Идеята на „Висшата лига“

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Идеята на „Висшата лига“

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 28 фев 2016 17:57

HardWork написа:Нормално е феновете на по - слабите отбори да мразят ЦСКА, и да желаят злото на клуба! Аз лично бих направил рестарт на целия български футбол!...

"Левски" има положителен баланс срещу четирибуквието (както в мачовете за първенство, така и за купата), затова предполагам, че визираш други отбори. ;) Иначе ние също не ви обичаме, макар че благодарение именно на вас в нашата клубна история има 6:3, 7:2, 7:1, 5:0 (резултати за които винаги се сещам с огромна наслада)!... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 фев 2016 18:01

arni написа:
galina4 написа:
arni написа:
galina4 написа:
Teo написа:Белим картофи в нас и се чудя на някой хора колко плитко гледат на нещата. Не виждате ли, че футбола умира в буквалния смисъл? Има по 100 човека на отборите в А група и 0 зрителски интерес от страна на телевизиите. Не искате да развиваме футбола, а си искате си цъкате пред 100 човека на сиво и мачове без никаква интрига и да си мислите, че играем някакво подобие на футбол?
@ Идеята на Висшата лига е да вкара силни отбори с що годе прилични бази и евентуално да ги развиват и от там да вдигнем продукта и чрез футбола да почнем да изкарваме пари... тоест да е печеливш бизнес както е навсякъде в Европа. Еййй... от тоя нисък манталитет не може да видите на 5 метра около вас, че ако и другата година се продължи с тоя формат може официално да го закриеме тоя спорт.

Добре, бе момченце! Разбирам ти болката, ама няма как да стане!
Искаш да идеш да напазаруваш, да се наядеш богато и да позвъниш на вратата ми, да ми подадеш квитанциите от пазаруването и хапването ти и да поискаш да ги платя аз! Така ли, бе Тео?

Ами точно така стана със с синия отбор навъртяха 10 милиончета дългове и с откраднати те парички на хората от КТБ им оправиха дълговете,така и баба знае ;)

Много си ми осведомен, бе пишурко! Да не си карал стаж в КТБ или при Баджеков? Виждам, че си от ония слабоумници, които ревяха преди време на Армията "Грииииша Ганчев"!
Вас някой спираше ли ви да си разсрочите задълженията? От НАП ви дадоха срок и вие стартирахте оная прочута кампания за събиране на парите. И колко събрахте? Някакви си 70.000 левчуги, които не стигнаха доникъде. Докато сините се бръкнаха в джобовете си за любимия си отбор и събраха необходимата сума...
Не става така момченце! Да ядете и пиете и друг да ви плаща борчовете. Тоя номер с хореографиите ви, от които никой няма никаква полза, не минава тук. Нали затова ги имате тези хореографии - да влизате гратис на стадиона си и хората на Росен Животното и Цимбика да ви дадат по кенче бира...Да, ама в реалния живот хореографии няма! Всеки да си плаща изяденото и изпитото!

Ааааа, и за трибуна " ТОНЕВ " ли разсрочихте ? От каде са паричките за трибуната я сподели ? :) :) :) :) пишурковци,слабоумници :)

От далаверата м/у Прамот Митал и Лупи за Кремиковци :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 28 фев 2016 18:17

Captain Stottlemeyer написа:
HardWork написа:Нормално е феновете на по - слабите отбори да мразят ЦСКА, и да желаят злото на клуба! Аз лично бих направил рестарт на целия български футбол!...

"Левски" има положителен баланс срещу четирибуквието (както в мачовете за първенство, така и за купата), затова предполагам, че визираш други отбори. ;) Иначе ние също не ви обичаме, макар че благодарение именно на вас в нашата клубна история има 6:3, 7:2, 7:1, 5:0 (резултати за които винаги се сещам с огромна наслада)!... :lol:

те и Нефтохимик имат положителен баланс, но не са по - голям отбор от ЦСКА! Те и Литекс са ни били с 8:0 но нямати една десета от нашите успехи! Аз уважавам Левски, и постигнатото през годините ви прави втория най - успешен клуб в България! Нормално е въпросните победи да ти носят огромна наслада, и на мене ми носят наслада победите на ЦСКА над Ливърпул, Байерн, Аякс и Барселона!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 28 фев 2016 18:20

Айде, стига теми! За въпросната "Висша лига" има поне 2 теми, а пък ако ще коментираш мачове от А група, има си теми както за въпросните мачове, така и за самата А група.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Кошче за отпадъци”