Според мен е за ритник в задника не само за снощното нарушение, а заради цялостното си поведение!
То не бяха средни пръсти, то не бяха глупости...ама няма да му накривят и шапката дори!
БФС наказа Козмин Моци с 1 мач и 300 лв глоба
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Сурово наказание за Моци?
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

IvailoRz написа:Не.Моци е велик и винаги ще си остане ,за геройството което извърши! Много класен защитник. Верно е малко рисков на момемти , но тогава си получава заслуженото. Наречете ме с очила или пристрастен( може и да е така ) , но за мен това не беше чк днес. Стори ми се че дори няма контакт.
Да,да толкова е класен,че е почти национал на Румъния(изтърка пейката

Спомням си при предишното гостуване на Левски в Разград как тая "легенда" моци удари умишлено Цонев и не последва абсолютно никаква реакция. Много добре си спомням и влизането срещу Андонов, когато нямаше никакъв картон. За влизането срещу Николич просто бях изумен как никой не видя какво се случи и как поне не го наказаха след мача.Извода е само един господа - съдийското безразличие просто си има цена. Дяков от своя страна е номер две в класацията ренде на първенството. Негови брутални нарушения също се подминават с лека ръка. Плюс това си спомням как наплю Бобй Стойчев и как в един мач срещу Литекс изрита един доста здраво...естествено без картони, санкции и последствия.
В първия момент бях убеден, че Прохазка го губим за месеци. Само късметът го отърва, а попадения в коляното щеше да сложи край на кариерата му. На Моци ако шефове и треньори не му набият канчето, няма да уври от 500 лева глоба и два мача наказание. А тук става дума за резултат 2-0, 20 минути до края и безобидна ситуация в центъра. Заради глупостта му над Лц нависна реална опасност да не спечели този мач...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
ReaktoR написа:Спомням си при предишното гостуване на Левски в Разград как тая "легенда" моци удари умишлено Цонев и не последва абсолютно никаква реакция. Много добре си спомням и влизането срещу Андонов, когато нямаше никакъв картон. За влизането срещу Николич просто бях изумен как никой не видя какво се случи и как поне не го наказаха след мача.Извода е само един господа - съдийското безразличие просто си има цена. Дяков от своя страна е номер две в класацията ренде на първенството. Негови брутални нарушения също се подминават с лека ръка. Плюс това си спомням как наплю Бобй Стойчев и как в един мач срещу Литекс изрита един доста здраво...естествено без картони, санкции и последствия.
А Веселин Минев колко жълти картона заслушаване вчера?Левски явно не могат да играят срещу 10 човека ами трябва всеки мач по двама от противниковия отбор да гонят.Пък ако може и служебна победа -- поне знаят как да се радват на нея.Или най добре служебна титла.Жалки сте цигани.
IvailoRz написа:Не.Моци е велик и винаги ще си остане ,за геройството което извърши! Много класен защитник. Верно е малко рисков на момемти , но тогава си получава заслуженото. Наречете ме с очила или пристрастен( може и да е така ) , но за мен това не беше чк днес. Стори ми се че дори няма контакт.
+++++++++++++++++++++++++++++++
Ха както се казва иди..ята при това крайна гарнирана с деб...щина и гьонсуратлък трябва да се увековечават, затова са ти плюсовете.
Жалко, че не сме нормална страна, за такова влизане в Англия по видеозапис отнасяше поне 8 мача + наказанието за картона.
Другото ренде селдяков е същият като комоцито. Още след като не го наказаха за влизането срещу Николич се разпаса. Виновни са съдиите + ДК и вчера даже му дадоха само ж.к. после се усети пинокиото и му даде я.к.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
На Минев му дадоха картон , че говорил със съдията....явно не ти е ясно, че само капитан има правото да говори със съдията. А ти, че си елементарен се вижда от далече....явно си превъзбуден от Струмска слава.... това, че ще ви върнат изкуствено в А група кефи ли те >?
ReaktoR написа:На Минев му дадоха картон , че говорил със съдията....явно не ти е ясно, че само капитан има правото да говори със съдията. А ти, че си елементарен се вижда от далече....явно си превъзбуден от Струмска слава.... това, че ще ви върнат изкуствено в А група кефи ли те >?
А фала след жълтия картон?????????????
Реално Веско Минев беше за гонене още до 25 мин. Няма какво да хленчат сините фенове.
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Моци не е виновен, че е груб играч. Груби играчи в историята на футбол бол! Виновни за неговото поведение са само и единствено съдиите в България които се страхуват да свирят срещу него и го пазят като богопомазан. А Моци абсолютно всеки мач е за 3 или 4 жълти картона, а през два, три мача за директен червен (това в голяма степен важи и за Дяков).
Но съдиите изпитват панически страх да им свирят по-правилата и 2/3 от грубите им фалове остават ненаказани с картони. Затова и Дяков почти през мач за националния и за Лудогорец в Европа го гонят, щото там им се свири всичко.
Докато съдиите им позволяват да играят грубо те няма да си изчистят играта никога, а ще се държат като селски бекове! Виж ако почне ли да им се свири както трябва 4, 5 мача и го изгонят в тях, то Моци и Дяков за няколко кръга след това ще си изчистят играта, ама иначе не! Защото не е луд този който яде зелника, а този който му го е дал. Просто те осъзнават, че са недосегаеми и си позволяват абсолютно всичко на терена знаейки, че просто няма да ги накажат и това си е!
Но съдиите изпитват панически страх да им свирят по-правилата и 2/3 от грубите им фалове остават ненаказани с картони. Затова и Дяков почти през мач за националния и за Лудогорец в Европа го гонят, щото там им се свири всичко.
Докато съдиите им позволяват да играят грубо те няма да си изчистят играта никога, а ще се държат като селски бекове! Виж ако почне ли да им се свири както трябва 4, 5 мача и го изгонят в тях, то Моци и Дяков за няколко кръга след това ще си изчистят играта, ама иначе не! Защото не е луд този който яде зелника, а този който му го е дал. Просто те осъзнават, че са недосегаеми и си позволяват абсолютно всичко на терена знаейки, че просто няма да ги накажат и това си е!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 22 фев 2016 11:30, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Върни се в “Футбол - България”