30 Кръг/ Крумовград - ЦСКА /18.04.2025/ 19:00 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Martinez1948
Контакти:

Re: 30 Кръг/ Крумовград - ЦСКА /18.04.2025/ 19:00 ч.

Мнениеот Martinez1948 » 19 апр 2025 12:54

MASTER_COOL написа:Разликата с Ботев е 2 точки, при оставащи два директни двубоя срещу тях. Нищо не зависеше от вчера за крайното класиране. Стига рязане на вени.
Аз се радвам, че вече няма да играем срещу селски отборчета и ще можем да поиграем и футбол.
Тази тема е за ключ. Да пускаме за ЧМ

Пич , искаш ли пак да дойде сепси и да ни разкрие с 6:0 ?

ЦСКА е с вторият най-голям бюджет в А група , всичко в клуба работи като швейцарски часовник, а продукцията на терена е все едно аз съм дал тактическите указания “ дай ми да ти върна , безмислени центрирания и ако на някой му върже” .
И това е игра срещу отбори, които в нормални първенства минимум трябваше да бъдат в 3тата дивизия .
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 апр 2025 13:06

Ако дойде Сепси, ще ги отстраним и то категорично ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 19 апр 2025 14:08

За мен Томаш е един среден за нашите стандарти треньор.

Похвално е, че държи на един стил на игра, че не иска да изневерява на своята философия и концепция за футбола, че се опитва да е в час с модерните тактически прийоми и виждания за играта..... Но....Дотам......

Не може да си в клуб ЦСКА и да ти липсва може би най-важното качество- Постоянство!

Няма как в първенство като нашето да нямаш три поредни победи или три поредни силни мача.

Слушах някои коментари след този мач. Повечето отчитат като огромен негов минус- Липсата на План Б.

Какво се получава??? На теория предприемаш някакви действия и те изглеждат логични и правилни, като това да пуснеш Борносузов като втори нападател заедно с Питас.

На практика обаче нищо не се получава.

ЗАЩО?

За мен тук е един от големите проблеми на Томаш. Първо Борносузов това му е може би втори мач в Ефбет, в който записва някакви минути. Второ той изглежда тотално неподготвен и незнаещ какво трябва да прави и какво са му функциите на терена.

На практика правиш промяна в схемата и идеята, но играта си остава горе-долу същата. Това е проблем. И то проблем на треньора.

Съгласен съм, че имаме много липси и много плява за чистене в състава, въпреки неограничения бюджет( главно плод на гениалния ни бивш СД ). Опитвам се да се поставя на мястото на Томаш и какво например бих направил аз в определени ситуации в определени моменти от мачовете, било като смени, било като тактически рокади. Той успява в доста от случаите да вземе адекватни на пръв поглед решения. Вчера смените му също не бяха толкова лоши, опита и с втори нападател. Но явно греши някъде другаде. Няма как да видим и знаем всичко от кухнята на отбора. И най-вече чисто стратегически подходът му към тези мачове с отборите от долната половина, които се редят с десетима отзад куца и трябваше да потърси промяна и различен резервен план там.

П.П. Ако може "Мастърите" и там другите им себеподобни да не ми коментират написаното.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 апр 2025 14:13

Ще те коментирам колкото си искам. Това е форум. Като имаш нещо против мен, имаш ЛС ! ;)

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 19 апр 2025 16:06

MASTER_COOL написа:Ако дойде Сепси, ще ги отстраним и то категорично ;)

Ами не мисля , треньора на Шепси ще изгледа 3-4 мача на ''нашият гений'' , ще бетонира отбора си стил 4-5-1 , една две хубави контра атаки и сме паднали с 1:0 - 2:0 .. Ако не ми вярваш изгледай мачовете ни с Ботев Вр , Септември , Крумовград ... и Локо ПД - ЦСКА / Когато наш велик Шашко беше треньор на Локомотив / .
А след мача доволно ще сподели как късмета не ни е покрил и сме ги убили от към владеене на топката - няма значение , че това владение се изразяваме с пасове Купър към Линдсет той на ляво , левият към Купър и кръгът е затворен с Томашовата тики-така.

Разбирам ти логиката за оптимизма и подкрепата - но трябва малко и реализъм :)) .

Както беше казал Любо Пенев за Костадинов '' не е лошо момче ... '' така и аз за Томаш '' не е лошо момче , ама Берое му е тавана .. за сега ''.

П.С. - На реванша за купата минимум 10к на трибуните , ако бяха направили тъпата Хемус , можеше и аз да се пусна от Букурещ.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 апр 2025 16:14

Даже не съм и оптимист, а аз съм си принципно. Просто футбола при Томаш е футбол и класа над този при Илич. Където всеки мач беше мъка, но бяхме ефективни. 1:0 и всичко приключва. Убеден съм, че никой не го топлеше този му футбол. Дойде Сепси и спука този балон и показа, че това просто не е философия за дългосрочни успехи.
Ако оставят Томаш още един сезон, следващия треньор ще надгради с прости "финни настройки" и ще сме вече реален претендент за титлата. Но това няма да се случи, феновете вече искат главата на Томаш.

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 19 апр 2025 17:37

Проблема ни е момента е не толкова стила който се налага, а по скоро това, че дори когато имаме възможност за бърза атака ние си разцъкваме.
Друг проблем често е стартовия състав. Буквално знам как ще се развие мача като видя стартовите 11.
И двете са в кошницата на Томаш...
За стотен път го казвам НЯМА как Линдсет да ти връзва играта, не знам какво гледа Томаш, не знам и защо няма някой в щаба който да му подскаже.
Не харесвам Локило, но пак го оставя на пейката за сметка на Илиев... Е стига.
Вчера на няколко пъти печелим топката, като 3-4 играча на Крумовград са зад линията и, и Линдсет връща НАЗАД. Пълна идиотщина.

Sens85
Контакти:

Мнениеот Sens85 » 19 апр 2025 17:39

Виждам че коментирате ситуациите.
Колеги за кои ситуации говорим??
Аз не се сещам за нищо от смислена атака и някакво отиграване!

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 19 апр 2025 17:49

Щом и Сенс е загубил оптимизма си, значи положението е сериозно.
Иначе е напълно прав за Линдсет. Отделно наистина Томаш има някои неточности при подбирането на стартов състав. Сериозен проблем е голямата амплитуда в представянето между два поредни мача, липсата на постоянство и победна серия от над 3 мача. Със сигурност е далеч от перфектен треньор, но аз му давам пълен кредит на доверие до последния мач от този сезон.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 21 апр 2025 12:55

Reckless написа:На Крумовград можем да им вкараме гол, само по някаква щастлива случайност. Класният футболист, когато шутира във вратата, има уменията да намира празните пространства. Нашите футболисти в 90% от ударите във вратата уцелват вратаря и го правят играч на мача. Дори, като центрират му я дават на него. Ние имаме 1 класен футболист. Питас. Като го елиминират него и приключваме. Да играеш през цялото време пред тяхното наказателно и да не можеш да вкараш един гол е чиста проба, липса на класа. Неточни пасове, липса на комбинативност, лоши центрирания, неточни удари към вратата. Всички гледаме мачове на класни отбори и виждаме, как пробиват през сгъстена защита. С бързи двойни подавания с по едно докосване и точни удари във вратата от средна дистанция. Нашите не ги умеят тези неща и затова ядат дървото срещу затворени отбори. Плюс това сме и много бавни, с изключение на Фаетон. Надбягват ни без проблем.

Някои хора са фенове на Вион и в същото време мрънкат защо не сме шампиони. Пичове, няма как да стане, Линдсет, Вион, Шопов... Много си прав, имаме буквално двама-трима футболисти, останалото е пълен траш.
Do Something Different!

Върни се в “ЦСКА”