ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) , Вторник

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Popokatepetal
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - ЦСКА-София (София) , Вторник

Мнениеот Popokatepetal » 20 май 2019 16:54

Само за последната седмица на конспираторите не им се сбъднаха има няма десетина прогнози за крайния изход от мачовете в първата шестица и вместо да се извинят за генерирания спам, гледам са заредили лайнометите с нова порция "информация от кухнята на кукловодите". Първо щяхме да лягаме на каузата, после те щели да ни лягат. Накрая мача излезе хикс, ама било съмнително, че не се били сбили достатъчно. Ми то повече от три знака на мач няма, бе хора. Или извадете доказателства за твърденията си, или спрете да дразните и да отблъсквате и малкото останали хора по стадионите.

А колкото за мача утре, както веднъж се изцепи Гари Линикер или ще бием, или ще паднем, а може да завършим и наравно..:)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 май 2019 16:58

Popokatepetal написа:Само за последната седмица на конспираторите не им се сбъднаха има няма десетина прогнози за крайния изход от мачовете в първата шестица и вместо да се извинят за генерирания спам, гледам са заредили лайнометите с нова порция "информация от кухнята на кукловодите". Първо щяхме да лягаме на каузата, после те щели да ни лягат. Накрая мача излезе хикс, ама било съмнително, че не се били сбили достатъчно. Ми то повече от три знака на мач няма, бе хора. Или извадете доказателства за твърденията си, или спрете да дразните и да отблъсквате и малкото останали хора по стадионите.

А колкото за мача утре, както веднъж се изцепи Гари Линикер или ще бием, или ще паднем, а може да завършим и наравно..:)

Викаш и да паднем и да бием, пак ще се напием, ами ако завършим наравно, тогава си е..... ...... :mrgreen:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 20 май 2019 17:24

Нашите ще излезнат за 0:0

Ако се удаде вариант за гол окей…

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 20 май 2019 18:00

Колеги футболни запалянковци !!! Утре имате мач с преместен литекс никога не го забравайте и напомняйте на ''хората'', които продадоха и предадоха ЦСКА, плюха по юношите на ЦСКА и тн. по-често, кои са и от къде идват ..... Аз знам че срамната им 3г. епопея не им тежи, техните дядовци предадоха България едно време сега е дошъл техния ред на предателство.
Апел до всички български запалянковци независимо от кой отбора са !!!!!
Фенът обича отбора си ! Припознавача мрази врагът !
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 20 май 2019 21:44

Група от 19 футболисти определи старши треньорът на ЛЕВСКИ Георги Тодоров за домакинската среща от деветия кръг на ППЛ срещу „ЦСКА-София“ утре от 18 ч. на стадион "Васил Левски".

Ето и цялата група на ЛЕВСКИ:

Михайлов, Кръстев, Нганиони, Горанов, Паулиньо, Мариани, Сейдахмет, Цветкович, Унтонджи, Миланов, Рейш, Тиам, Костов, Райнов, Божинов, Ст. Иванов, Юруков, Мартин Д. Петков, Томислав Папазов
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 20 май 2019 22:03

Днес Кирчо ми даде един куфар , утре кой ще ме посрещне ? 8-)
Изображение

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 20 май 2019 22:20

grozdanovdng78 написа:За пореден път трябва да стискам палци за Левски, защото Лудогорец не ги виждам как ще бият Ботев. Лошото е че ЦСКА-София са във форма и не знам сините дали ще издържат на натиска им. А по-лошото за Лудогорец е че последния мач е срещу Черно море, а те са ни черна котка.

Ако мача се играе до 30та минута може да бием, после наще играчи се спихват като еротичните кукли в сексшопа!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 20 май 2019 23:30

Очаквам оранжевите да играят като срещу Берое. Ще се хвърлят първото полувреме да вкарат колкото могат, а второто да пазят резултата. Но ако ние вкараме яко ще им се объркат сметките. И тогава може да ги качим на разлика. Поне на теория е така. Люпко е стара лисица и трудно ще го изработим.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 21 май 2019 01:26

Да ви кажа честно, мъчно ми е, че футбола в България така се изврати, че цесекари се опълчват с/у цесекари, левскари се бият с левскари, най-голямото дерби падна от 60-70 хил. зрители на 15-20 хил., а от всичко това се възползват някои други, на които това им беше целта!
Е, живи и здрави да са, ама да видим до кога!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”