icemanbg33 написа:Beloev написа:icemanbg33 написа:Хора да ви попитам. Взех си билет от евентим, но билета е дигитален и няма нищо общо с тези разпечатаните, но пък си имат баркот. Някой има ли същите и влизал ли е преди с такива предполагам не е проблем?
Аз съм със същия вид билет,само,че го разпечетах и прегънах както е показано на самия билет като излезе! Не би трябвало да имаш какъвто и да е проблем и без да го разпечатваш!
Проблема е че моя билет не е такъв който се разпечатва. Не е print-at-home ами по-скоро си е направо дигитален. Не мога да го снимам по очевидни причини, но си представи билета е като бордова карта на уиз еар примерно. Имам баркод и място така че наистина не би трябвало да е проблем. Мерси.
Как да използвам e-ticket?
Тази услуга се активира единствено при желание от страна на организатора на събитието. Тя не се предлага за всички събития.
Услугата мобилен билет е възможна само при покупка на билети през Интернет, посредством кредитна карта. След заплащане на Вашата заявка с кредитна карта, на страницата на "Начини на доставка" ще откриете услугата e-ticket. Ще бъдете насочени към страницата на http://www.eventim.bg с Вашия номер на заявка. На Вашата електронна поща ще получите имейл с линк, който води към Вашия QR код, който ще бъде сканиран на мястото на събитието.