Живко6461 написа:koisa написа:Мъка... Надеждата ми е, че Ботев ще дойдат "насрани" както обикновено и ще ги бием измъчено.Все пак равенството ми се струва най-логично, че дори и загубата не е изключена предвид бездушието и формата на играчите ни. Все пак се надявам факторът домакиство да повлияе, ако не на нас, то поне на майните.
Koisa, "Ботев" никога не са идвали в описаното от теб състояние. Напротив, винаги са играли амбицирано срещу нас. Дори и при убедителни наши победи. Нека уважаваме противника. Нека "Левски" се концентрира в мача, треньорите да елиминират бездушието и бездушните! Нека "Левски" не разчита на домакинството и други странични фактори, а да излезе мобилизиран, с най-добрия състав и да победи.
Напротив, доста често идват в написаното от мен състояние и дори феновете им го знаят. Противниците бих ги уважавал, ако и те уважават нас. Видяното от фенчетата на Берое, Черно море, Ботев, Лудогорец и Литекс ми показва, че те не изпитават грам уважение към нас. Зaщо тогава аз да изпитват такова към тях и отборите им?

Това ни остана, Живко... да разчитаме на домакинството, защото в момента няма отбор в ППЛ, който с малко късмет и половин положение да не вземе поне точка от нас.