21 Кръг/ ЦСКА - Арда / 16.02.2025/ 17:30
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: 21 Кръг/ ЦСКА - Арда / 16.02.2025/ 17:30
Супер ХАОС е в момента. А най-важните мачове са през следващите 2 седмици. Решаващия мач за купата, дербито - а ние изглеждаме тотално неподготвени. Предстоят най-трудните дни от този кошмарен сезон. Стиснете зъби, подгответе се психически и ако можете запазете спокойствие след това което предстои. Казвам го, защото ако сме крайни и ескалира напрежението - бос Папазки може и да се оттегли и да останем с половин стадион на груб строеж ....
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
[offtopic]Доста е зле положението, но не мисля, че Папазки ще се оттегли. Вече е инвестирал много в стадион, бази и т.н., а няма никаква възвръщаемост.
Помнете ми думата, ако след 2,3 или повече години Папазки реши да придава клубът цената ще е космическа за българските стандарти.
Все пак е важно да подкрепяме отбора, а и треньора. На Томаш това му е сигурно най-трудният период в кариерата. Над 90 процента няма да е треньор през следващия сезон и на около 70 няма да изкара и сезона. Ще е голямо геройство от негова страна, ако успее да овладее малко от малко всички брожения и негативни процеси в отбора и изкара до края на сезона и ще бъде голям урок за него като треньор и психолог. Така че има за какво да се бори.
Купата на България лично аз почти я отписвам. Пак в процентно отношение мисля, че нямаме и 10 процента шанс да я вземем.[/offtopic]
Помнете ми думата, ако след 2,3 или повече години Папазки реши да придава клубът цената ще е космическа за българските стандарти.
Все пак е важно да подкрепяме отбора, а и треньора. На Томаш това му е сигурно най-трудният период в кариерата. Над 90 процента няма да е треньор през следващия сезон и на около 70 няма да изкара и сезона. Ще е голямо геройство от негова страна, ако успее да овладее малко от малко всички брожения и негативни процеси в отбора и изкара до края на сезона и ще бъде голям урок за него като треньор и психолог. Така че има за какво да се бори.
Купата на България лично аз почти я отписвам. Пак в процентно отношение мисля, че нямаме и 10 процента шанс да я вземем.[/offtopic]
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
И моите проценти са такива. Утре,ако не стане чудото , в Понеделник вече ще имаме и официална новина в сайта за Томаш.....мъчно ми е много за Томаш, просто не издържа на напрежението и беше брутално сдъвкан от червените журналисти. Много грозна атака през цялата седмица - ех тази българска злоба и завист на едни комплексирани малки човечета
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Добре де, как Томаш се справяше в Спартак и Локо, а тука стигаме до това отборът да не играе нищо?
[offtopic]Излишно се вдига напрежението в клуба. Още в началото на сезона се видя, че отборът не е подготвен. Трябва да оставят треньорското ръководство да работи на спокойствие. В момента ЦСКА гради нов отбор, нужно е търпение, разбиране от страна на всички. Голяма работа, че се очертава още една неуспешна година. Прибързаните действия и "многото баби" с хилядите съвети са напълно излишни! Да оставим треньорът и собствениците да вършат своята работа.
В крайна сметка важен е стадионът, а там нещата вървят повече от добре.
Нека също се замислят върху поведението си някои наши привърженици, които чупят и трошат собственост. Грозна картина. Така ли ще чупят и трошат и новия ни стадион?[/offtopic]
В крайна сметка важен е стадионът, а там нещата вървят повече от добре.
Нека също се замислят върху поведението си някои наши привърженици, които чупят и трошат собственост. Грозна картина. Така ли ще чупят и трошат и новия ни стадион?[/offtopic]
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
[offtopic]Той стадиона хубаво, ама без спортно-технически резултати и той малки се обезсмисля.
Аз мисля, че в сегашното кадрово състояние на отбора на Томаш трудно може да бъде направена обективна оценка за треньорските му качества.
В същото време обаче останахме с впечатление, че Томаш работи в много тясно сътрудничество с Фичо през зимната подготовка и имаше голяма власт за селекция и други организационни въпроси.
В този смисъл наистина мисля, че ако отборът не успее да се класира за ЕКТ и този сезон ще е справедливо и Томаш да напусне.
Няма друго решение просто! Това не означава обаче че няма да подкрепя Томаш и отбора, независимо колко мачове му остават. Тези футболисти трябва един път завинаги да разберат, че играят за ЦСКА, емблемата и феновете, а не само за треньора. Недопустимо е да има играчи, които не се раздават и не играят на 100 процента за тима, без значение от обстоятелствата. Единствено ако имат някаква контузия мога да ги оправдая.
Затова казах, че ще разберем що за стока са играчите ни и кой колко струва по това как се представят в следващите мачове.[/offtopic]
Аз мисля, че в сегашното кадрово състояние на отбора на Томаш трудно може да бъде направена обективна оценка за треньорските му качества.
В същото време обаче останахме с впечатление, че Томаш работи в много тясно сътрудничество с Фичо през зимната подготовка и имаше голяма власт за селекция и други организационни въпроси.
В този смисъл наистина мисля, че ако отборът не успее да се класира за ЕКТ и този сезон ще е справедливо и Томаш да напусне.
Няма друго решение просто! Това не означава обаче че няма да подкрепя Томаш и отбора, независимо колко мачове му остават. Тези футболисти трябва един път завинаги да разберат, че играят за ЦСКА, емблемата и феновете, а не само за треньора. Недопустимо е да има играчи, които не се раздават и не играят на 100 процента за тима, без значение от обстоятелствата. Единствено ако имат някаква контузия мога да ги оправдая.
Затова казах, че ще разберем що за стока са играчите ни и кой колко струва по това как се представят в следващите мачове.[/offtopic]
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
[offtopic]
Вероятно там са липсвали фигури като ФФ и СО, които да му "помагат"! :)[/offtopic]
djd написа:Добре де, как Томаш се справяше в Спартак и Локо, а тука стигаме до това отборът да не играе нищо?
Вероятно там са липсвали фигури като ФФ и СО, които да му "помагат"! :)[/offtopic]
[offtopic]
И в Локо имаше Митко Илиев. А тук няма фигура като него.[/offtopic]
dedko2022 написа:djd написа:Добре де, как Томаш се справяше в Спартак и Локо, а тука стигаме до това отборът да не играе нищо?
Вероятно там са липсвали фигури като ФФ и СО, които да му "помагат"! :)
И в Локо имаше Митко Илиев. А тук няма фигура като него.[/offtopic]
[offtopic]
Какви успехи има Томаш с тези отбори?[/offtopic]
djd написа:Добре де, как Томаш се справяше в Спартак и Локо, а тука стигаме до това отборът да не играе нищо?
Какви успехи има Томаш с тези отбори?[/offtopic]
[offtopic]
Пето място.[/offtopic]
The_Miz написа:djd написа:Добре де, как Томаш се справяше в Спартак и Локо, а тука стигаме до това отборът да не играе нищо?
Какви успехи има Томаш с тези отбори?
Пето място.[/offtopic]