Миньор-Левски

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

guesswho
Контакти:

Re: Миньор-Левски

Мнениеот guesswho » 14 авг 2009 20:34

Добре бе,какво ви пречи това,че утре цяла България ще е за Миньор ?

много лош човешки матерял.. :mrgreen:
60-те отдавна минаха... сещайте се..

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 14 авг 2009 20:35

trakia написа:
UltraBlue написа:
Minyor_pk написа:Имаме да си връщаме от миналата година.3-2 е резултат най-велик на този свят,за великата победа над нещасните говеда :twisted:

ахахахахаах да ти имам радостите в живота .... тая песен пак от нас сте я свили, ама те циганите на село така правят ... :roll:

тихо, тихо ,че една песен си нямате ваша.

дабе, забравих че всичко е тръгнало от Пелник .... абе вие коя година сте създадени, може ли да ме светнеш ... :?
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
away
Контакти:

Мнениеот away » 14 авг 2009 20:36

trakia написа:
UltraBlue написа:
Minyor_pk написа:Имаме да си връщаме от миналата година.3-2 е резултат най-велик на този свят,за великата победа над нещасните говеда :twisted:

ахахахахаах да ти имам радостите в живота .... тая песен пак от нас сте я свили, ама те циганите на село така правят ... :roll:

тихо, тихо ,че една песен си нямате ваша.

Тук вече всичко умре, уби рибата... Така е, ние нямаме наши песни, от 2 години ги пеем тези песни, дотогава бяхме по 10 човека на Герена, всичко сме взели от вас-Ботев и приятелките ви от ЦСКА... Продължавай да живееш в собствен филм, знам- не ти е леко.

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 14 авг 2009 20:37

away написа:
scorer5 написа:да всички рабрахме че ако Левски бие причината ще е единствено и само съдията.
така беше и срещу ботев .. ехх тези рефери.
сигурно и миналата година рефера вкара двата гола на орките а не Гонзо, а ?

Този влиза към втората точка, той е уреден... Остави аман от болни хора мразещи Левски, ама какво да се прави тази година отново ще гледат Левски в групите на ШЛ дай Боже, ако не на ЛЕ е сигурно и отново ще има яко злоба да се трупа.
Колкото повече ни мразите, толкова по-силни ставаме :!:

Днес разбрахме че освен мъжка солидарност, женска солидарност и т.н. имало и СЕЛСКА СОЛИДАРНОСТ.

Иначе сериозно - Левски има 25 силни играча, няма втори и първи отбор. Срещу Литекс играха 6 "резерви", срещу Ботев 8 "резерви". Основното утре е да се пазим от контузии. Особено имайки предвид срещу каква селска атмосфера ще сме изправени. Дори и равен е победа (В БГ ще сме шампиони 100% тази година) стига да няма контузени, защото за разлика от селската Висша лига в сряда е мача от Шампионската - а там всеки ни трябва, и о да там вече има само 12-13 измежду 25-те които са на това ниво.

Айде лека и по-леко селинджър - жулете самогона, бийнете жената и надувайте чалгата - петък е.

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 14 авг 2009 20:38

UltraBlue написа:
Sagittarius написа:Ами нали се заканвате с резервите да ги отнесете,а виж какви ги пишете :lol: .Излезте им с резервите и да видиш как ще ви насерат там с поне 3 парцала.Знам,че се ентусиазираш от куците ви юноши-Цачев,Киров и там кои бяха-но излязат ли такива келемета на терена Миньоро просто ще ви изнасили буквално.Това е истината и Гонзю много добре я знае,затова и Дарко,и Бардончо ще са титуляри и Гошо на врата,защото иначе падате 100% в онзи котел на омразата младоци шанс нямат :!:

Абе вие на какви наркотици сте не мога да разбера ....
1-во Левски е виновен че си е натрупал коефициент и играе с "леки" съперници в Европа...
После Левски е виновен че има класни футболисти и требва да играе с резервите у нас ....

Абе вие нормални ли сте :!: :?: И там във варна само еклери с прасета ли се чифтосват че само такива недоразумения се пръквате :!: :?:

на твоите наркотици ,тези които вашите фенове продават ,за коефицента си прав ще посрамите България с още по изразителна голова разлика от предния път независимо в ЛЕ или ШЛ
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

pol1N
Контакти:

Мнениеот pol1N » 14 авг 2009 20:40

Sagittarius написа:Ами нали се заканвате с резервите да ги отнесете,а виж какви ги пишете :lol: .Излезте им с резервите и да видиш как ще ви насерат там с поне 3 парцала.Знам,че се ентусиазираш от куците ви юноши-Цачев,Киров и там кои бяха-но излязат ли такива келемета на терена Миньоро просто ще ви изнасили буквално.Това е истината и Гонзю много добре я знае,затова и Дарко,и Бардончо ще са титуляри и Гошо на врата,защото иначе падате 100% в онзи котел на омразата младоци шанс нямат :!:

Нали се сещаш че нерешаване ние кой да излиза а тренера? .................. немоа ви разбера аз вас...
САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 14 авг 2009 20:44

Добре,че не решавате вие,защото под въздействието на евтината и достъпна дрога в Сектор Б щяхте да наредите състав,който Миньоро щеше да опердаши с 3:0 поне :mrgreen: .
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

guesswho
Контакти:

Мнениеот guesswho » 14 авг 2009 20:45

на твоите наркотици ,тези които вашите фенове продават ,за коефицента си прав ще посрамите България с още по изразителна голова разлика от предния път независимо в ЛЕ или ШЛ

разбирам те. твоят отбор е прославил България из Европа и сега ние ще се изтаковаме на метеното.. верно спрете с наркотиците дагоеба.
60-те отдавна минаха... сещайте се..

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 14 авг 2009 20:46

Тук вече всичко умре, уби рибата... Така е, ние нямаме наши песни, от 2 години ги пеем тези песни, дотогава бяхме по 10 човека на Герена, всичко сме взели от вас-Ботев и приятелките ви от ЦСКА... Продължавай да живееш в собствен филм, знам- не ти е леко

Ами така си е пич,крадете ,крали сте и винаги ще си крадете. Съдиите,БФС,Власта ви бута напред така е ,така е било и колкото и песемистично да звучи така ще си бъде.
Иначе се вижда ясно какви калитари сте именно в ЕКТ за, които така мощтно бучите ...Отстранихте Баку с последните си сили на предела на възможностите ви ,немате повече сила от това
Последна промяна от trakia на 14 авг 2009 20:49, променено общо 1 път.
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
levski_2708
Контакти:

Мнениеот levski_2708 » 14 авг 2009 20:47

Стига с тези глупави от по глупави резолтати сте пълнили форума 0-3 за Левски и чакаме малко по сериозни съперници от Миныор. :lol:

Върни се в “Футбол - България”