Нека махнем розовите очила

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Нека махнем розовите очила

Мнениеот ogrizko » 10 авг 2009 11:12

mursusaid написа:Днес много бях разочарован от Адемар,смисъл ,че повече очаквах от него и дано това днес да не му беше ден просто,а не че толкова си може.

Ще се сетиш, братле.... аз още като го гледах в контролата с Левски казах, че за нищо не става. И наистина ви се чудех какво толкова му харесвате, ама само вие си знаете... то не бяха хвалби и чудесии :shock: Като единствено се надявах, че е притеснен играча щото това му е първата и единствена проверка и се решава дали ще му предложат договор... надявах се това да е причината да играе толкова слабо. Само дето и срещу ПСВ игра слабо, сега пак супер слабо като се има предвид, че двата гола на Черноморец станаха отляво. А после всички плюят Мишо Лазаров... Мишо Лазаров, та Мишо Лазаров.... и между другото като мина като централен защитник игра доста по-стабилно :roll: Но според мен загубихме, защото вместо да си играем с Ради Бачев, играем с Адемар.... Бачев поне е свикнал с отбора, обиграл се е, напоследък беше стабилен може да се каже... и това го показват и мачовете миналия сезон, т.е. играта ни в защита. Сега вместо Бачев - Адемар и какво стана....... издънка ;) Адемар просто си личи, че няма психиката да играе за Черно море.... може би след година да се промени това, но ако искаме да се борим пак за медалите, изобщо няма смисъл да го чакаме, най-добре да си стои резерва на Ради Бачев и толкова. А иначе с Ели Маркес не съм го гледал и не мога да преценя, така че ще видим какво ще се получи. И е хубаво, че не беше пуснат още от първия мач да може да се обиграе малко със съотборниците си поне в тренировките :roll:
Що се отнася до Колю и отбора и т.н. ....на мен всичко ми харесва, с изключение на трансферите.... взимането на Адемар - грешка (не знам дали Колю е чел форума на гонг дето доста го хвалихте и затова да го е взел), това дето не взехме качествен централен нападател - още една грешка... за мен Здравко Лазаров не е централен нападател, а ляво крило или нещо такова.... :)
Какалов верно вкарва голове, обаче трябва топката да е близо до вратата и да му се налага да отправи само изстрела към вратата.... и дано тия му изстрели сега да бяха плод на мокета, че иначе лошо... щото не го виждам как надбягва защитниците и си печели сам добра позиция да вкара гол :roll:
Кулибали нещо се е разкулибал ама ще се оправи... има хъс, желание и всичко необходимо да го направи, дано контузията не е сериозна и да се върне бързо в игра ;)))
Та, общо взето 2-3 слаби места има в отбора, които се нуждаят от промяна зимата, но може би ще трябва да се дадат малко пари, стига само свободни трансфери сме чакали вече :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 10 авг 2009 16:13

chelseabg написа:Не бързай да плюеш по отбора и треньора.
Това е само 1 мач а и нямахме късмет.Съгласен съм за Мишо Лазаров тотална дупка не става за нас.Електричката имам много противоречиви чувства към него 1 атака добре я отиграва другата я проваля..дано се разиграе.Адемар играе добре сега дано да навлезе в ритъм.
Иначе да чакаме Алекс да се върне и да мачкаме отново..а зимата може да вземем някой класен халф на мястото на Милен или Дани Георгиев (Не става момчето)
И за пореден път се убеждавам че без Юруков сме много зле..Този човек е може би е наи добрия ни футболист след Кривия..разбира се имаме и други важни играчи,но той просто се откроява перфектен удар, пас, поглед върху играта, много големи тупалки бие, висок,уникален характер дава всичко за отбора..любимия ми играч заедно с Кривия, Миро и Жоро!
Дано му няма нищо.

На Кривия му няма нищо, в Пловдив си е, жив и здрав. Морално незадоволен, сърдит. Нацупен. Аз лично съм от тези, които не харесват играта на отбора СЪС Кривия и неотменното му желание всяка топка да минава през него. Това адски бави играта, докато се огледа, завърти... пък и не винаги избира вярното продължение. По паметливите помнят, че най-силните ни мачове миналата година бяха без него, както и най-яловите - начело с него. Иначе доста креативен, на моменти избухва брутално, но няма как да си добър музикант, пък да искаш да бъдеш диригент.
Какалов, Мишо Лазаров, Дани Георгиев, Радо Бачев - ето го проблема. Не винете Кольо - не е кой знае какъв треньор, но с такива играчи - толкоз.

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 10 авг 2009 16:31

В отбора има много слаби места,особено в защита.Като се замисля миналата година имаше и по-интересни мачове като този с Беласица,а имаше и такива които просто взимахме на късмет и естествено благодарение на публиката.Аз не мисля,че Литекс,Цска или Левски ни превъзхождат,просто нямаме самочувствието което е задължително да имаме.Пък и вече не сме ''средняка'',който изненадва с хубавата си игра.Вече всички ни скачат на max ,пък и явно ръководството не е много прозорливо,защото още в края на миналия шампионат личеше,че имаме сериозни проблеми,но никой не ги коригира навреме.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 авг 2009 17:16

greengaga написа:Абе момчета слезте на земята.къв толкова отбор сте та да сте разочаровани. вие май верно си мислите че сте голяма работа. с какво акулите са по-слаби от вас. имахте своята приказка 2 години . не можахте да се възползувате това е. сега бавно си заемате вашето си място в средата на таблицата. това е то.радвайте се ако не изпаднете до 2-3 години,че както им спират всичките проекти на тим. стига ви толкова Европа.не ставате.айде със здраве. :mrgreen:

Ти не ставаш!!!!Твоя отбор , защото пък много струва!!!Порасна ви много самочувствието :!: Нас не ни мисли,гледай вие да не изпаднете!!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 10 авг 2009 19:20

Най-слабият в отбора е капитана М.Петков.Цял мач ходом.Почти не излиза от големия кръг на центъра.Пуска пасове само на 5-10 м. от себе си,защото по-далечните му са неточни.Милен се движи по терена, точно колкото и Колю се движи в треньорското квадратче. Спокойно може да играе и седнал 8-)

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 10 авг 2009 22:32

И кой е моя отбор бе мибун? и как ще изпадне?дадох мнение че просто амбицийте на феновете на морето не се покриват с класата на отбора.как със старци като лазаров,борносуза,милен,кривия и правия ще направите отбор.ми акулите ви биха с 15 човека по-малко. айде на земята. таз година 7-8 догодина в Беее!

Тоя компир пак се появи да си дава селското мнение.Като ти гледам акъла от кое село си?
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 10 авг 2009 22:44

7-8 място :lol: .Хахаха,нещастници,мечтайте си,мечтайте си Черно Море да пропадне.Да,ама не!Черно Море пак ще е в тройката,напук на вас завистници.Нека да ви е яд,нека.Колкото до самата тема аз бих казал следното.Вчера нямахме късмет,а онези дърводелци и касапи-имаха.Имаха и то невероятен.Съдията не им декорирваше балтиите както трябва,позволи да играят грубо,ние бяхме уморени,морално изцедени и в крайна сметка подценихме онези нещастници.Нищо,слънцето огрява понякога и кучия г*з,огря ги,но пак си остават г*з,а ние си оставаме Черно Море,най-великия отбор с най-великите фенове.Не сте прави за Милен Петков.Според мен играе много умно,много правилно и е много по-полезен от Борносузов.Естествено,че пасовете му ще са на 5-10 метра,той е деф.халф,не плеймейкър.Опита е неговото оръжие,по-опитен и по-рутиниран играч ние нямаме-участник на Световно,Европейско,стаж в ШЛ....безценен е опита на Милен Петков,нищо,че е на 36 годинки.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

greengaga
Контакти:

Мнениеот greengaga » 11 авг 2009 07:56

Ми незнам кво е това компир ама сигурно е нещо на вашия диалект.както и да е . щом вие си харесвате отбора и аз го харесвам. рязал ви бил съдията в Бургас. дааа те акулите изобщо не играха с човек по-малко 50 минути. а пък вие редяхте голово положение след голово положение. абе супер сте си и аз това казвам ;) иначе браво на автора за хубавата тема,момчето е наясно. за класирането ви това си е мое мнение.някои ако напише че ще ставате шампиони това си е негово мнение бих го уважил. с две думи отбора ви си има феновете които заслужава и феновете имат отбора който им отива. а моя отбор кой ли е? е няма значение той ще си играе мачове до Коледа я с Челси я с Барса я с някой друг. вие пък си броите пропуските срещу Своге и Монтана и ревете по съдийте АМИН! :lol:

Върни се в “Черно море”