3 кръг / Ботев (Враца) - Левски (София) /0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

LM10
Контакти:

Re: 3 кръг / Ботев (Враца) - Левски (София) / 05.08 / 18:30

Мнениеот LM10 » 01 авг 2018 17:43

За Белмонт и Кабрал съм съгласен. Но ни е нужен и класически дефанзивен халф, а при липсата на Панайотов то Тиам е задължителен.
Изображение

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 01 авг 2018 21:21

Нали за това е форума да си изказваме мнението.
А и феновете на всички отбори дискутират играчите, стартовите 11, схема и т.н. или трябва да пригласяме само : НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ УААА :mrgreen:
Изображение

Elliah
Контакти:

Мнениеот Elliah » 01 авг 2018 23:21

LM10 написа:Нали за това е форума да си изказваме мнението.
А и феновете на всички отбори дискутират играчите, стартовите 11, схема и т.н. или трябва да пригласяме само : НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ УААА :mrgreen:

Така и трябва да бъде. Нямаше да сме Левски ако всички сме на едно мнение. Тия работи са за други отбори :)
Халфовата линия не е проблем да се въртят всякакви варианти. За мен оптимално би било Тиам,Гомес,Мариани или Насшименто.

ПС : За Мето : Костов е твърде бавен за крило и няма нужната техника. Такъв и сега си имаме :). Костов си е добре за нападател, стига да се позиционира малко по-добре. Просто има много желание да вкарва и в 80% от случаите прибързва с тръгването и е в засада. Ако го пускат да играе по-често това ще му мине. Трябват му 5-6 гола и ще е по-спокоен. Предпочитам него на върха на нападението пред Буш. Навит съм и на Илия, разбира се. Само да не го емнеме след 3 мача без гол, щот обикновено това става.

fen1914

Мнениеот fen1914 » 02 авг 2018 01:20

KAYMAN написа:Всички коментират головете на Морето.Ами те нямат нужда от коментар-една прекрасна задна ножица и една бърза атака,която никой не можа да разгадае с прекрасно центриране и чудесен удар.А никой нищо не казва за гола от засада и гола след два фаула.

Или си гледал някой друг мач или нищо не разбираш от правилата за засада и за нарушения във футбола.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 02 авг 2018 03:33

Elliah написа:

Така и трябва да бъде. Нямаше да сме Левски ако всички сме на едно мнение. Тия работи са за други отбори :)
Халфовата линия не е проблем да се въртят всякакви варианти. За мен оптимално би било Тиам,Гомес,Мариани или Насшименто.

ПС : За Мето : Костов е твърде бавен за крило и няма нужната техника. Такъв и сега си имаме :). Костов си е добре за нападател, стига да се позиционира малко по-добре. Просто има много желание да вкарва и в 80% от случаите прибързва с тръгването и е в засада. Ако го пускат да играе по-често това ще му мине. Трябват му 5-6 гола и ще е по-спокоен. Предпочитам него на върха на нападението пред Буш. Навит съм и на Илия, разбира се. Само да не го емнеме след 3 мача без гол, щот обикновено това става.

Аз оставам с впечатлението,че на Костов му липсва тактическа грамотност.Което изобщо не бива да е изненада де.Резултатите на националния отбор,говорят за нивото ни.Не е нормално в един мач да оставаш 4-5 пъти в засада....На мен лично Илия Димитров ми се понрави повече,въпреки,че Костов вкара гол срещу ЧМ,а Илия не.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 02 авг 2018 08:52

sinfen14 написа:
Elliah написа:

Аз оставам с впечатлението,че на Костов му липсва тактическа грамотност.Което изобщо не бива да е изненада де.Резултатите на националния отбор,говорят за нивото ни.Не е нормално в един мач да оставаш 4-5 пъти в засада....На мен лично Илия Димитров ми се понрави повече,въпреки,че Костов вкара гол срещу ЧМ,а Илия не.

На мен също играта на Илия ми харесва най- много от всички действащи в момента нападатели в Левски. Преди доста от вас да са ме емнали ще се аргументирам. Илия има бързина, страхотно чувство за позициониране (това е вродено), притежава прилична техника, непримиримост, бори се до край и не на последно място демонстрира онази доза арогантност която липсва на останалите но е задължителна за играещ на тази позиция футболист. Липсва му единствено опит в ППЛ. Поради липсата на игрова практика. Но всичко е в неговите глава (разбирай мисъл, не само игра) и крака. Ако покаже резултати с които да спечели доверието на СТР и си извоюва титулярно място то Левски няма да е в непривичната (меко казано) ситуация голмайстора му да е централен защитник. Не казвам да му се даде шанс. САМ трябва да си го даде.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 авг 2018 10:17

Трябва да ги бием. Дано Гомез пусне някоя асистенция пак.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 авг 2018 10:31

wilge написа:На мен също играта на Илия ми харесва най- много от всички действащи в момента нападатели в Левски. Преди доста от вас да са ме емнали ще се аргументирам. Илия има бързина, страхотно чувство за позициониране (това е вродено), притежава прилична техника, непримиримост, бори се до край и не на последно място демонстрира онази доза арогантност която липсва на останалите но е задължителна за играещ на тази позиция футболист. Липсва му единствено опит в ППЛ. Поради липсата на игрова практика. Но всичко е в неговите глава (разбирай мисъл, не само игра) и крака. Ако покаже резултати с които да спечели доверието на СТР и си извоюва титулярно място то Левски няма да е в непривичната (меко казано) ситуация голмайстора му да е централен защитник. Не казвам да му се даде шанс. САМ трябва да си го даде.

Илия Димитров не може да води топката, спъва се в нея. Дано не съм прав, но това ще се види още в първия мач, когато го пуснат титуляр.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 02 авг 2018 10:34

W84me написа:Илия Димитров не може да води топката, спъва се в нея. Дано не съм прав, но това ще се види още в първия мач, когато го пуснат титуляр.

То принципно всичките ни нападатели са такива - консуматори... Някой само да им дава топката на глава и крак, колкото да я бутнат във вратата... Ако чакаме да минат двама-трима, да шутират и да вкарат... ееееее веднъж на 50 мача, може и да стане. :lol:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Shisharko
Контакти:

Мнениеот Shisharko » 02 авг 2018 12:23

koisa написа:
W84me написа:Илия Димитров не може да води топката, спъва се в нея. Дано не съм прав, но това ще се види още в първия мач, когато го пуснат титуляр.

То принципно всичките ни нападатели са такива - консуматори... Някой само да им дава топката на глава и крак, колкото да я бутнат във вратата... Ако чакаме да минат двама-трима, да шутират и да вкарат... ееееее веднъж на 50 мача, може и да стане. :lol:

Е, те им дават топката, ама все някакси една такава... неудобна. Трябва да е на перфектната височина, с точния фалц, под перфектен ъгъл, на защитниците да са им се развързали връзките, вратарчето да се е отнесло в размисли как снощи не му е пуснало гаджето, и проклетата греда да е поне една педя по-настрани :lol:
Честно - единия ни нападател отдавна е свършил с футбола, а другите трима въобще не са почвали! :cry:
от delqnski47 » 15 фев 2019 10:53
"Още малко ми тряя и ви припознавам."

Върни се в “Левски”