ППЛ: Левски - Лудогорец / 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
104
35%
Х
57
19%
2
138
46%

Общо гласове: 299

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: ППЛ: Левски - Лудогорец (14.04.2019 год.)

Мнениеот metodito » 08 апр 2019 21:53

[offtopic]
Вълчан написа:Това не е реално и на всички тези драсканици за победа да се гледа с насмешка.Зелените навлизат във форма и няма как да не вземат победата.Цяло чудо ще е един равен.За победа пък трябва 2 червени картона за гостите и дузпа накрая за сините.Аз ще съм на мача и ще подкрепям независимо от резултата.Няма да се подам на простотиите на Гонг плюещи треньора тънко тънко....

Те да бяха само "Гонг". И само по него ли? А Костов? Има даже левскари дето им се връзват. Ако Космонавта или някой МбонгоМбонго от запетайките беше вкарал толкова, колкото него, щеше да е ебаси медийната дзвезда и обещаващ Марадона, уникален, ексклузивен. Он вкарва всеки мач, такъв българин така да вкарва от кога не се е появил, ама тцъ!, требе си нападател. Това медиите го правят.[/offtopic]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 апр 2019 22:15

Въобще не съм оптимист за тоя мач. Не виждам и поводи да очакваме да вземем нещо от него. Слаба и безидейна игра, като цяло срещу Морето, но и те бяха слаби и безидейни, а Лудогорец на дали ще са такива. Мач с мач не си прилича и все пак си мисля, че сме в по-кофти позиция и няма да е изненада, ако загубим.
Имам чувството, че Дерменджиев още опипва почвата и търси тактиката и изпълнителите на конкретни постове/задачи, защото бързо разбра, че стила, който имаше в Лудогорец баш 1:1 няма как да бъде пресъздаден с тези ипълнители в Левски.
Конкретно за ролите - виждат се някакви наченки Тиам да изпълнява ролята на Дяков - да се връща и да изнася топката, да я задържа повече и да търси извеждащи пасове. Явно е предпочетен за тази роля пред Райнов, който още не е събул ботушите и малко го хапе топката. До някъде поизчисти играта си в дефанзивен план поне габровеца. Обаче в модерния футбол не става да умее да играеш само в защита, освен ако не си защитник. Общо-взето позицията на дефанзивен халф, който само и единствено руши играта, отнема топката, чистия и тн. вече е ретроградна. На този пост си трябват хора, които умеят да играят и в двете фази на играта, да подават, да стрелят от дистанция, да се включват в атака, да се движат много без топка и тн. Общо-взето малко са изключенията в големите отбори, където има играчи (и то титуляри) в халфовата линия, които само играят в защита.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 апр 2019 22:48

Бе то и за мача с Ч.море, уж, никой не беше "оптимист", пък ей на...Ч.море-Левски 0-1. :mrgreen:

Потребителски аватар
DaNi_mLaDeNoV
Контакти:

Мнениеот DaNi_mLaDeNoV » 08 апр 2019 22:56

grozdanovdng78 написа:Имам колеги фенове на Левски, според тях е или се хвърляте и ни биете за да сте в играта за титлата или играете и губите мача но запазвате силите за мача с ЦСКА да биете тях и да им попречите те да станат шампиони. Но за да ви се случат нещата трябва и в двата случая да биете ЦСКА. Аз се надявам на варианта да си спестите силите срещу нас и без да получавате картони за да имате по- голям избор от играчи според мен за по-важния ви мач.

Има го и варианта: Хвърляме се срещу вас бием, а Ловеч се бият с автогол.
[wrapimg=]http://e2.365dm.com/17/11/16-9/30/skysports-heung-min-son-tottenham-hotspur-football_4147881.jpg?20171105145303[/wrapimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 апр 2019 23:35

metodito написа:Те да бяха само "Гонг". И само по него ли? А Костов? Има даже левскари дето им се връзват. Ако Космонавта или някой МбонгоМбонго от запетайките беше вкарал толкова, колкото него, щеше да е ебаси медийната дзвезда и обещаващ Марадона, уникален, ексклузивен. Он вкарва всеки мач, такъв българин така да вкарва от кога не се е появил, ама тцъ!, требе си нападател. Това медиите го правят.

Баа, какво говориш ти... Космонавта има 40 минути за 6 месеца, в които се е спънал 5 пъти в топката, но медиите гърмят при всяка поява на загрявката за колоса - Каляри. Напоследък и по загрявките го няма обаче.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 апр 2019 00:11

[offtopic]
W84me написа:
metodito написа:Те да бяха само "Гонг". И само по него ли? А Костов? Има даже левскари дето им се връзват. Ако Космонавта или някой МбонгоМбонго от запетайките беше вкарал толкова, колкото него, щеше да е ебаси медийната дзвезда и обещаващ Марадона, уникален, ексклузивен. Он вкарва всеки мач, такъв българин така да вкарва от кога не се е появил, ама тцъ!, требе си нападател. Това медиите го правят.

Баа, какво говориш ти... Космонавта има 40 минути за 6 месеца, в които се е спънал 5 пъти в топката, но медиите гърмят при всяка поява на загрявката за колоса - Каляри. Напоследък и по загрявките го няма обаче.

Само не мога да разбера това отношение. Ние да сме някаква заплаха за титлата, да кажеш заради това да, не сме. Бе нека не обръщат внимание на Костов. За добро е.[/offtopic]

Потребителски аватар
jungle

Мнениеот jungle » 09 апр 2019 00:19

Мисля, че Левски ще победи 1:0 или 2:0...в най-лошия случай 1:1
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 09 апр 2019 00:33

ralka_levskarka написа:И Петрович ей така случааайно излезе за Х ;)

И как е излязъл за Х като поведохме с гол на Нар, после Жоро Костадинов изпусна сам срещу Китанов да направи 2:0 и накрая им дадоха измислена дузпа. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 09 апр 2019 08:25

Ще ви нашамарят яката и това ще е . ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 апр 2019 10:09

metodito написа:[offtopic]
ralka_levskarka написа:И Петрович ей така случааайно излезе за Х ;)

Рали, това отива при бисерите веднага.[/offtopic]

[offtopic]Няма да казвам на кое ми е.[/offtopic]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Левски”