Зимен трансферен прозорец 2022

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Bernaleo
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец 2022

Мнениеот Bernaleo » 22 дек 2021 23:07

emerson_leao

Мнениеот emerson_leao » 23 дек 2021 03:20

За Дест доколкото го знам има силен интерес от Байерн. Те още лятото на 2020г. го искаха, но някак си Барса успя да се пребори за него (не че показа нещо кой знае какво), абсолютно хюмне, а сега и с идването на Дани Алвеш и промотирането на таланти от Б отбора, Дест става излишен.
За Феран Торес, преди да се контузи даже беше ползван като фалшива деветка освен по крилата, даже и атакуващ халф съм го виждал - поливалентен играч, което е плюс в съвременния футбол. Вкара хеттрик срещу Германия при онова 6-0 преди година. А по-интересното е че голяма част от играчите на Байерн играли при 8-2 срещу Барса, участваха в тоя позор няколко месеца по-късно. :)

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 23 дек 2021 20:04

emerson_leao написа:За Дест доколкото го знам има силен интерес от Байерн. Те още лятото на 2020г. го искаха, но някак си Барса успя да се пребори за него (не че показа нещо кой знае какво), абсолютно хюмне, а сега и с идването на Дани Алвеш и промотирането на таланти от Б отбора, Дест става излишен.
За Феран Торес, преди да се контузи даже беше ползван като фалшива деветка освен по крилата, даже и атакуващ халф съм го виждал - поливалентен играч, което е плюс в съвременния футбол. Вкара хеттрик срещу Германия при онова 6-0 преди година. А по-интересното е че голяма част от играчите на Байерн играли при 8-2 срещу Барса, участваха в тоя позор няколко месеца по-късно. :)

По-голям позор от 8-2 няма. :) Въпреки че съм почитател на Испания, те биха немците в един безсмислен турнир. Друго си е когато Байерн ви изнасилиха на 1/4 финал в ШЛ. :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 23 дек 2021 22:00

Феран Торес е добър футболист. Тъкмо беше започнал да става все по-решаващ за Валенсия, наложи се да го продадем за не много голяма сума, защото му изтичаше договорът, а той не искаше да остава при това ръководство. През този сезон не знам какво се случва, че стана ненужен на Сити, но през миналия сякаш имаше добри изяви за тях, даже май вкара хеттрик в някакъв мач от ШЛ. Според мен ще свърши работа на Барселона, макар че винаги го има рискът да повтори представянето на Андре Гомеш или Пако Алкасер.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 23 дек 2021 23:28

Udoji90 написа:Феран Торес е добър футболист. Тъкмо беше започнал да става все по-решаващ за Валенсия, наложи се да го продадем за не много голяма сума, защото му изтичаше договорът, а той не искаше да остава при това ръководство. През този сезон не знам какво се случва, че стана ненужен на Сити, но през миналия сякаш имаше добри изяви за тях, даже май вкара хеттрик в някакъв мач от ШЛ. Според мен ще свърши работа на Барселона, макар че винаги го има рискът да повтори представянето на Андре Гомеш или Пако Алкасер.

Контузен е от октомври, затова не е играл. Като се очаква да е готов около 15 януари. Иначе си го ползваха като фалшива деветка.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 24 дек 2021 06:08

RMCF написа:
emerson_leao написа:За Дест доколкото го знам има силен интерес от Байерн. Те още лятото на 2020г. го искаха, но някак си Барса успя да се пребори за него (не че показа нещо кой знае какво), абсолютно хюмне, а сега и с идването на Дани Алвеш и промотирането на таланти от Б отбора, Дест става излишен.

По-голям позор от 8-2 няма. :) Въпреки че съм почитател на Испания, те биха немците в един безсмислен турнир. Друго си е когато Байерн ви изнасилиха на 1/4 финал в ШЛ. :)

Ние с Байерн си редуваме униженията така че беше напълно очакван онзи резултат. Според мен докато ще могат ще ни връщат за срама от 2009-та, когато се молеха като завалии да не ги бием с много :D :D За счупения кръст и гаврата с Боатенг, дето още се върти из нета, няма смисъл да говорим. Но те пък между двете ни унижиха с онова 7-0 така че запазват тенденцията.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 26 дек 2021 21:30

А да видим кой по-сериозен отбор ще се сети да вземе Дениз Ундав от Union Saint Gilloise този трансферен прозорец за нек'ви къси пари :).
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 дек 2021 16:44

Haaland, like Mbappé, wants to play for Real Madrid. He asked his agent to try for Real Madrid.
@DiMarzio via @wettfreunde

If not Real Madrid, they will try for Barcelona, Manchester United, Chelsea etc.

Everton are interested in signing Philippe Coutinho on loan in January but his wages are problematic.

(Source: SPORT)

Aston Villa and Argentina goalkeeper Emiliano Martinez is on Manchester United's list of potential successors to David de Gea.

(Source: Daily Star)

Върни се в “Футбол - Свят”