Черно море-Пирин(Събота 09.04-17.15 ч)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море-Пирин(Събота 09.04-17.15 ч)
Йосков заслужава много повече време, не случайно е вкарал толкова много голове. Явно има голям талант, но не става като го пускат за 10-15 минути и му подадат 2-3 пъти топката. Сега е момента шефовете да тропнат по масата и да накарат кольо да пуска юношите които е взел в състава.
Изчаках да гледам и на запис мача,за да съм по сигурен в това,което изразявам като мнение!!!Повече от уверен съм,че проблемът на нашия отбор е психологически!!!По някаква причина футболистите ни,не могат да се мотивират.....и както би казал Нажди Шенсой губят"концентрация"!!!Като доказателство ще припомня на всички,колко по добре заиграваме,когато останем с 10 души!!!Никой не може да ме убеди,че не се опитват да играят добре,а от там и да побеждават!!!Просто не се получава!!!Карък ли е,или нещо друго,не знам!!!Може би трябва да заколим,някакво жертвено животно и да върнем добрият шанс!!!Или по скоро увереността на момчетата!!!В едно обаче съм сигурен!!!С иронични или обидни подвиквания,към треньора и играчите,ако някой си мисли,че помага......много,ама мнооого е сбъркал!!!Няма да открия Америка,ако отбележа,че по света феновете ходят на стадиона да подкрепят отбора си!!!Наричат го "отбора на сърцето си" или "любим отбор" и т.н.!!!Ако тези,които вчера викаха "оставка" мислят,че ЧЕРНО МОРЕ е техният ЛЮБИМ ОТБОР,нека се замислят.......колко пъти преди това извикаха "ТИЧА,ТИЧА","ХАЙДЕ МОРЯЦИ",или някакъв друг боен вик за подкрепа на отбора си??? Не се тормозете,да се замисляте!!!Нито веднъж!!!Седя под КОЗИРКАТА и гарантирам,че цял мач от към страната на тези "възмутени граждани ",се чуваше само шум от чоплене на семки!!! Точно както каза НИКОЛА СПАСОВ след мача!!!Те бяха дошли,с очакване на поредната издънка.....за да се зарадват!!!Защото виковете "оставка",започнаха след като Пирин откри резултата!!!В 85-та минута!!!Къде бяхте до тогава,да се опитате да подкрепите своите футболисти?Защо ходим на стадиона?Да гледаме сеир ли?Ако е така искам да ви поясня,че по телевизията,сеира е с бира,суджук и повторения!!!Ако сме на стадиона,трябва да личи,че не напразно сме дошли!!!Не оправдавам никого!!!Отбора не играе добре и за това е отговорен на първо място треньора!!!Отговорни са и футболистите!!!Отговорно е и ръководството!!!Но защо забравяме,че сме отговорни и ние-феновете!!!Само с мрънкане,няма да стане!!!Мрънкахме,че искаме нов стадион-строи се!!!Искахме успехи-получихме КУПА и СУПЕРКУПА!!!Сега обаче,когато НАШИЯТ ЛЮБИМ ОТБОР е в тежка ситуация...и има нужда от нашата безрезервна подкрепа ние ще гледаме сеир!!!Не съм съгласен с подобни действия и го заявявам!!!Всеки решава за себе си!!!Моето мнение е такова и си го казвам!!!Относно мача,видях как един некадърен щъркел в черно осра всичко!!!Фаулът който не беше свирен в близост до аут-линията,измисленият не знам от къде червен картон на МАРК КЛОК,наказателният удар,който го последва и доведе до гола.....не беше ли така?Къде е тук вината на КОЛЬО? Както викахме по съдията-.едераст,изведнъж някой реши да вика "оставка"!!!Ако се стигне до смяна на спортно-техническото ръководство,това така ли трябва да стане?Не трябва ли да се огледа ситуацията от всички страни?Няма ли да се запитаме,пак прически ли искаме?Въобще знаем ли какво искаме?Ако имаме въпроси и неясноти относно незадоволителната игра,според мен е най добре да поискаме среща с ръководството и да си кажем каквото ни е на сърцето!!!Но само в кухнята,между нас!!!На стадиона трябва да сме единни и да стоим зад отбора!!!Само така можем да помогнем!!!
-
- Контакти:
Понякога си мисля, че ако на ''Тича'' и Мауриньо да дойде след 2-3 неуспешни мача ще си спечели недоброжелатели. Не играем добре, късметът ни убягва, а вчера чернодрешкото прекали.Вярно е, че пътя от Осанна до Разпни го е кратък, но трябва малко етичност в цялата работа. Ако някой иска клуб, който да побеждава в 8 от 9 мача , да става фен на ''Реал'', ''Барселона'' или ''Байерн''. Точно в този момент играчите имат нужда от подкрепа , а не от плюене.
Така мисля аз , и живот и здраве на следващия мач пак съм на ''Тича'', защото просто си обичам отбора. Живи и здрави и всичките
Така мисля аз , и живот и здраве на следващия мач пак съм на ''Тича'', защото просто си обичам отбора. Живи и здрави и всичките

“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
Ами може би точно вие трябва да дадете тон за подкрепата на отбора в този труден момент. Щом вчера не се чу нито веднъж тази подкрепа явно трябва да се замислите върху това което говорите.
Според мен негово адмиралшеско величие много прекали с глупостите, а съвсем спокойно можеше да си осигури още поне 3-4 години спокойна работа на Тича. Но след еуфорията с Купите реши да се прави на велик и да прави напук на всички и на себе си, вместо да слага футболистите на постовете където са най-силни, да пуска тези които са в по-добра форма в момента, да не пуска хора които ще освободи скоро, а да даде повече минути на юношите, но не трябваше да прави всичко наопаки. Хората са казали - каквото сам си направиш никой не може да ти го направи.
Не съм викал оставка, но се надявам да го сменят. И да дадат възможност на новия треньор да си направи селекцията и подготовката.
Според мен негово адмиралшеско величие много прекали с глупостите, а съвсем спокойно можеше да си осигури още поне 3-4 години спокойна работа на Тича. Но след еуфорията с Купите реши да се прави на велик и да прави напук на всички и на себе си, вместо да слага футболистите на постовете където са най-силни, да пуска тези които са в по-добра форма в момента, да не пуска хора които ще освободи скоро, а да даде повече минути на юношите, но не трябваше да прави всичко наопаки. Хората са казали - каквото сам си направиш никой не може да ти го направи.
Не съм викал оставка, но се надявам да го сменят. И да дадат възможност на новия треньор да си направи селекцията и подготовката.
guglata написа:Ами може би точно вие трябва да дадете тон за подкрепата на отбора в този труден момент. Щом вчера не се чу нито веднъж тази подкрепа явно трябва да се замислите върху това което говорите.
Подкрепям на 1 000 000%!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Че ние когато изпадахме в Б група показвахме далеч по-добра игра от сега! Спасов за пореден път доказа, че не става. Всички успехи при неговото треньорстване постигахме благодарение на моментен успех и присъствие на добри играчи. Да ме прощават колегите с тъмно зелените очила, но съм длъжен да напомня, че от много години насам най-добър футбол играхме по времето на Гонзо - топката се движеше по земята. Ако Спасов беше пич веднага след спечелване на купите беше подал оставката си щеше да остане в сърцата на хилядите фенове на моряците като най успешния треньор в най-новата история на ФК Черно море! Сега за мен, а и за много други колеги е един боклук, който от един перфектен отбор направи отборче за посмешище на феновете на футбола от цяла България! Аз се срамувам!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Не му отива на кольо (малката буква на името не е грешка) да се отнася пренебрежително към феновете и вечно да си измива ръцете с футболистите и съдиите.Ако си смачкал Пирин,Локо,Монтана и т.н. няма да ти пука,че ти гонят човек в 70 мин или не ти дават дузпа в 85та.Не става цял мач да се изсипват балонни топки към централния нападател и там да се надяваме на чудо един да направи нещо срещу 4-5 противникови играчи.А жеста със средните пръсти към публиката в събота показва ясно,че и кольо осъзнава,че е изчерпан и неспособен да промени нещо в положителен аспект.Дори напротив.Този жест идва да покаже БЕЗСИЛИЕ и ЗЛОБА присъщи на един дребен човечец.Респект за всичко което постигна с отбора,но големите са големи не само защото стигат до върха,а защото успяват да се задържат там за дълго.Не му прави чест да живурка на гърба на клуба и феновете които така грозно обиди.Човек с дори и малко достойнство не би чакал да го гонят ,а в ситуация като тази в момента вече би се помолил на ръководството да го освободят.Но това евентуално за човек с достойнство,а не за кольо.И последно....не,че на някой му дреме,но аз съм на стадиона от 9 годишен и съм подкрепял много поколения футболисти сред които и кольо и брат му и т.н. но сега стигнах до там,че да се откажа да ходя на стадиона след 35 години.Защото аз отивам да подкрепя любимия си отбор,а не да ме псуват и раздават средни пръсти господа които са тук на заплата и утре ще псуват и редят средни пръсти на други фенове в друг град,които са отишли да подкрепят любимците си.Успех на момчетата и ще се видим на стадиона.....когато кольо вече го няма.
Ърнест Хемингуей:"Всичко намиращо се на повече от сто километра от морето е ДЪЛБОКА ПРОВИНЦИЯ"