soldierflag
Контакти:

Мнениеот soldierflag » 04 сеп 2009 17:56

klamer4o написа:
spurs_whl написа:
Carpy написа:Никакви резерви срещу Чехия. Да не съм чул такива работи. Тук всяка точка е от огромна важност. След мача с Чехия така или иначе ще имат почивка преди втората фаза. На всяка цена трябва да идем на полуфинал. С който и да се паднем там няма значение. Ние сме с класи по-добри от всички отбори в другия поток - Полшва, Фарнция, Испания и т.н.

Още нещо много важно - трябва да играем на финал за да се класираме по право за Световната купа през 2011. Това е първата квалификация за Олимпийските игри през 2012. Шампионите и вицешампионите от континенталните първенства отиват там по право. Два тима олучават wild cards, но на нас ни дадоха предния път, така че трябва да забравим сега да ни дадат.

Ти май не разбра. Играем последни с чехите, те до тогава няма да имат шанс да са дори 3ти в нашата група, дори и да паднем с 3-0 този резултат се изтрива от потока в които отиваме понеже те отпадат от турнира, важат само 2те ни победи над Сърбия и Италия.
Дали ще бием Чехия 3-0 или ще паднем 3-0 е без никакво значение, при положение че те преди това вече имат 2 загуби!!!!

Ти си неразбрал!
В новосформираните групи се запазват точките от тези групи. Затова всяка победа е от значение и този мач с Чехия ако го загубим (което е изключено надявам се) може да ни изяде главата после

Запазват се точките на отборите, които продължават. Резултатите на последния отбор отпадат. Помисли пак кой не е разбрал.

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 04 сеп 2009 17:59

дам , вярно е ..точките на последния отбор отпадат ...
ЛЕВСКАР до гроб!

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 04 сеп 2009 18:00

Kaто цяло хубаво, че бием, но това нищо не значи

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 04 сеп 2009 18:08

Чехите имат 3 поредни мача, докато ние сеа имаме почивка. Те ще са в по-лоша физическа форма, и вероятно отпаднали пред мача с нас.

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 04 сеп 2009 18:14

Точките от мача с Чехия не се взимат, но за мачовете от следващата фаза се взима цялото класиране от групата. Пример Сърбия 2 победи 1 загуба България 2 победи 1 загуба
1. Сърбия, 2. България, 3. Италия. В следващата фаза ще се вземат само резултатите между България, Сърбия и Италия, но ще влезем като втори отбор в групата не като първи, т.е. съвсен спокойно Сърбия и Русия ще играят последен мач и могат да се уредят както искат, понеже двата първи отбора играят последен мач помежду си.
В новат група се играе кръстосано: 1-3, 1-2, 1-1.

Върни се в “Волейбол”