КБ/ ЦСКА - Ботев(Пловдив) / 24.04.2019г. 19:00ч. FT 3:3
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- equilibrum
- Контакти:
Re: КБ/ ЦСКА - Ботев(Пловдив) / 24.04.2019г. 19:00ч.
само за да ги видя дали ще рИвът след мача
ако почнем да си мерим рИването.... мисля че сте непобедими
Без Бодура утре !
Уйнето ще се напие от кеф
Уйнето ще се напие от кеф

Romanisto написа:Чета коментари 3-1, 2-0 и всякакви вариации, но работата е, че Ботев ги устройва равен. Идват в София без всякакво напрежение. Фактът е, че навън вали и теренът няма да става за бързи атаки, което ми говори за един затворен мач с много нерви и малко голове. Играчите ще се пазят да не си направят някоя контузия. Може пък и да размишлявам грешно всеки сам да си направи извода.
Прогнозата за утре е повече от приятна, така че, аз лично, изключвам времето като фактор.
Като няма да играе Бодура, може ли да играят Чорбаджийски и брат му?
Например....
Например....
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- mistreated
- Контакти:
Ботев са добър отбор, но в София играят много трудно. Говоря изцяло за гостуванията им на софийски отбори. Липсата на Бодуров се надявам само да не се опитва да се запълва с Чорбаджийски, защото ще трябва да минавам на валидол. Да влиза Антов, Бикел отляво, Пинто опорен, а Тиаго и Малинов пред него. Джеси с Чорбата да си хващат пътя и тва е.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Няма ли някакъв начин да накажат и тва момченце, къде ни вкара от фаул в Пловдив?
Тоя е мнооого добър деба, от него и от Соу се притеснявам най-вече.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- mistreated
- Контакти:
Цецо Чука написа:Няма ли някакъв начин да накажат и тва момченце, къде ни вкара от фаул в Пловдив?
Накарайте сините да изкарат нещо и за него, те от БФС само чакат.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
- trokadero_
- Контакти:
Много пищяха някои диви животни за Бодуров
И без него пак ЦСКА ще бие

И без него пак ЦСКА ще бие

CSKA_99 написа:Romanisto написа:Чета коментари 3-1, 2-0 и всякакви вариации, но работата е, че Ботев ги устройва равен. Идват в София без всякакво напрежение. Фактът е, че навън вали и теренът няма да става за бързи атаки, което ми говори за един затворен мач с много нерви и малко голове. Играчите ще се пазят да не си направят някоя контузия. Може пък и да размишлявам грешно всеки сам да си направи извода.
Прогнозата за утре е повече от приятна, така че, аз лично, изключвам времето като фактор.
Аз много не вярвам на синоптиците :D :D :D