navii написа:това, че ти не си видял нещо хубаво от него днес означава, че спорът с теб сега ще е изключително глупав, чао,
Ето на

а Делибаша си е селяк отвсякъде

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
navii написа:това, че ти не си видял нещо хубаво от него днес означава, че спорът с теб сега ще е изключително глупав, чао,
navii написа:все едно пък сега като излезна и по-добре играят ... пак са меко казано несигурни в отиграванията ... споровете за бератов са излишни ... с времето според мен и ДБ9 и рууни и оуен са титуляри ама оуен още не готов за цял мач, сега драмата е в защита егати ... един титуляр не е останал
navii написа:ееее ти луд ли си бе ... а кой ще запомниш ти бе хитрец ... отличителна черта на простия човек е винаги ( и в ежедневието си, в работата си и семейството си ) да изтъква негативното, докато нормалния човек дори да не е доволен от нещо няма да натъртва на него, за да си товмози главата и да става задръстен мрънкач, а ще се опита да види нещо хубаво ...
ако нещо ти е криво - премълчи си, напиши нещо, което ти е харесало. аман от негативни хора тука ...
SkArY_9 написа:Мъка, мъка слабо играем
aloha^guy написа:Делибаш написа:Алох ли си Молох ли си, не те знам ама смени си канала! Сигурно гледаш друг мач?!! Казах ви за съдията... Това, ако не е дузпа не знам кое е?! А британският ******** беше на 5 м оттам!
добре ве , Г-н Разбирач, а ако приемем ,че барби не сме го видяли замесен в дузпата (100 %) , кажи ми с КАКВО ЩЕ ГО ЗАПОМНИШ ВЕ !?!?![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта