Мъри подаде оставка, Гриша Ганчев я прие
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Мъри подаде оставка, Гриша Ганчев я прие
Agel Chervenkov ili Duci 6tee
- metodito
- Контакти:
batureto написа:Сценарии за следващите 10 дена:
1.Гонят Мъри от Литекс;
2.Славия бие Левски - под давление на публиката гонят Ратко от Левски и връщат Мъри;
3.Падаме от Черна гора - Мъри го гонят и от националния;
4.Назначават Вили за треньор на националния и той напуска Славия;
5.Ратко застава начело на Славия.
Това звездите ли ти го нашепнаха?

Левскар съм и в червата, но Мъри не е треньор, Мъри е послушник, кой кво каже и Мъри го прай.
Също: Литекс или Лекс или както и да са- не са отбор, тва са люляци! СЪрмов не е играч, това е връзкар, не е спрял през живота си 1 топка, не е подал 1 топка точно напред, само в линия и назад може, вън от Левски! Да ходи в Нефтохим - помощник рафинатор! Наско Сираков не е левскар вече, беше преди да напусне левски за 1 апартамент! Славия също не е отбор, нема как да ставаш веднъж на 53 години шампион и да играеш само и само за да дадеш на ц(*ка 6 точки в шампионата!
Извинявайте че се отклоних, но тия работи си ми тежат!
Също: Литекс или Лекс или както и да са- не са отбор, тва са люляци! СЪрмов не е играч, това е връзкар, не е спрял през живота си 1 топка, не е подал 1 топка точно напред, само в линия и назад може, вън от Левски! Да ходи в Нефтохим - помощник рафинатор! Наско Сираков не е левскар вече, беше преди да напусне левски за 1 апартамент! Славия също не е отбор, нема как да ставаш веднъж на 53 години шампион и да играеш само и само за да дадеш на ц(*ка 6 точки в шампионата!
Извинявайте че се отклоних, но тия работи си ми тежат!
metodito написа:batureto написа:Сценарии за следващите 10 дена:
1.Гонят Мъри от Литекс;
2.Славия бие Левски - под давление на публиката гонят Ратко от Левски и връщат Мъри;
3.Падаме от Черна гора - Мъри го гонят и от националния;
4.Назначават Вили за треньор на националния и той напуска Славия;
5.Ратко застава начело на Славия.
Това звездите ли ти го нашепнаха?
интересна развръзка си начертал

Станимир Стоилов е най-жалкия треньор в България! Това показват безпристрастните цифри по отношение на домакинските мачове на неговите отбори в Европа. Мъри е автор на жалко постижение, което досега не се е отдавало на никой и май и няма да се отдаде. В последните 7 срещи сйъставите на Стоилов имат 6 загуби, едно равенство и само един отбелязан гол, а головата разлика е ужасяваща за тимове, проповядващи правилен футбол - 2:16. Ето и серията на Правилния треньор
Левски - Барселона 0:2
Левски - Челси 1:3
Левски - Вердер 0:3
Левски - Тампере 0:1
Литекс - Бней Йехуда 0:0
Литекс - Астън Вила 1:3
Литекс - БАТЕ Борлисов 0:4
Дигайте ръцете и се радвайте който и да дойде се ще е по-добре и ще си спечели купата с Ловеч споко това всеки го може!
Дигайте ръцете и се радвайте който и да дойде се ще е по-добре и ще си спечели купата с Ловеч споко това всеки го може!
Tom Kruz написа:Станимир Стоилов е най-жалкия треньор в България! Това показват безпристрастните цифри по отношение на домакинските мачове на неговите отбори в Европа. Мъри е автор на жалко постижение, което досега не се е отдавало на никой и май и няма да се отдаде. В последните 7 срещи сйъставите на Стоилов имат 6 загуби, едно равенство и само един отбелязан гол, а головата разлика е ужасяваща за тимове, проповядващи правилен футбол - 2:16. Ето и серията на Правилния треньор
А я даи в последните 21 срещи
Комбайнеро-интелигентската песен, с която феновете на "оранжевите" изпратиха по живо, по здраво Станимир Стоилов:
Беше той глупаво момче,
Беше той нашето Мърче,
А пък БАТЕ ожъна го
в Ловеч с комбайна.
Само гръб ни обърна той,
и изяде бахти големия бой.
Май разбра, че за него
не е Лига Европа.
Tука в люляка, правилен
футбол правя аз,
Мога и след четворка да
се провалям с пълна газ!
Мъри ще попитам на на най-на,
Кога ще си ходиш на на най-на,
Тука с комбайна на на най-на,
Тръгвай за Хаскьой на на най-на.
И тогава взех на заем аз
Беларус и с пълна газ
като звяр през дините
Мъди лудо подгоних.
И плати той за всичките бели,
И страшен беше Ганчев
в неговите очи и без страх
го натири на село в палатка.
Беше той глупаво момче,
Беше той нашето Мърче,
А пък БАТЕ ожъна го
в Ловеч с комбайна.
Само гръб ни обърна той,
Май разбра, че за него
не е Лига Европа.
Tука в люляка, правилен
футбол правя аз,
Мога и след четворка да
се провалям с пълна газ!
И тогава взех на заем аз
Беларус и с пълна газ
като звяр през дините
Мъди лудо подгоних.
И страшен беше Ганчев
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ! ОООО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!
То ясно, че сега Литекс ще трябва да се концентрира върху купата.И под купата разбирайте Купа на България, защото за първенството - надали.
На пук на всички критици мисля, че Мъри е стойностен треньор макар грешките и резила от вчера.Вчера успях да хвана мача и ми се скапа настроението.
Стоилов беше виновен за това, че закъсня твърде много със смените и не научи играчите си да се пазят при статичните положения, но по останалото си личеше, че е работено и то МНОГО.Даже смятам, че точно по начина, по който Литекс игра до 85' минута трябваше да се види и от футболистите на Левски.Далечен удар към врата на Голубович почти нямаше!Защитниците веднага скачаха и блокираха.Играта по крилата беше повече от задоволителна и само късмета отърва производителите на трактори.Не може да се каже същото за сините, които пък ТОЧНО там бъркаха при положение, че се знаеше какъв стил на игра се изисква от отбора и какъв е стила на противника.
На всички е ясно, че съвсем спокойно Литекс можеше да е 3-тият ни участник в ЕКТ, но така става.Когато не вкарваш ти вкарват.
Късмет на Мъри срещу Montenegro и Италия!И без това сме вече в позиция на аутсайдер, защо по-добре не подкрепим него и момчетата от национала.Просто няма какво да губим.
Нека да мине тази фаза от мондиала пък после да режем глави.
М/у другото : някои от по-паметливите от вас може да помнят едно интервю от тази година по време на Купата на Конфедерациите.Става въпрос за Бо́ра Милути́нович.Той е треньор на Ирак докато играеха за КНК и ги класира.(Не знам дали е още техен треньор) Този човек има доста впечатляваща визитка.Класира на световно Коста Рика и Китай.А и твърди, че бил НАЙ-ЕВТИНИЯТ треньор.Каза, че със удоволствие би водил България.Няма да е лошо някой да му обърне внимание.Пък и най-много да има 1 резил той ще е с България, ако ни води. Няма какво да губим
На пук на всички критици мисля, че Мъри е стойностен треньор макар грешките и резила от вчера.Вчера успях да хвана мача и ми се скапа настроението.
Стоилов беше виновен за това, че закъсня твърде много със смените и не научи играчите си да се пазят при статичните положения, но по останалото си личеше, че е работено и то МНОГО.Даже смятам, че точно по начина, по който Литекс игра до 85' минута трябваше да се види и от футболистите на Левски.Далечен удар към врата на Голубович почти нямаше!Защитниците веднага скачаха и блокираха.Играта по крилата беше повече от задоволителна и само късмета отърва производителите на трактори.Не може да се каже същото за сините, които пък ТОЧНО там бъркаха при положение, че се знаеше какъв стил на игра се изисква от отбора и какъв е стила на противника.
На всички е ясно, че съвсем спокойно Литекс можеше да е 3-тият ни участник в ЕКТ, но така става.Когато не вкарваш ти вкарват.
Късмет на Мъри срещу Montenegro и Италия!И без това сме вече в позиция на аутсайдер, защо по-добре не подкрепим него и момчетата от национала.Просто няма какво да губим.
Нека да мине тази фаза от мондиала пък после да режем глави.
М/у другото : някои от по-паметливите от вас може да помнят едно интервю от тази година по време на Купата на Конфедерациите.Става въпрос за Бо́ра Милути́нович.Той е треньор на Ирак докато играеха за КНК и ги класира.(Не знам дали е още техен треньор) Този човек има доста впечатляваща визитка.Класира на световно Коста Рика и Китай.А и твърди, че бил НАЙ-ЕВТИНИЯТ треньор.Каза, че със удоволствие би водил България.Няма да е лошо някой да му обърне внимание.Пък и най-много да има 1 резил той ще е с България, ако ни води. Няма какво да губим

damnedbg написа:Комбайнеро-интелигентската песен, с която феновете на "оранжевите" изпратиха по живо, по здраво Станимир Стоилов:
Беше той глупаво момче,
Беше той нашето Мърче,
А пък БАТЕ ожъна го
в Ловеч с комбайна.
Само гръб ни обърна той,
Май разбра, че за него
не е Лига Европа.
Tука в люляка, правилен
футбол правя аз,
Мога и след четворка да
се провалям с пълна газ!
И тогава взех на заем аз
Беларус и с пълна газ
като звяр през дините
Мъди лудо подгоних.
И страшен беше Ганчев
ако имаш авторски права да търсим спонсор за печат???
Нямам ама ми хареса интерпретацията. Трябва Слави да я изпее на нац. стадион като отпаднем от световното с правилни футбол на Мърди Стоилов.
И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! И САМО ЛЕВСКИ АЛЕЕЕ! САМО ЛЕВСКИ САМО ЛЕВСКИ! ОООО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!