Лига Европа (сезон 2024/2025)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лига Европа (сезон 2024/2025)
miro_rz написа:Аякс да кацнат на ПСВ!
Те били в различни турнири Богу!!
Юнайтед сигурно ще отнесат 6-7 гола сумарно срещу Сосиедад. Тежък съперник и за Гранде Рома.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Udoji90
- Контакти:
miro_rz написа:miro_rz написа:Аякс да кацнат на ПСВ!
Те били в различни турнири Богу!!
Ама може Аякс да кацнат на АЗ. Силно се надявам. 8-)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Ман. Ю е друг отбор в ЛЕ, докато Сосиедад няма особени традиции и успехи в евротурнирите, така че изобщо не смятам че ще има някакви разгроми. Даже си мисля че англичаните са лек фаворит 55-45. Сосиедад не е Севиля в ЛЕ.
Рашка капут, Буданов салют ! 
Май Фенербахче имат проблем със "гайдите",изморени ли са или толкова си могат,обаче ми изглеждат неспособни да обърнат мача.
Bog_Puyol написа:Ман. Ю е друг отбор в ЛЕ, докато Сосиедад няма особени традиции и успехи в евротурнирите, така че изобщо не смятам че ще има някакви разгроми. Даже си мисля че англичаните са лек фаворит 55-45. Сосиедад не е Севиля в ЛЕ.
Поне в първия мач видях превъзходство на Реал С,дори резултата можи би 2-1 щеше да бъде по -реален.
Любопитно ми е дали Рома е способен да победи Билбао,това не е Парма ,не е и Порто.Очаквам интересен мач :)
yulkata написа:Любопитно ми е дали Рома е способен да победи Билбао,това не е Парма ,не е и Порто.Очаквам интересен мач :)
Голяма скука до тук!