Мистри написа:damyanov1963 написа:Мистри написа:damyanov1963 написа:Мистри написа:whitebear написа:Ти не си държавен служител. Напълно си прав! Ти си работник (служител) в телевизия , която получава пари от държавата, за да плаща заплатите на работниците си и другите си разходи. Съответно ти получаваш заплата директно от държавата, но не си държавен служител (в момента) по закон.
ПП: Аз никога не съм бил държавен служител, тъй като съм роден след "промените".
Отдавна съм напуснал ТВ.
По темата.Единственият професионалист, в спортната редакция на БНТ е Кедъра.Въпреки че е син на
Цветан.Другите не ги коментирам.
Сега, понеже ме коментираше за набора ми и т.н. а ти 30 години си работил в БНТ и отдавна си я напуснал, аз какво да кажа за тебе?
И пак не ми отговори на въпроса, откъде получаваше заплатата си 30 години?!
Питай у вас.Ти си по т*п и досаден от конска муха.
Не ми досаждай повече.пиши по темата.
А пък аз си мислех, че в БНТ сте по ителегентни и ще намериш адекватен отговор на въпросите ми
Не мисли.това ти е слабото място.Както и правописа.
Моя правопис го остави, вече няколко пъти те забелязвам, че се заяждаш с левскари във форума, първо мисля че почна от мен, даже написах на един колега, кортенеца мисля беше, да се карате с ЛС, но на тебе, като провокатор, това явно ти доставя удоволствие!