СП 2022 (1/8-финал): Португалия - Швейцария - 6:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

RMCF
Контакти:

Re: СП 2022 (1/8-финал): Португалия - Швейцария, Вторник от 21:00

Мнениеот RMCF » 06 дек 2022 22:20

botevplovdiveoe написа:Португалците карат-варат и са на полуфинал,въпросът е имат ли сили да победят Франция/Англия.
Иначе отбори като Швейцария много ме дразнят,решават ,че са стигнали тавана си и излизат в такъв мач да разхождат фланелките,същото направи и Украйна на Европейското и вместо да гледаме як и здрав мач,ние гледаме мач тип Лудогорец - Сепмтември София.

Е те португалците като състав отстъпват само на Бразилия и Франция може би. Аз си мисля, че имат сили и за купата, не само за 1/2 финал. Само в защита имат проблеми, но без Кансело и с Карвальо са по-стабилни.

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Re: СП 2022 (1/8-финал): Португалия - Швейцария, Вторник от 21:00

Мнениеот matador1 » 06 дек 2022 22:22

RMCF написа:
botevplovdiveoe написа:Португалците карат-варат и са на полуфинал,въпросът е имат ли сили да победят Франция/Англия.
Иначе отбори като Швейцария много ме дразнят,решават ,че са стигнали тавана си и излизат в такъв мач да разхождат фланелките,същото направи и Украйна на Европейското и вместо да гледаме як и здрав мач,ние гледаме мач тип Лудогорец - Сепмтември София.

Е те португалците като състав отстъпват само на Бразилия и Франция може би. Аз си мисля, че имат сили и за купата, не само за 1/2 финал. Само в защита имат проблеми, но без Кансело и с Карвальо са по-стабилни.

Не виждам как минават през Франция с формата на Мбапето, Жиру и Гризман. Освен ако Англия някак ги излъжат.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: СП 2022 (1/8-финал): Португалия - Швейцария - 6:1 FT

Мнениеот Udoji90 » 06 дек 2022 22:57

Португалия най-после показаха игра, която приляга на силните единици, с които разполагат. Принципно не ги харесвам, но ако продължават в този дух, нямам възражения да стигнат много далеч. Швейцария силно разочароваха.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 06 дек 2022 22:58

Огромна класа от португалците тази вечер, невероятна игра и огромна мотивация за осигуряване на убедителен успех над един сравнително добър противник, който в повечето случаи показва организирана защитна игра.

Хейтърчетата не могат да им кажат нищо лошо за Португалия днес, затова обръщат внимание само на Кристиано.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 06 дек 2022 23:01

Чудя се само гостите в студиото на Диема с конкурс , ли ги избират ? Страхотни футболни специалисти. Да не кажа, че жените сигурно повече разбират от футбол, от рапъра, който е там май само да си прави реклама.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 06 дек 2022 23:04

Лузитания показаха завидна класа и то срещу подреден и такитически грамотен отбор като швайцовете.

Бърз комбинативен футбол, а на полуфинал срещу Англия или францата не се знае кой кого, там залогът е огромен и ще си кажат думата късмета и индивидуалната класа.

Ако е Англия имат пО шанс да минат (ингилизите са много крив отбор за францата още когато Брайън Робсън ги уши за норматив през 82 ), с Франция ще се озорят но не се знай.

Гледа ми се финал Холандия Португалия.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 06 дек 2022 23:13

Дали пък няма да видим на финал Роналдо срещу Меси ?

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 06 дек 2022 23:16

veni__85 написа:Дали пък няма да видим на финал Роналдо срещу Меси ?

Не виждам как Аржентина може да бие Бразилия в момента. Евентуално с няква мега дефанзивна тактика и дърводелците Де Пол и Паредес да счупят от ритане Неймар. Те дали и Холандия ще бият, че и там е на кантар
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 06 дек 2022 23:28

kingofpop написа:
veni__85 написа:Дали пък няма да видим на финал Роналдо срещу Меси ?

Не виждам как Аржентина може да бие Бразилия в момента. Евентуално с няква мега дефанзивна тактика и дърводелците Де Пол и Паредес да счупят от ритане Неймар. Те дали и Холандия ще бият, че и там е на кантар

Аз пък не съм видял Бразилия да е изиграла един сериозен мач до момента. Видяхме днес Швейцария ( не подценявам победата на Португалия). Преди мача на лалетата срещу САЩ слушахме колко е смешната тактиака на Ван Гаал, сега са фаворит.
Много пъти на световни първенства сме виждали как отбори след разгромни победи отпадат в следващия мач, а други с победи по 1:0 или равенства в редовните времена стигат до финал.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 06 дек 2022 23:29

Къде са фаворит Холандия ? иначе да, в едн мач всичко може да стане, факт.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “World Cup 2022”