Купа на България / Финал: Монтана (Монт.) - ЦСКА (София)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Купа на България / Финал: Монтана (Монт.) - ЦСКА (София)
Ние нашата победа ще я имаме малко преди първия съдийски сигнал!Настръхвам при мисълта за началото на мача!Силно се надявам да спечелим Купата на България и прогнозирам ,че ще го направим с 2:0!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Атмосферата на този мач, ще бъде най - доброто нещо случвало се в българският футбол поне в последните 5, 6 години ! Очаквам ЧЕРВЕН СТАДИОН до последната седалка.
Нашата победа я постигнахме. Нека се насладим на този мач. Напълно заслужено.
Всички в червено !!!!!!!
Нашата победа я постигнахме. Нека се насладим на този мач. Напълно заслужено.
Всички в червено !!!!!!!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- Странджата
- Контакти:
Re: delqnski47
Нищо лично, но не забравяй, че има и стилистична употреба на главните букви. Кой как пише издава кой какво мисли. Друг е въпросът дали е уважително за събеседника - това е избор на адресанта.
Иначе - по темата - да победи, който е по-добър. Предпочитанията ми са за отбора на Кокала, който с Балджийски не би имал проблем срещу червените. Но той вече е при левента Венци. Ако обаче вземе купата Кокала, не ми се мисли каква ще бъде атаката срещу Левски и Стойчо Стоев ...
Изборът на стадиона е предварителен - ако става дума за спекулации, преди началото на сезона вероятността Левски да играе на него беше в пъти по-голяма от тази да играе ЦСКА. Така че да не впрягаме каруцата пред коня.
Иначе - по темата - да победи, който е по-добър. Предпочитанията ми са за отбора на Кокала, който с Балджийски не би имал проблем срещу червените. Но той вече е при левента Венци. Ако обаче вземе купата Кокала, не ми се мисли каква ще бъде атаката срещу Левски и Стойчо Стоев ...
Изборът на стадиона е предварителен - ако става дума за спекулации, преди началото на сезона вероятността Левски да играе на него беше в пъти по-голяма от тази да играе ЦСКА. Така че да не впрягаме каруцата пред коня.
- Маги Стралска
успех червени лъвове.... 

Много е важно кой ще бъде съдия.Монтана в никакъв случай не бива да се съгласяват да им свири Сватбата или червен Таско,защото тогава нещата са ясни.Мисля че Кабаков е безпристрастен,Никола Попов също, защо не и Станислав Тодоров койтп е най-опитния български арбитър.
- Green_White
- Контакти:
Дали ще се изсипят едно 7-8 хиляди от Монтана 

- MASTER_COOL
- Контакти:
Green_White написа:Дали ще се изсипят едно 7-8 хиляди от Монтана
Най - малко 18 000

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- Megatron_69
- Контакти:
Това ще е най-посетеният мач между български отбори през този век....Кой ще победи?-Божа работа.Но ,Ние ЦЕСЕКАРИТЕ вече сме победили-на 24 май ще го разберете.....
Последна промяна от Megatron_69 на 06 май 2016 21:52, променено общо 1 път.
Когато си мъртъв,не усещаш нищо-страдат тези около теб...
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......
Когато си тъп е същото....
ЧОВЕК СЕ УЧИ ОТ ПРОВАЛА СИ,ОТ УСПЕХА НЯМА КАКВО ДА НАУЧИ....
4и4ковите 4ервенотри4ков4ета......
Megatron_69 написа:Това ще е най-посетеният мач между българрски отбори през този век....Кой ще победи?-Божа работа.Но ,Ние ЦЕСЕКАРИТЕ вече сме победили-на 24 май ще го разберете.....
Ще бъде най-посетения мач,поради простата причина че Гранде Левски не е играл финал за Купата на "Васил Левски" през новия век

-
Re: delqnski47
Странджата написа:Предпочитанията ми са за отбора на Кокала
Мачът е купен/продаден.Имаме си един Беладона в нашия форум, който твърди, че Кокал(ис) щял да ни купува, лекува и оздравява.Така, че за кой отбор на Кокала си?