Поздрави от Жуниор Мораес.
Утре играем срещу неговият тим - Динамо Киев.
Жуниор чака с нетърпение мача, и заяви, че ЦСКА го чакат страхотни моменти с Гриша Ганчев, Христо Стоичков и Христо Янев начело.
Подготовка сезон 2016, контроли.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
- dreben23
- Контакти:
Re: Подготовка сезон 2016, контроли.
Доста зле изглеждахме, но не съм очаквал друго. Тези футболисти, дето играят сега са по-слаби от предишните, нищо че те се водят професионалисти. Ами развалихме си отбора, това е ясно според мен. Вярно, че съперниците ни са непосилни за всеки български отбор, но ние не сме всеки български отбор и трябва да показваме по-добро лице. Ще посъветвам Ицко Янев да потърси и един по-добър вратар, Анатоли по принцип не е кой знае колко добър, а и другите двама не ми харесаха. Ами нов отбор градим, а контролите не бяха от най-подходящите според мен, нищо че така се развива един отбор, но може и да не се развие като му смачкаш самочувствието. Българският футбол отстъпва три, четири пъти от европейския и трябва и съперниците в подготвителните периоди да бъдат от такава черга. Другото са фантастики. Пробиви в евротурнири ми си струват съвсем невъзможни в момента и да ни се иска. Ако ме опровергае някой отбор, ще вляза лично да ги поздравя, който и да е той, дано ама надали.
Излишно е да търпим и подлагаме момчетата си, струващи 2-3 хиляди лв. или евро (гадая тук), на унижения срещу отбори струващи много милиони, резултатите ще са такива. Тъжна е българската картинка, затова не бива чак такива силни да са отборите в контролите, ако отборите ни не са подготвени. За по едно полувреме силните отбори унищожават, нищо изненадващо.

Дано скоро видим Йордан и Преслав Йорданови в игра, с тези не става нищо от Литекс, Ботев и не знам още откъде довлечени.

Дано скоро видим Йордан и Преслав Йорданови в игра, с тези не става нищо от Литекс, Ботев и не знам още откъде довлечени.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Re: Подготовка сезон 2016, контроли.
Да живеем в самозаблуда, също не е хубаво. Независимо какви са резултатите, трябва да играем с големите, ако искаме да доближим нивото им някой ден. Противник съм на тезата "Да не хвърляме младите в боя, за да не ги загубим". Кой са щадили - Стоичков ли, Бербатов ли, Роналдо или Меси, погледнете един Ренато Санчес?!
Освен това в подготовката сме 2-3 седмици след отборите, с които играхме. Да вземем вчерашния мач. Динамо има следващата седмица дерби с Шахтьор за суперкуапата и направиха генерална репетиция. Половината им играчи - национали, отпаднали на сравнително ранен етап от евроепйското, което свършваше също вчера, т.е. въобще не са излизали от форма (след два, три месеца може формата им да е плачевна, но в момента е близо до върховата).
Първите полувремена на всички мачове, докато са свежи футболистите, ги играем прилично, т.е. физическа подготовка липсва. Ако вземем физическата подготовка от миналия сезон на играчите от ЦСКА - те окапваха до 60 минута и срещу противниците от А група(полуфиналите с Берое). Същото е сигурно и за дошлите от Литекс - играеха контролни мачове в Б група. Ясно е, че тактически и физически изоставаме от европейските отбори, но за да сравним нещата, трябва да се изправяме точно срещу тях. Ако се пренатегнат нещата само с тренировки - идват контузиите.
В качествени контролни мачове, ако искаш другата година пак да играеш такива, не е хубаво да стъпваш прекалено твърдо, макар това да е големият коз на по-слабия отбор. Т.е. пробваш да се надиграваш, независмо дали можеш.
Какъв е смисълът да разпукаме от голове някой слабак. Това нещо трябва да се случва в първенството.
Ако контролата е по инициатива на Динамо К, (което предполагам е така, защото този мач смени първоначалния мач с Вурцбюргер Кикерс) нямаш право на отказ.
Освен това в подготовката сме 2-3 седмици след отборите, с които играхме. Да вземем вчерашния мач. Динамо има следващата седмица дерби с Шахтьор за суперкуапата и направиха генерална репетиция. Половината им играчи - национали, отпаднали на сравнително ранен етап от евроепйското, което свършваше също вчера, т.е. въобще не са излизали от форма (след два, три месеца може формата им да е плачевна, но в момента е близо до върховата).
Първите полувремена на всички мачове, докато са свежи футболистите, ги играем прилично, т.е. физическа подготовка липсва. Ако вземем физическата подготовка от миналия сезон на играчите от ЦСКА - те окапваха до 60 минута и срещу противниците от А група(полуфиналите с Берое). Същото е сигурно и за дошлите от Литекс - играеха контролни мачове в Б група. Ясно е, че тактически и физически изоставаме от европейските отбори, но за да сравним нещата, трябва да се изправяме точно срещу тях. Ако се пренатегнат нещата само с тренировки - идват контузиите.
В качествени контролни мачове, ако искаш другата година пак да играеш такива, не е хубаво да стъпваш прекалено твърдо, макар това да е големият коз на по-слабия отбор. Т.е. пробваш да се надиграваш, независмо дали можеш.
Какъв е смисълът да разпукаме от голове някой слабак. Това нещо трябва да се случва в първенството.
Ако контролата е по инициатива на Динамо К, (което предполагам е така, защото този мач смени първоначалния мач с Вурцбюргер Кикерс) нямаш право на отказ.