efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Serafim
- Контакти:
Re: efbet Лига: Черно море (Варна) - Левски (София), Неделя от 17:30 ч.
За пръв път от много време насам нямам особено желание да гледам Левски. Даже днес мисля да гледам Ф1 вместо мача с Морето. Нито при Георги Тодоров, Ж.Миланов, нито при брадата серия без победа на Мъри, нито при Костов съм изпускал мач, освен ако не е имало да правя нещо друго. И като цяло съм си организирал нещата така, че да бъда вкъщи и на спокойствие да гледам срещите. Но да гледам безидейния футбол на Генчев, нежеланието му да се правят някакви тактически промени и след това заучените му и клиширани отговори ми идват вповече вече.
За мен Генчев за пореден път греши състава. Стискам палци да постигнем позитивен резултат, определено сме по-класния тим.
Аз пък съм обнадежден - сигурно щото утре ще ми вадят мъдрец - бием и твай ;)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
futbolqga написа:За мен Генчев за пореден път греши състава. Стискам палци да постигнем позитивен резултат, определено сме по-класния тим.
Наистина доста странен състав. Практикуваме офанзивен стил, а болшинството от стартиралите по презумпция са с определени дефанзивни функции.
mikata написа:Със самолет са пътували.
Имах в предвид че Морето са пътували с автобус от Кюстендил до Варна.
ikar написа:futbolqga написа:За мен Генчев за пореден път греши състава. Стискам палци да постигнем позитивен резултат, определено сме по-класния тим.
Наистина доста странен състав. Практикуваме офанзивен стил, а болшинството от стартиралите по презумпция са с определени дефанзивни функции.
абсолютно естествен състав, ако ще играем срещу тези дървари за нещо различно от загуба. Пълна подкрепа за Генчев!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Липсва Суда, това е голям проблем за Тича. За мен това им е най опасния футболист.
tmanolov написа:ikar написа:futbolqga написа:За мен Генчев за пореден път греши състава. Стискам палци да постигнем позитивен резултат, определено сме по-класния тим.
абсолютно естествен състав, ако ще играем срещу тези дървари за нещо различно от загуба. Пълна подкрепа за Генчев!
Точно казано.
Дали няма това да е последният мач на Генчев :oops:
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Найлонов започна да твори
САМО ЛЕВСКИ!