Лига Европа 2020/21 (Втори кръг /ЦСКА (София) — БАТЕ (Беларус) /17.09.2020/20:00ч

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Лига Европа 2020/21 (Втори кръг /ЦСКА (София) — БАТЕ (Беларус) /17.09.2020/20:00ч

Мнениеот MASTER_COOL » 17 сеп 2020 10:09

Спокоен съм за днес. Срещу такива отбори, ЦСКА показва истинското си лице в Европа.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Re: Лига Европа 2020/21 (Втори кръг /ЦСКА (София) — БАТЕ (Беларус) /17.09.2020/20:00ч

Мнениеот HardWork » 17 сеп 2020 13:10

MASTER_COOL написа:Спокоен съм за днес. Срещу такива отбори, ЦСКА показва истинското си лице в Европа.

Ти виждал ли си истинското лице на гения Белчев, Бусато, Гълъбов, Санкаре и останалия амбалаж. Бате са перфектно подготвен физически и тактически отбор. Освен това са супер сработени и с много голям опит в ЕКТ. Не се изхвърляйте, защото после като ни бият с 2,3 гола ще има рязане на вени.
От нашия отбор в това си състояние не можем да очакваме никакви чудеса. Ние по - лимитиран отбор не сме имали до сега.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 сеп 2020 13:57

HardWork написа:
MASTER_COOL написа:Спокоен съм за днес. Срещу такива отбори, ЦСКА показва истинското си лице в Европа.

Ти виждал ли си истинското лице на гения Белчев, Бусато, Гълъбов, Санкаре и останалия амбалаж. Бате са перфектно подготвен физически и тактически отбор. Освен това са супер сработени и с много голям опит в ЕКТ. Не се изхвърляйте, защото после като ни бият с 2,3 гола ще има рязане на вени.
От нашия отбор в това си състояние не можем да очакваме никакви чудеса. Ние по - лимитиран отбор не сме имали до сега.

Категорично не съм съгласен с подчертаното!
Отборът ни не е цвете, факт. Имаме си своите недостатъци и проблемни зони, но и съперникът ни далеч не го виждам като непреодолим, европейски гранд, от който да ни треперят краката.
Ако двубоят бе в 2 мача, шансовите ни да ги отстраним бих ги оценил на 10-на процента, но в един мач на Армията по-скоро ги виждам около 30-40%.
Топка е .....
Ако не допуснем груби грешки в защита и мачът се развие нормално, имаме своите шансове.
За мен липсата на Занев е съществена. С него на терена и предвид физическото превъзходство на БАТЕ, бай Стамен съвсем спокойно би могъл да помислил за схема с 3 ЦЗ (Матей-Антов-Занев), която дава и възможност за промени с вътрешни размествания в хода на мача към 4-2-3-1 и т.н.
Пожелавам късмет на момчетата. Успех!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

CaptainBertorelli
Контакти:

Мнениеот CaptainBertorelli » 17 сеп 2020 14:03

И с по-лимитирани състави сме били. Бихме Ювентус с 3:2, а няколко дни преди това/или пък след това беше/, паднахме от Левски със 7:1. Губехме на Армията от отбори като Монтана и Локо Горна. А Ювентус имаха много сериозен отбор. Шансове има, по-силни са, но далеч не са непреодолими.
Хайл Мусолини

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 17 сеп 2020 14:08

Не бе не е толкова страшно. Както пишеше в "Дневника на Валери Божинов", имаме само 4 проблема - вратаря, защитата, полузащитата и нападението. :lol:
Ще победим!

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 17 сеп 2020 14:25

Струва ми се , че малко надценявате тези ботушари! Да, в момента не сме цвете, ама и те не са Ливърпул :) Гледах им последния мач, в който биха с 5-2, ок, ама играха с последния в Беларус, отбор който - колкото и странно да звучи - имаше вратар по-слаб от Бусато :) :) Играта на БАТЕ е далеч от това, което играеха преди години. И не трябва да изхождаме от мача със Сирените, защото той беше зверски подценен. И не на последно място, не забравяйте, че футболистите , които имаме са привлечени точно с обещанието за евромачове. Те са дошли заради тези мачове и ако не се покажат сега, то просто няма кога. Успех на ЦСКА - силен или слаб, нашия отбор си е!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 17 сеп 2020 14:29

Отбора е доста лимитиран в сравнение с миналите години. Треньора ни също е лимитиран. Ние нямаме играчи на 3 ключови позиции.
Бате не са нищо особено, но ни превъзхождат в няколко ключови направления.
Ще бъда супер щастлив ако греша, но за мен шансовете ни към момента са не са особено големи.
Дано момчетата ме опровергаят!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 17 сеп 2020 14:54

Red_Neck написа:
HardWork написа:

Категорично не съм съгласен с подчертаното!
Отборът ни не е цвете, факт. Имаме си своите недостатъци и проблемни зони, но и съперникът ни далеч не го виждам като непреодолим, европейски гранд, от който да ни треперят краката.
Ако двубоят бе в 2 мача, шансовите ни да ги отстраним бих ги оценил на 10-на процента, но в един мач на Армията по-скоро ги виждам около 30-40%.
Топка е .....
Ако не допуснем груби грешки в защита и мачът се развие нормално, имаме своите шансове.
За мен липсата на Занев е съществена. С него на терена и предвид физическото превъзходство на БАТЕ, бай Стамен съвсем спокойно би могъл да помислил за схема с 3 ЦЗ (Матей-Антов-Занев), която дава и възможност за промени с вътрешни размествания в хода на мача към 4-2-3-1 и т.н.
Пожелавам късмет на момчетата. Успех!

от както Стамен дойде, Занев е твърда пейка! Игра малко като ляв бек, когато Мазику си празнува раждането на детето си. С Матей и Антов в защита сме оле - майко.

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 17 сеп 2020 15:12

Red_Neck написа:но в един мач на Армията по-скоро ги виждам около 30-40%.
Топка е .....

Това не е 30%, а по-скоро отива към 50%. Поне от анализа ти. Неслучайно и бай Стамен е беларуския треньор ги дават 50:50 в интервютата. Аз даже заради факторът домакинство бих казал дори 55 или 60%. И внимателно: казвам, че това са шансовете преди мача. Съвсем друг въпрос е как ние ще влезем в двубоя, какви грешки ще допуснем и съответно какво ще реализираме (баче Али да си опича акъла :mrgreen: ).

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 17 сеп 2020 15:34

Бате не са този отбор който бяха преди няколко години, но и не са отбор за подценяване. Всеки от двата отбора има своито шансове, но ние се надяваме нашият отбор да продължи напред. Предвид следващия съперник на победителя от този двубой, шансовете за класиране за плейофната фаза са доста добри. Ние си имаме нашите проблеми, а те тяхните. Според мен победител ще е този отбор, който направи по малко грешки. Силни се надявам да сме стабилни поне този мач в защита и Али боца да успее да улучи поне 2 пъти вратата на боц! :lol:
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

Върни се в “ЦСКА”