goshopileto написа:Прогнози никога не давам, но съм сигурен, че както и да завърши мачът, във форума ще е голям купон, предвид обстоятелствата около двата отбора.
Това е 100% сигурно, въпросът е във кой форум ще бъде веселбата

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
goshopileto написа:Прогнози никога не давам, но съм сигурен, че както и да завърши мачът, във форума ще е голям купон, предвид обстоятелствата около двата отбора.
W84me написа:rebelheartous написа:redhooligan написа:Много труден мач за прогнозиране. С оглед на контролите сините са в по добра от нас. Ако покажем играта от контролите, ще ни бият с разлика. Дано момчетата осъзнаят какъв е залогът в този мач и покажат по стабилна игра от показаното в контролите! Надявам се на победа на ЦСКА!
Те предното дерби вкараха гол от игра за първи път от няколко мача с нас. Какви разлики бълнувате?
Много лъжеш бе, на прима виста се сещам за 4 гола за Купата, дето ви вкарахме от игра. После имаше едни мачове 2:2, пак с голове от игра, където ни поведохте 2:0, успокой лъжите.
redhooligan написа:rebelheartous написа:redhooligan написа:Много труден мач за прогнозиране. С оглед на контролите сините са в по добра от нас. Ако покажем играта от контролите, ще ни бият с разлика. Дано момчетата осъзнаят какъв е залогът в този мач и покажат по стабилна игра от показаното в контролите! Надявам се на победа на ЦСКА!
Те предното дерби вкараха гол от игра за първи път от няколко мача с нас. Какви разлики бълнувате?
Няма значение дали са ни вкарали от игра или статично положение. Попадението си е попадение и е определящо за крайния резултат на мача. Реалността е,че сме трагични както в защита, така и в нападение. На пръв поглед се вижда,че сините са в по добра форма от нас. Друг е въпросът,че това е дерби и може да свърши всякак. Не трябва да отписваме сините, както и те нас
ivo55 написа:Сините ще играят с голяма емоция. Идеален момент да ги ударим яко. За сметка на това очаквам сърбина и разпасаната му команда да клекнат и да ни посрамят.
ralka_levskarka написа:ivo55 написа:Сините ще играят с голяма емоция. Идеален момент да ги ударим яко. За сметка на това очаквам сърбина и разпасаната му команда да клекнат и да ни посрамят.
Голяма емоция. Няма що. Чудя се откъде. Като администратор на най-голямата група, може би, за фенове на Левски, последното нещо, което се обсъжда е мача с вас
ralka_levskarka написа:[offtopic]Коле, само дето, ако отборът сложи тире знаеш ли колко много хора няма да погледнат тоя отбор? Нали виждам. Групата е от 30 000+ души. Повярвай ми виждам и усещам нагласата. Ще си ходят СЗ и ще залъгват още 500 души, че това е Левски. Всъщност ще ходят толкова, колкото ходят на Левски Лукойл, сещай сеВсе минавате с това "отборът е там, където са привържениците му". Не е вярно. Колкото и да се опитвате да го изкарате така, категорично не е вярно.
Не знам Тео що си мисли, че билетите се купуват, щото играем с вас. Не, билетите се купуват, за да може да ни има и то при положение, че отборът може да завърши първенството с играчи от у19, а нека Тео си мисли, как ги купуваме заради нещо друго. Аз няма да мога да отида, но ще си купя, за да влязат пари в касата. Слушайте утре ПК по Дарик и нека някой пак да си помисли, че билетите се купуват, щото мачът ни бил важен или щото видиш ли голяма емоция била.[/offtopic]
[/offtopic]ralka_levskarka написа:Коле, само дето, ако отборът сложи тире знаеш ли колко много хора няма да погледнат тоя отбор? Нали виждам. Групата е от 30 000+ души. Повярвай ми виждам и усещам нагласата. Ще си ходят СЗ и ще залъгват още 500 души, че това е Левски. Всъщност ще ходят толкова, колкото ходят на Левски Лукойл, сещай сеВсе минавате с това "отборът е там, където са привържениците му". Не е вярно. Колкото и да се опитвате да го изкарате така, категорично не е вярно.
Не знам Тео що си мисли, че билетите се купуват, щото играем с вас. Не, билетите се купуват, за да може да ни има и то при положение, че отборът може да завърши първенството с играчи от у19, а нека Тео си мисли, как ги купуваме заради нещо друго. Аз няма да мога да отида, но ще си купя, за да влязат пари в касата. Слушайте утре ПК по Дарик и нека някой пак да си помисли, че билетите се купуват, щото мачът ни бил важен или щото видиш ли голяма емоция била.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 29 госта