Tony_CSKA написа:ivonotbad написа:Tony_CSKA написа:Точно защитата за първи път през този сезон е добре подредена, с правилните изпълнители и добре функционираща. Неслучайно последните три мача си вкарахме гол сами.
Скаршем и преди се е разхождал именно сред тази защита. Няма как да го спрат да го прави. Дали ще бием не се знае, ама сухоречния отбор, на който гледаш с възхищение изобщо не е някакво страшилище.
Виждам Купър в групата и нищо чудно да бъде титуляр. Според Томаш това е нужния лидер на ЦСКА. Скаршем до преди десетина дена беше нарочен за гонене от повечето фенове. Сега изведнъж стана много нужен и важен играч. Меко казано аз съм озадачен от това люшкане на мненията на фенската маса!
Какво ми говориш за люшкане? Аз преди мача с Арда казах, че трябва да е дясно крило. Отделно от това за разлика от всички постоянно твърдя, че Скаршем е именно крило. Следователно този твой аргумент срещу мен не струва нищо. За Купър също не си прав. Съставът излезе и той е резерва. Ще бъде резерва още дълго време.
Поздрави от Скаршем, приятелче.