Г-н Боко Тиквата дали се сеща какъв автогол си вкара с полягването пред жалките червени фенчета, джуджето Смъркалко и компания?
Чудя се дали се сеща, че 100-200 хиляди човека може и да са доволни и да му се кланят, но настрои срещу себе си милионите фенове на "Левски" и на други отбори?
Вие как мислите, дали вече се досеща каква беля направи с вкарването на латекса?
Феновете на ЦСКА не ги мислете - като всички продажни еничари и те са там, където са парите, така че те ще си подкрепят Смъркалкото и неговото ГМО. С изключение на Дучето и още няколко истински цесекари, които обаче са една шепа хора.
Бойкот на дербито с фалшивото ЦСКА
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Бойкот на дербито с фалшивото ЦСКА
veselin111 написа:Страх тресе добитъка! Голям рев ще падне!
Нормалните хора се страхуват, когато се сблъскват с престъпни формирования и беззаконие. Лижете задниците на престъпника Ганчев и неговия покровител ББ, защото те се са вашите герои. После ми пишете как Левски бил отбора на всички власти. Такова безочие...нямам думи направо.
- vg_vasilev
- Контакти:
Странджата написа:Това, което се очакваше, стана, Прочетете думите на Бойко - ако трябвало, и 20 милиона би дал (ако е законно), т.е. би опростил. Тобва казва всичко за държавата ни и за наглостта на онези, които цяла година припяваха за някакъв си Пеевски и за отбора на всички власти. Е, сега те си имат отбор на "нашата, истинската, народната" власт, който е собственост на най-великия благодетел български - паметникът му трябва да е насред София и по-голям от паметниците на братя Георгиеви пред университета.
Какво да правим ние, левскарите. Единственото, което можем, да подкрепим истинските цесекари - тези с чест. Как- ами времето ще покаже, но аз не съм оптимист - така, както измъкнаха базите и ги харизаха на Гришата и на онзи троянски кон - Инджов, така и сега ще започне Гьобелсовата пропаганда, че ЦСКА е от жив по-жив, защото друг няма и че този, който е на Ганчев, е истинският. Изобщо не се съмнявам, че у тях ще се окаже и емблема, и история. И че и последните нормални привърженици ще се оттеглят от стадионите - не само от Червено знаме.
Едно е истина, докато сме живи, това не е ЦСКА, а е Литекс. Няма какво да бойкотираме - играем срещу Литекс и това е всичко. Останалото си го знаем. Все пак има и ползи - поне в София полицията в мачовете срещу Литекс няма да е така брутална. Всичко останало е загуба за целия ни футбол. Колкото до Левски - и нас навярно сега ще ни изкушат с някой данайски дар - я козирка, я някакво разсрочване. И ще бъдем отново омърсени, за да не сме различни с потурнаците - припознавачи.Защото каквото е направил Гришата, е колкото срещу червените, два пъти повече срещу нас.
Бойко не дава.
Бойко е взел от теб, от мен, от всички вас и цялата държава.
И от тези "усвоени" стотици милиони ще даде 20-50 милиона. Но не от неговият джиб а пак от държавата, т.е. нашият.
До оня ден гонеше Гришата и го наричаше престъпник. Сега го нарича благодетел.
И те така...
Това е то след толкова "директиви и конспирации" срещу ЦСКА да се окаже, че точно техните фенове ще заличат отбора си за да станат фенове на Литекс... Преди година, ако ми го беше казал някой нямаше да повярвам.
В крайна сметка най-големия враг на ЦСКА се оказаха феновете. 

[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
-
- Контакти:
Днес ПРЕДАДОХ отбора си.Утре майка си а вдруги ден и мен ще ПРОДАМ щото аз съм червената ***** на всяка власт
ЗМЕЙ написа:Г-н Боко Тиквата дали се сеща какъв автогол си вкара с полягването пред жалките червени фенчета, джуджето Смъркалко и компания?
Чудя се дали се сеща, че 100-200 хиляди човека може и да са доволни и да му се кланят, но настрои срещу себе си милионите фенове на "Левски" и на други отбори?
Вие как мислите, дали вече се досеща каква беля направи с вкарването на латекса?
Феновете на ЦСКА не ги мислете - като всички продажни еничари и те са там, където са парите, така че те ще си подкрепят Смъркалкото и неговото ГМО. С изключение на Дучето и още няколко истински цесекари, които обаче са една шепа хора.
Тия истинските цскари да си направят отбор , като АФК Уимбълдън например и да си минат по етапно , като Рейнжърс , тогава съм сигурен , че всички титли и полуфинали ше им се признаят от обществото и бфс , както и от уефа , щото на тва гмо нищо няма да се признае от никого .
[rimg]http://media.tumblr.com/tumblr_masms49oVh1qhe3fh.gif[/rimg]
petar_m_popov написа:Днес ПРЕДАДОХ отбора си.Утре майка си а вдруги ден и мен ще ПРОДАМ щото аз съм червената ***** на всяка власт
Говори за себе си "***** на всяка власт", не ни мисли нас честолюбивите, както ни нарича ГГ, ние ще си сложим ред в къщичката, войната за автентичността на ЦСКА едва сега започва!
Който ме познава, знае принципната ми позиция по въпроса!
п.п.
И недейте да плачете на чужди гробища, това ни го е завещал вашият патрон, чието име от столетие поругавате и срамите!

Последна промяна от DANS на 14 юли 2016 12:51, променено общо 1 път.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!

Като го бойкотираме ставаме за смях за пореден път 

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
mikata написа:Като го бойкотираме ставаме за смях за пореден път
Ти определено ставаш за смях всеки ден с това задаване на глупави въпроси.

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Микренските пудели безкрайно много се заблуждават, че някога ще бъде забравено убийството, което извършиха.
Аз по-низко и срамно дело не съм срещал в спорта.
Сега следва напъна "да купят" историята на ЦСКА: взеха базите, следва емблемата и вече мислят, че са готови. Няма нищо подобно! "ЦСКА-София" ЕАД е "Литекс" и по никакви морални и законови норми не може да замести истинския червен отбор.
Страх! В главите на тия псевдофенове спортът е свързан единствено със страх, омраза и обиди. Истинският спорт е достойнство, борба и труд. Голяма част от феновете на ЦСКА се предадоха и прекратявайки борбата за отбора си загубиха и достойнството си. Остава им само труд, с който да трупат история на този нов отбор.
Съжалявам за ЦСКА! Никога не съм мразил този отбор, но винаги съм се вълнувал истински от битките с него. Бъзикал съм се с приятели, както и те с мен. Изживявал съм силно спортната злоба и тъгата от загубите. Триумфирал съм с гордостта, че отново сме победили... Всичко това отива в историята. Иска ми се да не казвам "завинаги", но... оставям малка вратичка за надеждата и заради уважението към хората, които обичат този отбор!
Аз по-низко и срамно дело не съм срещал в спорта.
Сега следва напъна "да купят" историята на ЦСКА: взеха базите, следва емблемата и вече мислят, че са готови. Няма нищо подобно! "ЦСКА-София" ЕАД е "Литекс" и по никакви морални и законови норми не може да замести истинския червен отбор.
Страх! В главите на тия псевдофенове спортът е свързан единствено със страх, омраза и обиди. Истинският спорт е достойнство, борба и труд. Голяма част от феновете на ЦСКА се предадоха и прекратявайки борбата за отбора си загубиха и достойнството си. Остава им само труд, с който да трупат история на този нов отбор.
Съжалявам за ЦСКА! Никога не съм мразил този отбор, но винаги съм се вълнувал истински от битките с него. Бъзикал съм се с приятели, както и те с мен. Изживявал съм силно спортната злоба и тъгата от загубите. Триумфирал съм с гордостта, че отново сме победили... Всичко това отива в историята. Иска ми се да не казвам "завинаги", но... оставям малка вратичка за надеждата и заради уважението към хората, които обичат този отбор!