Rotterdam48 написа:sin4ec написа:Rotterdam48 написа:За съжаление нищо не обезсмисля.....А ако прочетеш малко из сайта "Биволъ",ще видиш какви гадости , за какви чудовищни суми вършат любимите ти Котараци,Тикви и Шишита....Начело с адвоката на Дявола,който пък е и "собственик"....Не сте к....ви-нещо много по-гадно сте май.....
Ако беше чел мненията ми, щеше да знаеш колко отдавна говоря за Котараците и колко пъти съм споменал, че са по-зле от Пеевски. И именно аз постнах на Беладона тези неща, дето ми се бараш сега с тях. А курви са тези, които при жив свой отбор тръгнаха да припознават Литекс за ЦСКА, и те никак не са един и двама!
Аз лично, никого не съм припознал.А жена/ИЛИ ФУТБОЛЕН ОТБОР/,който си ляга с АБСОЛЮТНО ВСЕКИ/ВСЯКА ВЛАСТ/за пари и облаги КАК се нарича??? Можеш ли да ми построиш мезонет в Лозенец и да ме изчакаш 10-15 години да ти го платя от наеми??? Такова чудо само к...те могат да получат....
В тази връзка, можеш ли да ми докажеш с някакъв ( какъвто и да е ) документ за какво сте платили ВИЕ за стадиона който ползвате през всичките тези години? За един прЕател питам, ама и на мен ми е любопитно!
Че то нашето се вижда и много ви бърка в очите, че се случва, ама това е положението Минке