Честит празник приятели и приятелки
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Честит празник приятели и приятелки
Ама швестерче, не знаех че и капитана е от "твоите" та така яко се засегна от поздрава, с което обаче се разкри
====

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
kiril.a.d написа:Fester написа:kiril.a.d написа:Fester написа:Captain Stottlemeyer написа:kiril.a.d написа:...Еле па другаря капитан, Стотелмайер, как с е...засегнал от поздрава - направо смях!![]()
![]()
- другарю капитан, трябва да знаеш кога, само да се усмихнеш, а не веднага да се хващаш за кобура ...
Кирчо, преди време ти беше написал това: "Господин Табаков, благодаря Ви за отговора...На някой в медията ви, предположимо админо-модератор, не му харесва, че и аз прекрасно боравя със сарказма и иронията."...
Малкият, но съществен проблем, Кире е, че моето и твоето разбиране за сарказъм и ирония доста се различават. Сарказмът и иронията, с които ти "прекрасно боравиш", са сарказмът и иронията на селяндур, излязъл от село (само че то си останало в него). В това отношение сте си лика-прилика с "обичащия Пирин". Съжалявам, че изгубих ценно време да просвещавам клоун като теб. Все пак, доброто възпитание изисква да ти пожелая хубав ден: Хубав ден, Кирчо.
Кептън, мани го тоя изкуфял дърт пергиш - Киро Селянина! Ако си спомняш още от форума на Спортни.бг, лицето Кирил Аспарухов Димитров се гордееше със своята съпричастност към службите от комунистическо време, а всички знаем кои тогава бяха агентите - най-тъпите парчета, с най-загладен мозък, които за друго не ставаха. Не съм чел посланието му към Табаков тук, но ако наистина го е написал това, само показва колко още по-тъп е станал с времето. Ако Киро може да си служи с ирония и сарказъм, то аз съм Трамвай 5. Тоя дебил е толкова плосък и кух, но с такова високо самомнение, че е просто смешен.
Колкото до селяндура от Симитли, който е автор на темата, ще му кажа следното: Петльовден е един страхотен български празник и това, че вкарваш задявки за гейски глупости в него, само издава колко е сбъркана собствената ти сексуална ориентация. От писанията ти досега съм установил, че наистина не знаеш по резани или само по черни големи... мамби си падаш. Или и по двете. За мен, селянино от Симитли, ти си доказан гей, но не мърси българските празници с обърканото си съзнание. Съветвам те да го отбелязваш занапред в деня, в който за първи път си усетил мъжка ласка. Можеш да се похвалиш тук кой е той, а ние от добро сърце ще се погрижим да ти осигурим една визита до циганската махала на Симитли, за да я усетиш отново...
хахахахахахахахаааааа, горкия обратен, известен още от Спортни.бг с ника си швестер, живеещ при майка си и мразещ жените - и той си...излял болните обратни фантазии...Интересно, всички ли ченгета, ама точно "под прикритие"казват на всички други, че са ченгета? - странно го наблюдавам това у всички привърженици на ДС Динамо София... - "под прикритие" - "Левски" София!
Киро, Киро... Колко си зле, дърт пергиш! Жалко, че закриха Спортни.бг, та няма как да се видят там писанията ти как се гордееш с комунистическото ти минало... А сега от 10 кладенеца вода носиш, за да се оправдаваш... Типично по ватенски... Айде, приятно изкарване и дано си се възстановил от снощната вакханалия на магистралата, че явно си бил нощна на "Сливница", за да се включваш сега. Вече можеш по доноснически да се обърнеш към някое ченге и да ме баннат, задето казвам истината за стария ти разпран г*з
швестерче, нищо не се "закрива" във виртуалното пространство!!! - за бея и малоумието не се закрива...
та жалко че си нескопосано швестерче, да видим, какво ли ще изровиш от Сортни.бг?....евентуално някоя своя фантазия към мен?- съжалявам, не си падам по швестери, та те разбирам
....
Но пък кой ли не може да изрови, открий Динамо София и от кого, па преименувай "поп прикритие"в "Левски" София...ма ти си хлапе и с ДС не можеш да имаш работа, че там и не пускаха педали, ама днешните "повели на времето" са, колкото по педал, токова по-високо служебно! - та ти, какъв си днес, в Д(ан)С?
шматарок...
Прочете ли си малоумието, преди да го пуснеш, видиотен педал такъв? Я го прочети пак и виж какво си из*рал, че никой нормален човек не може да те разбере. И наистина не знам какво означава това "швестер", ама като си решил, че трябва да се обиждам от него, така да бъде. Обиден съм! Много! Не мога да си изпия кафето чак! Много сте ми забавни от Карлуково като ви дадат достъп до интернет и как започвате да давате волеизлияние на несвързаните си бълнувания :D Киро, препоръчвам ти да минеш през родния си катун, да те уважат едно хубаво дъртите мангали, па да се свърши с тая мъка твойта... Ето до какво води един недо*бан педал като теб - пише некви неща, забавлява си се и се мисли за много умен... Завалията...
швестерче, дедо капитане, хайде сега прочетете пак отговора на Табаков и го сравнете с вашите..."сарказми и иронии"
- боже, каква сте трагедия...
Светослав Табаков
10 дек 2015 / 20:10
Добре, оценявам вашето дар слово и критичност. Въпрос към мен в случая няма. Затова със съжаление отбелязвам, че в мненията, които се изразяват от много форумни "герои", отсъства всякаква толерантност, а виждаме само агресия и липса на възпитание. Ако всички бяха написани коректно като това по-горе, никога нямаше да се стига до банове и триене. Сега просто се налага, а понякога покрай сухото гори и мокрото.
Честит ви празник, бре...пезевенкчета

Светослав Табаков
10 дек 2015 / 20:10
Добре, оценявам вашето дар слово и критичност. Въпрос към мен в случая няма. Затова със съжаление отбелязвам, че в мненията, които се изразяват от много форумни "герои", отсъства всякаква толерантност, а виждаме само агресия и липса на възпитание. Ако всички бяха написани коректно като това по-горе, никога нямаше да се стига до банове и триене. Сега просто се налага, а понякога покрай сухото гори и мокрото.
Честит ви празник, бре...пезевенкчета

Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?
швестерче, швестер означава това, което си ти! - сам си го беше доказал още в Спортни....а ако не знаеш, какво означава швестер, да ти кажа какво означава пезевенк?...или па питай там някой от турско-синята ви агитка
...

Апропо - разбра ли сега, какво означава да си форумен "герой", барабар с другаря капитан от ДС, казано ви от Светослав Табаков?