Ливърпул - Шампионска лига сезон 2025/26г.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Ent
Контакти:

Re: Ливърпул - Шампионска лига сезон 2025/26г.

Мнениеот Ent » 18 сеп 2025 21:53

slash1912 написа:
Ent написа:
slash1912 написа:Браво,Сашко титуляр.В събота на обед играем дерби с Евертън,малко ротации са дебре дошли.

С неградските очаквам Уго и Конър титуляри и може би Къртис, който от вчера тренира наравно с отбора. Не мисля, че ще има други промени, освен ако Арне не избухне с Леони вместо Конате. Би било перфектен дебют за него, да ги мачка тея гниди

След вчерашния силен мач може би и Робо ще е титуляр.

2 поредни силни мача направи, тоест няма слаб тази година. Със сигурност ще започне. Сашко също ще е титуляр защото е надминал очакванията на Арне откъм физическа подготовка, но няма да играе повече от 70 минути. Конър обаче не ми харесва втори пореден мач. Загубил е скорост, заставането му спрямо противниците е да пази пас навътре и така лесно го пробиват по тъча. Джереми бе безгрешен, но пък в тва дерби няма място за ниски играчи, знаем им тактиката. Абе Арне и Джиовани ще го измъдрят, от нас остава да се наслаждаваме

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 сеп 2025 22:06

Ent написа:
slash1912 написа:
Ent написа:
slash1912 написа:Браво,Сашко титуляр.В събота на обед играем дерби с Евертън,малко ротации са дебре дошли.

С неградските очаквам Уго и Конър титуляри и може би Къртис, който от вчера тренира наравно с отбора. Не мисля, че ще има други промени, освен ако Арне не избухне с Леони вместо Конате. Би било перфектен дебют за него, да ги мачка тея гниди

След вчерашния силен мач може би и Робо ще е титуляр.

2 поредни силни мача направи, тоест няма слаб тази година. Със сигурност ще започне. Сашко също ще е титуляр защото е надминал очакванията на Арне откъм физическа подготовка, но няма да играе повече от 70 минути. Конър обаче не ми харесва втори пореден мач. Загубил е скорост, заставането му спрямо противниците е да пази пас навътре и така лесно го пробиват по тъча. Джереми бе безгрешен, но пък в тва дерби няма място за ниски играчи, знаем им тактиката. Абе Арне и Джиовани ще го измъдрят, от нас остава да се наслаждаваме

Започвам да разбирам защо Фабиньо седя над половин сезон пейка гледайки Керкез

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 19 сеп 2025 13:45

Някой хора са толкова заслепени от егото си, че вече фантазират дебют на тинейджъри, която навярно не знаят бъкел английски в мач който е на "метър кожа и литър кръв" и то при положение, че Конате си е здрав и прав.

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 19 сеп 2025 13:57

Ent написа:Рио за съжаление скоро няма да го видим в първенството или в ШЛ. За него остават купите, поне докато не продадем Гакпо, което очаквам да се случи догодина. Тепърва ще стане резерва и той зашото Уго ще заеме неговото място. Другият според мен, който си заминава догодина е Мака. Няма как да стои резерва на Собо и може би Барса ще го лапнат.

Ама ги разбираш нещата!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 19 сеп 2025 16:16

an4o_321 написа:
Ent написа:Рио за съжаление скоро няма да го видим в първенството или в ШЛ. За него остават купите, поне докато не продадем Гакпо, което очаквам да се случи догодина. Тепърва ще стане резерва и той зашото Уго ще заеме неговото място. Другият според мен, който си заминава догодина е Мака. Няма как да стои резерва на Собо и може би Барса ще го лапнат.

Ама ги разбираш нещата!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ами не може всички да са лаици като теб, които да слушат простотиите на Боби Борисов и да обяснват как Анфийлд бил тих и се чували само Атлетико. Трябва малко разнообразие в тоя форум. Те и други форумни легенди се смееха и твърдяха как Суарез и Кутиньо никъде нямало да ходят, а после...

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 20 сеп 2025 01:12

Не бе, просто ми е интересно как отбор с такива високи цели, ще заложи на Екитике като крило, без той да има и 10 мача на тази позиция? Толкова ли пък не можаха да го купят ония малкия от Лион - Фофана или някой друг, вместо сега да преквалифицират? Че даже и по-евтино щеше да легне... Тва е нещо като да стреляш в тъмното и тактика в стил втора ефбет лига - Ако стане, ако не - здраве да е! Пък аз мислех, че сме шампиони на Англия?
Второ - Рио игра 20 минути на най-голямата сцена (по нагоре от ШЛ не знам да има) в мач, който изобщо не беше решен, когато го пуснаха. Трето - Ще продаваме Мака и Гакпо.... Човек, май си три от три щета.
Даже са много повече, ама няма смисъл да дълбая толкова - за всяко единоборство искаш фал и дузпа, за Леони... за Исак "най-добрия нападател в света" - той дори не е най-добрия в Англия.
Знам, че всички сме тук (включително и ти) защото обичаме този отбор, ама.... Както и да е, приятен уикенд ти желая.

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 20 сеп 2025 08:21

Нямам намерение да се повтарям, нито да споря кой колко е добър. Само един въпрос имам, относно това как Екитике не ставал за ляво крило, щото според теб има по-малко от 10 мача на тази позиция и това не отговаря на целите. Колко мача имаше Гравенберх катро дефанзивен, халф преди Арне да го сложи там и той да пасне като дялан камък? Все пак ще се наложи да се повторя - гледайте пресконференциите на Слот, там той всичко обяснява. На една от последните за миналия сезон заяви, че очаква " много, много, много интересен и интензивен трансферен прозорец". Никой не му обърна внимание, а се продължи с "плащачите ", "Чичо Скрудж", "ФСГ аут". Арне в прав текст заяви наскоро, че в отбора ще са само играчи, които искат да са тук. Който смята, че не получава достатъчно игрово време няма да бъде спиран да си ходи. Всички следващи изходящи трансфери ще бъдат продиктувани от самото желание на футболистите

ihtiandar
Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 20 сеп 2025 11:17

Относно кой за кой пост става или не, Арне си ги пробва.Собослай като десен защитник мисля и 2-та мача беше играч на мача,което показва ,че е универсален играч.А Макалистър едва ли ще е резерва на някой - дигна си цената и от него зависи как и къде.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 20 сеп 2025 17:45

Започнаха мачове през три дни и ротациите са неизбежни.В отбора има равностойни футболисти и вече не става въпрос за титуляри и резерви.
При Клоп стартовите 11 се знаеха и от децата,затова в началото на март ни свършваха силите.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

zdravkos
Контакти:

Ливърпул - Атлетико Мадрид | 17.09.2025 | 22:00ч. FT 3:2

Мнениеот zdravkos » 20 сеп 2025 21:37

Late Winner, Isak Debut & Wirtz | Slot Reacts to Liverpool vs Atletico Madrid

Изображение
Изображение Изображение

Върни се в “Ливърпул”