Лятна селекция и контролни мачове 2016

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ti4a70
Контакти:

Re: Лятна селекция и контролни мачове 2016

Мнениеот ti4a70 » 12 май 2016 17:49

icko65 написа:Големите промени ми намирисват на година без лиценз за А група и обиграване на юношите в Б?

Лиценз за А грапа ще вземем. Друг е въпроса дали Тича ще може да покрие исканията за мачове от елитната група. Напълно е възможно догодина да играем като домакини я в Каварна, я в Разград, я в Бургас.... Лошото е, че които и да е треньор ще каже нещо от сорта: “Конкретна цел не ни е поставена. Играем мач за мач. Искаме да радваме феновете.“ От такива “цели“ най-много ме е страх..............
БЯХ МАЛЪК, СЕГА СЪМ ГОЛЯМ, КОГАТО ОСТАРЕЯ ПАК ЩЕ СЪМ ТАМ - НА "ТИЧА" СТАДИОНА ЛЮБИМ!

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 12 май 2016 19:52

ti4a70 написа:
icko65 написа:Големите промени ми намирисват на година без лиценз за А група и обиграване на юношите в Б?

Лиценз за А грапа ще вземем. Друг е въпроса дали Тича ще може да покрие исканията за мачове от елитната група. Напълно е възможно догодина да играем като домакини я в Каварна, я в Разград, я в Бургас.... Лошото е, че които и да е треньор ще каже нещо от сорта: “Конкретна цел не ни е поставена. Играем мач за мач. Искаме да радваме феновете.“ От такива “цели“ най-много ме е страх..............

Че то това си е просто заобиколно казване на "Нямаме никакви цели за този сезон, но ще се направим, че все едно работим здраво, за да радваме феновете с победи. Междувременно ще продаваме мачове до откат."

Благодаря на Курьор за всичките емоции, които донесе на нас феновете. Благодаря му, че реши да отклони и оферта и остана верен на отбора до края на сезона. Но на фона на този амок при нас е напълно разбираемо напускането му. Жалкото е, че Клок, Стенио и Бакари най-вероятно ще го последват. А Тича е жална картинка....
Truth is hate for those that hate the truth.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 12 май 2016 21:16

А вие какво очаквате? С това ***** ръководство, треньор и собственик кой нормален футболист би останал на тоя кенеф Тича?!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 12 май 2016 21:53

Всяко зло за добро.Който иска да си тръгва,Черно море остава.Но който е напуснал Черно море хубаво не е видял:Пиргов резерва в Берое,Миро Манолов изгонен и без отбор,Коконов отиде на село,Божилов-хубаво че махнаха Хубчев че да помирише терен,Сашетата-скоро новият тренъор на Левски ще изгони всички привлечени от Гонзо и т.н.
Трябва да се търсят качествени халфове и то атакуващи,другите са лесни!
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 12 май 2016 22:08

ticha i vladislav написа:Всяко зло за добро.Който иска да си тръгва,Черно море остава.Но който е напуснал Черно море хубаво не е видял:Пиргов резерва в Берое,Миро Манолов изгонен и без отбор,Коконов отиде на село,Божилов-хубаво че махнаха Хубчев че да помирише терен,Сашетата-скоро новият тренъор на Левски ще изгони всички привлечени от Гонзо и т.н.
Трябва да се търсят качествени халфове и то атакуващи,другите са лесни!

Хубаво, че не е видял добро ..ама най-вече тия некоректните, което е радващото ...аз Курьор само хубави неща ще ми пожелая в новия отбор! Много ми се искаше да остане, и на него вероятно му се е искало ..ама никой не е чак толкова луд ....момчето се раздаде, донесе ни супер моменти и т.н., ама ние просто няма какво да му предложим и е нормално да замине! Всеки би заминал на негово място и в случая не мисля, че това зло е за добро ...надявам се да е за доброто на Курьор поне, защото го заслужава. Ето, като си заминеш подобаващо феновете те уважават ...не като другите бързащи да бягат към Левски примерно :evil: :evil:
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 12 май 2016 22:50

В отзи отбор има футболисти, които дълбоко уважавам като
1. ЖОРО ИЛИЕВ
2. МИШО
3. Китанов
4. Паланков
5. Клок
6. Стенио
7. Райков
8. Дани Г
9. Бакари
10. Курьор
Това са играчи дали страшно много на клуба. Няма как да им желая лошото, разбирате ли? А под лошо разбирам да продължат да играят на кочината Тича пред 200 отчаяни човека, да ги тренира откровен гадняр (не некъдърник, а гадняр) и да имат шефове, които изобщо не искат да ги развиват нагоре. По-лошо за тях от това, да останат в Черно Море под ръковдоството на измисления треньор Спасов няма!!! Спасявайте се момчета, с достойнство разбира се - знаете къде НЕ трябва да се ходи и защо...и успех на всички! Нито за миг не се замисляйте, с тоя алкохолик и това ръководство догодина ще се изпада ако ще и Меси да го вземат тука!!!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 13 май 2016 11:48

зеления написа:А вие какво очаквате? С това ***** ръководство, треньор и собственик кой нормален футболист би останал на тоя кенеф Тича?!!

Принципно съм на твоето мнение. Беше ми интересно интервюто на Куриор, който казва че атмосферата в отбора е добра и че е получил от ръководството само подкрепа.
Задавам си следните въпроси: наистина ли беше просто лошо стечение на обстоятелсвата, че играчите не излязоха от игровата дупка през есента ? Само ние феновете ли виждаме, че ръководство и стадион почти няма ? Прекалено възпитан ли е Куриор, че гледа толкова розово на отбора ?
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 13 май 2016 12:41

Благодаря за хубавите емоции през тези два сезона и неговата лоялност към клуба :!:

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 13 май 2016 14:08

boys85 написа:Благодаря за хубавите емоции през тези два сезона и неговата лоялност към клуба :!:

Изображение

Изображение

Така се прави ! Успех и благодаря !
ex Popeye

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 14 май 2016 09:33

Пак чета всякакви злобни плюнки по адрес на всичко,което се движи и по адрес на недвижимият имот ТИЧА !!! Положението никак не е розово и в нашият любим клуб предстоят доста промени!!!Според мен е по добре да се извършат трезво,с ясна мисъл за бъдещето и това което искаме!!!Нервни изблици и действия напук,няма да са полезни за никого и нищо няма да ни донесат!!!Днес аз ще отида на нашият стадион,както винаги положително настроен и вярващ в доброто развитие,което ни предстои!!!Ще изпратя с огромна благодарност ГОЛЯМАТА НАША ЗВЕЗДА МАТИАС КУРЬОР и ще му пожелая всичко най-добро във футбола и в живота!!!Това момче за две години стана по варненец от много варненци и много по моряк,от много моряци!!!Донесе ни много радост и заслужи по най достойният начин любовта на феновете!!!Фразата му"Защо да ходя в Левски?Аз играя в отбор,който печели.Защо да ходя в отбор,който не печели нищо?" стана крилата и вече е част от богатия моряшки футболен фолклор!!! Ще покажа уважението си към неговата преданост и ще изкажа благодарността си за неговата добра игра през тези две години!!!Ще подкрепям и отбора си,както винаги!!!А който иска нека си стои в къщи,пред телевизора и да плюе!!!На кой му пука ???

Върни се в “Черно море”