Цървена Звезда – Лудогорец - 2:2 (2:4 aet)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- trokadero_
- Контакти:
Re: Цървена Звезда – Лудогорец | 2.8.2016 | 21:30ч.
Трудно ще е за Лудогорец , но успех .
Нямаме в БГ отбор за ШЛ. В Делиормана играят 5 - 6 футболиста по 175 см. Може двама и те да се казват Меси и Иниеста!
Абе гледам тука много потриват ръце и се надяват Лудогорец да отпадне
Целта пред отбора е минимум групи лига европа така че дори и да паднат сега са поставени в плейофа...А дори и да не влезе в групи лудогрец може да продаде 3-ма футболисти и с парите да направи такава селекция,че да и дишате прахта още 5 години...Вижте само Лукоки...резерва цял сезон а сега им предлагат милион и половина евро за него кво говориме...бившия литекс (сегашен цска) продаде ако не се лъжа звездата си асприля за такива пари а лудогорец продава резервите си за толкова...Всички люляци и говеда стискайте палци на лудогрец да продължи и да е ангажиран с групи щото ако се фокусира само върху нашето първенство отново ще има познатите калъфки и без гол 10 мача ахахаххаа

Мдаа......бели мечти и розово-оранжеви сънища....на син чаршаф..
Проекта е далеч от приключване.....що ли.....?
Успех на Лудогорец . Дори да не бият имат голям шанс за ЛЕ ...да натрупат още 7-8 коеф и догодина с коефциент 35 може и да са поставени в ШЛ в плейоф. А парите ще ги вземат 6-7 млн ойро.
ВЪПРОСИ ??
Проекта е далеч от приключване.....що ли.....?
Успех на Лудогорец . Дори да не бият имат голям шанс за ЛЕ ...да натрупат още 7-8 коеф и догодина с коефциент 35 може и да са поставени в ШЛ в плейоф. А парите ще ги вземат 6-7 млн ойро.
ВЪПРОСИ ??
Червените продажници и припознавачи най- добре тихички да си седят, те имат най- малко право да коментират който и да е друг отбор.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Отпадналия от тази среща ще види групи през крив макарон
-
- Контакти:
Отпадналият от тази среща ще играе плейоф за влизане в групите на ЛЕ, като ще е поставен.
Което не значи нищо
hristo1306 написа:BRF написа:ivan56 написа:Дано Лудогорец продължат, все пак е български отбор.Пък още повече срещу тези надути сърбежи.
1:2
10 мангала и трима румънци ли да защитават честта на България!?Не благодаря!
Евала на Ванката, но Вальо не си прав ! Много бързо забрави, че в ЦСКА при Стойчо играеха 11 мангала, петима сърби и в треньорския му състав бяха сина му, жена му тъщата му, комшийката му, може и да съм пропуснал и някой друг баджанак !![]()
![]()
А бе да ти кажа,чак такова чудо не е било!Все пак да кажа,че просто не приемам че защитават честта на България!Звезда и те бая маймуни са събрали!А бе като си спомня европийското първенство и ми става лошо!Както и да е!Не съм на Лудогорец,нито за Звезда!Все ми е тая кой ще бие-все едно играят Шериф Тираспол и Аустрия Залцбург!
ivan56 написа:BRF написа:ivan56 написа:Дано Лудогорец продължат, все пак е български отбор.Пък още повече срещу тези надути сърбежи.
1:2
10 мангала и трима румънци ли да защитават честта на България!?Не благодаря!
Никога не съм викал против български отбор в европейските турнири, независимо кой е отбора.
Колкото и да не ги харесвам, няма как да викам за сръбските педали.А Кирчо просто си гледа да му върви отбора, видял е че с наши ментаци пробив вЕвропа не става.А кинтите са там.
И на тебе да кажа,че не съм за никой!Ако искат и двата отбора да отпаднат или да продължат