W84me написа:Аз няма да преживея този мач да мине през дузпи.
Няма как да спечелим дузпи в Европа.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Аз няма да преживея този мач да мине през дузпи.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:W84me написа:Аз няма да преживея този мач да мине през дузпи.
Няма как да спечелим дузпи в Европа.
fen's_Barcelona написа:А той знае ли песните, за да разпява както трябва?
Аз съм останал с впечатлението, че "умрете селяни" и "ооо, смешно вратарче" са основните му скандирания!
1914.1902 написа:fen's_Barcelona написа:А той знае ли песните, за да разпява както трябва?
Аз съм останал с впечатлението, че "умрете селяни" и "ооо, смешно вратарче" са основните му скандирания!
Общо 6 песни знае, не измислят нищо ново.
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
1914.1902 написа:Публиката може да ни помогне само в началните минути около еуфорията при започването на мача, но след това Тедито изпуска контрола на секторите и не може да накара всички да пеят.
Testa_di_Legno написа:1914.1902 написа:Публиката може да ни помогне само в началните минути около еуфорията при започването на мача, но след това Тедито изпуска контрола на секторите и не може да накара всички да пеят.
Тук рискувам да си навлеча някой и друг упрек, но се надявам да почнем срещата дабре и по възможност да поведем рано в резултата, понеже аз лично имам чувството, че нашата публика колкото помага, толкова е способна и да пречи на моменти.Тръгне ли мачът накриво, обстановката по трибуните така се напряга, че в един момент става трудно поносимо да гледаш футбол, камо ли да го играеш... При всяко връщане назад или сгрешен пас почва едно бучене, нервничене, псуване, викове "хайде играйте, бе" и подобни, дето изобщо не съм сигурен, че вдъхновяват отбора да обръща мача.
Не, че това може да служи за оправдание на самите футболисти, разбира се, понеже те са професионалисти и трябва да могат да се оправят в такива ситуации, и все пак... Работата на трибуните е да окуражават своите и "натискат" противника с освирквания и дюдюкания, докато при нас често е обратното (поне в "А" и "В", от "Б" не съм гледал мач от няколко години и нямам преки наблюдения).
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 76 госта