DarkPsy написа:sss1912 написа:slash1912 написа:sss1912 написа:slash1912 написа:sss1912 написа:Не бе,тебе е опъвал.Затова ме е жал
Що не го напишеш това за Белия в Независимия,да видиш какво ще последваОсвен,че си олигофрен си и мишок,да плюеш в разни чужди подфоруми леко скрито така
От зелени тикви семки не искам.Благодарение на такива мастий като тебе,този плужек си живурка и вие му ръкопляскате.Този Ботев на Н.Киров е много далеч от моят Ботев,с когото съм лягал и ставал вече 58 години.
PC.Не лошо да ме докладваш,това е присъщо на плъшоци като теб.
Не смятам да докладвам.Нека тия хубави мнения да стоят,за да видят повече хора какъв си палякЧакам да напишеш същото в Независимия,до тогава си страхлив мишок
![]()
Като лягаш и ставаш 58 години ,кой е последния треньор,донесъл на Ботев купа и суперкупа?Дано склерозата и деменцията не са те налегнали много
Да ти кажа ли кой,моля..Този треньор се нарича Тодор Неделев,Антонио Вутов,Омар Косоко,Виктор Генев,Радослав Терзиев,Иван Чворович,Цветомир Панов........и въпреки лицето На.Киров.Дай боже на моите години и теб да те "мъчи" такава деменция.Ако искаш мога да напиша и кои играчи спечелиха предишната ни купа,но зная че на теб имената им не ти говорят нищо.
Ей урод долен ! Ти няма ли да спреш да тъпееш бе ?
Ето я,цъфна и другата любовница на Белия.Съдейки по изящният изказ,тази макар и джендър е по-умната.Ами що не се вземете с вашият Ники?Любовта ви ще спаси света.