Батков-младши: "Сините" фенове са "к*рви"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Батков-младши: "Сините" фенове са "к*рви"!

Мнениеот 1palq4o1 » 21 апр 2016 12:26

Rotterdam48 написа:
sin4ec написа:
Rotterdam48 написа:За съжаление нищо не обезсмисля.....А ако прочетеш малко из сайта "Биволъ",ще видиш какви гадости , за какви чудовищни суми вършат любимите ти Котараци,Тикви и Шишита....Начело с адвоката на Дявола,който пък е и "собственик"....Не сте к....ви-нещо много по-гадно сте май.....

Ако беше чел мненията ми, щеше да знаеш колко отдавна говоря за Котараците и колко пъти съм споменал, че са по-зле от Пеевски. И именно аз постнах на Беладона тези неща, дето ми се бараш сега с тях. А курви са тези, които при жив свой отбор тръгнаха да припознават Литекс за ЦСКА, и те никак не са един и двама!

Аз лично, никого не съм припознал.А жена/ИЛИ ФУТБОЛЕН ОТБОР/,който си ляга с АБСОЛЮТНО ВСЕКИ/ВСЯКА ВЛАСТ/за пари и облаги КАК се нарича??? Можеш ли да ми построиш мезонет в Лозенец и да ме изчакаш 10-15 години да ти го платя от наеми??? Такова чудо само к...те могат да получат....

В тази връзка, можеш ли да ми докажеш с някакъв ( какъвто и да е ) документ за какво сте платили ВИЕ за стадиона който ползвате през всичките тези години? За един прЕател питам, ама и на мен ми е любопитно!
Че то нашето се вижда и много ви бърка в очите, че се случва, ама това е положението Минке ;)
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Rotterdam48

Мнениеот Rotterdam48 » 21 апр 2016 12:29

1palq4o1 написа:
Rotterdam48 написа:
sin4ec написа:
Rotterdam48 написа:За съжаление нищо не обезсмисля.....А ако прочетеш малко из сайта "Биволъ",ще видиш какви гадости , за какви чудовищни суми вършат любимите ти Котараци,Тикви и Шишита....Начело с адвоката на Дявола,който пък е и "собственик"....Не сте к....ви-нещо много по-гадно сте май.....

Ако беше чел мненията ми, щеше да знаеш колко отдавна говоря за Котараците и колко пъти съм споменал, че са по-зле от Пеевски. И именно аз постнах на Беладона тези неща, дето ми се бараш сега с тях. А курви са тези, които при жив свой отбор тръгнаха да припознават Литекс за ЦСКА, и те никак не са един и двама!

Аз лично, никого не съм припознал.А жена/ИЛИ ФУТБОЛЕН ОТБОР/,който си ляга с АБСОЛЮТНО ВСЕКИ/ВСЯКА ВЛАСТ/за пари и облаги КАК се нарича??? Можеш ли да ми построиш мезонет в Лозенец и да ме изчакаш 10-15 години да ти го платя от наеми??? Такова чудо само к...те могат да получат....

В тази връзка, можеш ли да ми докажеш с някакъв ( какъвто и да е ) документ за какво сте платили ВИЕ за стадиона който ползвате през всичките тези години? За един прЕател питам, ама и на мен ми е любопитно!
Че то нашето се вижда и много ви бърка в очите, че се случва, ама това е положението Минке ;)

На зомбирани,няма какво да доказвам или показвам....А ,че гадостите ви се виждат, вече от ВСИЧКИ е вън от съмнение....
Последна промяна от Rotterdam48 на 21 апр 2016 12:30, променено общо 1 път.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 21 апр 2016 12:30

bobo_13 написа:Ех, левскари, защо пак извъртате нещата? Вие сте като Прокуратурата и случая със записите на Каките. Няма значение какво има на записите, важното е, че те са НЕПРАВОМЕРНО направени. Все едно македонците да казват за техните изтекли записи, че са нелегални, а не да се вдигат на протести.

Човекът го казва правилно, тоя сезон дори имахте мач с под 1000 човека публика. Това ли е "отбора на народа"? Тонев оня ден пак се хвали, че "отбора на народа" имал нова трибуна......Сърдите се, когато и Чичо Венци казва истината. Сега псувате малкия Батков. И? Ще напълните стадиона в събота, не заради Левски, а защото ще играе с Лудогорец. Защото мразите Лц. Защо на другите мачове не е пълен стадиона? Нали сте финансово обезпечени, купихте си играчи и т.н.?
Факти ли е, че на Герена идват все по-малко хора? - Факт е.
Факт ли е, че много хора спряха да идват заради новото ръководство? - Факт е.

Когато Батков ви водеше в ШЛ и ЛЕ, се радвахте, сега той бил виновен. Айде стига. Още си спомням едно предаване по Гонг, в което той казваше че трябва пред него е документа за заплати, който той подписва в момента за първия отбор......350 000лв на месец. Тогава бяха Генков и сие в отбора.....кой ги доведе? Батков или спортния директор?

Мразя в червата си ЦСКА, но дори баща ми(който си е прекъснал навремето следването заради мачовете на Левски) ми се обади вчера и каза, тия слагат моя Левски в малкия си джоб.

Селски, нали си гледаш болярите? Защо гледате в нашата паница?
Едно уточнение всеки отбор кандидатствал за евросубсидии по програмата за развитие на селските райони, как трябва да бъде наричан?
Кой и колко хора идват на Герена, дали е твоя грижа? Колко хора хора ходят на мачове на твоя отбор и в коя дивизия сте честно казано ама никак не ме интересува.
Доказана ***** като Венциславия, няма как да е мерило за който и да е отбор.
Малкия Батков си е папагал, а ние папагалите много си ги обичаме, толкова много че ги пратихме два пъти в Б група.
Стадиона сме го пълнили и пак ще го пълним, ти се погрижи за твоят отбор, там тема да си пуснал, мнение да си изказал? Май не само екипът, а и възпитанието и венците са ти лилави.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 21 апр 2016 12:32

Rotterdam48 написа:Ей за това завиждам на нормалните отбори от белия свят,че не са собственост на криминални отрепки,наричащи се "бизнесмени".Които могат, само да обират и изнасилват собственият си народ...За това два милиона българи са вече извън България,и повече ще стават....Тука за съжаление останаха мъртви души зомбирани с чалга ,турски сериали и реалити програми.Футбола е 90 процента умрял,както и почти целият спорт.А нас ни управляват най-мръсните и продажни отрепки на планетата...

Това вече е друга тема и на 100% съм съгласен. И аз съм го казвал много пъти, но келфайда...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 21 апр 2016 12:32

Rotterdam48 написа:
1palq4o1 написа:
Rotterdam48 написа:
sin4ec написа:

На зомбирани,няма какво да доказвам или показвам....А ,че гадостите ви се виждат, вече от ВСИЧКИ е вън от съмнение....

Петолъчка и мангал не плащат, те си берът. Полагало им се е, по кои правила точно никой не казва. Никога не са имали стадион тези "ярмейци", те просто използват нещо наготово, за тях това е традиция.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Потребителски аватар
ham3r
Контакти:

Мнениеот ham3r » 21 апр 2016 12:33

Малкия Ганьо знае истината как с заплахи и изнудване генерал Тиква Борисов,Сталийски и Доган (машата Пеевски) му взеха клуба и го накараха да се откаже от 50 милиона лева които клуба му дължи.За разлика от баща си Младши не го е страх да говори и пише. В прав текст пише,че мафията отново е превзела клуба и платените фенове мълчат.

Потребителски аватар
MAXIMUS
Контакти:

Мнениеот MAXIMUS » 21 апр 2016 12:35

Ами това всички го знаем от много години ! Естествено, че са к*рви след като им се плаща по едно левче /1 лев/ от всеки билет за присъствие на стадиона и за огън и дим, след като си имат безсрочен договор за "охрана", след ако не стане нещо удобно за тях има сълзи и сополи по телевизии и радиа и декларации през десет дни ! Предполагам, че спонсорите вече са платили зарята за откриването на недовършената уникална и неповторима "трибуна" ! Или и нея ще я изплащате минимум 8 /ОСЕМ/ години ?
Последна промяна от MAXIMUS на 21 апр 2016 12:43, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 21 апр 2016 12:40

Вие ли ще пишете кои били ку*ви ? Вие припознахте чужд клуб, докато вашият е още жив и съществува! Това осъзнавате ли го ? Наистина няма такъв срам! Никой не може да падне по-ниско от вас.

Потребителски аватар
Rotterdam48

Мнениеот Rotterdam48 » 21 апр 2016 12:42

ММ1914 написа:
Rotterdam48 написа:
1palq4o1 написа:
Rotterdam48 написа:
sin4ec написа:

Петолъчка и мангал не плащат, те си берът. Полагало им се е, по кои правила точно никой не казва. Никога не са имали стадион тези "ярмейци", те просто използват нещо наготово, за тях това е традиция.

А вие колко наем и на кого плащате за Герена и Раковски??? По милиционерска линия???

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 21 апр 2016 12:43

Eminem написа:Вие ли ще пишете кои били ку*ви ? Вие припознахте чужд клуб, докато вашият е още жив и съществува! Това осъзнавате ли го ? Наистина няма такъв срам! Никой не може да падне по-ниско от вас.

Абе на командно дишане са, не са точно живи. :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”