Световно клубно първенство по футбол 2025
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Световно клубно първенство по футбол 2025
Спокойно БГ отбор може да участва на това първенство.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
rhaegar написа:Тия от Оукланд са аматьори, дори не са с пълния си състав там, защото доста хора не могат да отсъстват от работа. Нелепо е да са на такъв турнир, но пък за тях сигурно е жестоко изживяване.
По-лошото е, че тези дори не са най-добрия отбор в Оукланд :shock: Всъщност са четвъртия отбор там :lol: Намират се на Световното клубно поради причината, че представляват Океания..

CSKA69 написа:rhaegar написа:Тия от Оукланд са аматьори, дори не са с пълния си състав там, защото доста хора не могат да отсъстват от работа. Нелепо е да са на такъв турнир, но пък за тях сигурно е жестоко изживяване.
По-лошото е, че тези дори не са най-добрия отбор в Оукланд :shock: Всъщност са четвъртия отбор там :lol: Намират се на Световното клубно поради причината, че представляват Океания..
Как са четвъртият най-добър клуб в Оукланд, а вземат местната ШЛ 4 години поред? Къде играят другите?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Как са четвъртият най-добър клуб в Оукланд, а вземат местната ШЛ 4 години поред? Къде играят другите?
В австралийската лига, където отборите играят в азиатската ШЛ, но лично аз знам само за Окланд ФК.
Тия тука са Окланд сити.
Последна промяна от RMCF на 15 юни 2025 21:00, променено общо 2 пъти.
RMCF написа:rhaegar написа:Как са четвъртият най-добър клуб в Оукланд, а вземат местната ШЛ 4 години поред? Къде играят другите?
В австралийската лига, където отборите играят в азиатската ШЛ.
Ясно, разбрах. Никога не съм се интересувал от футбола в тая част на света, по едно време залагах на тяхното ръгби и толкоз :lol: Благодаря за инфото.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

RMCF написа:Окланд отиват на 10+. :lol:
Позна.
Аз бях по-снизходителен. Звучаха ми много американско, ате били от г..ъ на географията.
Тези и Левски ще ги бие!
Мачовете да не са по Макс спортовете?
Безмислен турнир... слава на Бог, че не участваме.
miro_rz написа:Тези и Левски ще ги бие!
22 от мачовете ще ги дават по БНТ. За останалите мачове, теглите приложението на DAZN, правите си рег. и гледате.