Последен ден на летния трансферен прозорец !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Последен ден на летния трансферен прозорец !

Мнениеот boabbb » 31 авг 2016 14:07

Португалският клуб Беленензеш официално обяви трансфера на Рубен Пинто в ЦСКА. 24-годишният футболист ще играе под наем в българския отбор до края на сезона.
От ЦСКА обаче нямат право да откупят правата на играча след края на кампанията.
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 31 авг 2016 14:13

boabbb написа:
Португалският клуб Беленензеш официално обяви трансфера на Рубен Пинто в ЦСКА. 24-годишният футболист ще играе под наем в българския отбор до края на сезона.
От ЦСКА обаче нямат право да откупят правата на играча след края на кампанията.

Чакаме да обявят Абало и Джордан и сме готови ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 31 авг 2016 14:18

Когато направиш сделка в последния ден от трансферния прозорец :)
[offtopic][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/xTiTnw6Yg5nzWwQh5C/giphy.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 31 авг 2016 14:31

Новина от българския трансферен пазар. ЦСКА ще представи най-новите си попълнения днес. Най-вероятно става въпрос за Вилмар Джордан, Дани Абало и Рубен Пинто. :)

http://gong.bg/bg-football/parva-liga/m ... nie-394814?

УБА привлича защитника Алън Ниом от Уотфорд за 4 млн. Сега да подремнем малко докат излезе нещичко..
Последна промяна от dreben23 на 31 авг 2016 15:07, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

MJ23
Контакти:

Мнениеот MJ23 » 31 авг 2016 15:04

dreben23 написа:Новина от българския трансферен пазар. ЦСКА ще представи най-новите си попълнения днес. Най-вероятно става въпрос за Вилмар Джордан, Дани Абало и Рубен Пинто. :)

http://gong.bg/bg-football/parva-liga/m ... nie-394814?

Първо искам да отбележа, че не се заяждам!!!

Добре де, един въпрос: Нали идеята на "магията ЦСКА" беше да докажат и покажат на всички други клубове в България, че модела с основни футболисти от България и школата ЩЕ СПАСИ РОДНИЯ ФУТБОЛ. Нали взеха купата миналата година БЕЗ НИТО ЕДИН ЧУЖДЕНЕЦ и с основен състав от младежи. Защо за по-малко от месец в отбора ще има точно толкова българи, колкото са в Лудогорец и Левски? Нали измислихме ново спасително първенство за да натрият "Новите червени" носовете на другите "грандове"? Защо феновете (поне една част от тях, припознали новия клуб) не обелват и дума срещу ГГ и водената от него политика? За толкова кратко време и вече запозна познатия от толкова години модел - чужденци на килограм!?

Знам, че мнението ми е offtopic, но честно казано си мислех, че "новия" ЦСКА ще покаже на другите, че не е грешно да залагаш на млади момчета от школата. А тя каква стана...
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 31 авг 2016 15:09

Защото вие няма да вземете лошите българи. Тихо ще спя. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 31 авг 2016 15:12

boabbb написа:Щото в Реал е престижно да търкаш скамейката, или извънземните им играчи не са за слабо гледаемата ВЛ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ама искахте Бенца, нали? :twisted: Иско не е за за ВЛ. Предпочитам да се пробва в немско или френско.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

MJ23
Контакти:

Мнениеот MJ23 » 31 авг 2016 15:16

dreben23 написа:Защото вие няма да вземете лошите българи. Тихо ще спя. :)

Не, не - ти си спи, не ми пречиш. И ако нещо ти шуми и ти пречи да спиш - повярвай, не съм аз. Имаш шумове в главата. Аз пиша, не викам :lol:

Идеята беше, че пак минахме на първенство, изпълнено с чужди "звезди" (като кавичките могат да се махнат за няколко от играчите на Лудогорец). И пак ще гледаме до болка позната картинка, само че с ново име. И тук по никакъв начин не изключвам и Левски от тази негативна тенденция. Просто ме е яд, че отново ще залагаме на тъмни, по-тъмни и най-тъмни играчи, а нашите момчета ще гонят топките.

Та така - който му се спи, то е ясно, че ще спи или поне ще се прави на заспал. Това го можем много добре!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ В НАШИТЕ СЪРЦА!!!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 31 авг 2016 15:40

MJ23 написа:
dreben23 написа:Защото вие няма да вземете лошите българи. Тихо ще спя. :)

Не, не - ти си спи, не ми пречиш. И ако нещо ти шуми и ти пречи да спиш - повярвай, не съм аз. Имаш шумове в главата. Аз пиша, не викам :lol:

Идеята беше, че пак минахме на първенство, изпълнено с чужди "звезди" (като кавичките могат да се махнат за няколко от играчите на Лудогорец). И пак ще гледаме до болка позната картинка, само че с ново име. И тук по никакъв начин не изключвам и Левски от тази негативна тенденция. Просто ме е яд, че отново ще залагаме на тъмни, по-тъмни и най-тъмни играчи, а нашите момчета ще гонят топките.

Та така - който му се спи, то е ясно, че ще спи или поне ще се прави на заспал. Това го можем много добре!

Съгласен съм и с двете ти мнения и въпреки, че подкрепям ЦСКА, не ми харесва това, че се докарват вече няколко чужденци :| За съжаление, нямам механизъм да влияя на решенията на хората с парите, а и новия треньор все още не е за събличане :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 31 авг 2016 15:40

sapio0o написа:
boabbb написа:Щото в Реал е престижно да търкаш скамейката, или извънземните им играчи не са за слабо гледаемата ВЛ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ама искахте Бенца, нали? :twisted: Иско не е за за ВЛ. Предпочитам да се пробва в немско или френско.

То Бенца и в панделата го искат :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Футбол - Свят”