Ще извадят ли Литекс от А група?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Re: Ще извадят ли Литекс от А група?

Мнениеот Daniel Levski » 12 дек 2015 18:45

lemona1976 написа:Нека се спазва правилника и ги извадят от А група,ако не се лъжа Лудогорец прибавя + 7 точки,Лефски +2,Берое +2 точки.Лудогорец автоматично дърпа с 5 точки,и пак няма купа ,няма титла. :) :) :) .Тая радост на лефски след мача ,ще им излезе през носа.

Не позна повече от половината мачове са минали. Затова само служебни победи от тук нататъка.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 12 дек 2015 18:45

lemona1976 написа:Нека се спазва правилника и ги извадят от А група,ако не се лъжа Лудогорец прибавя + 7 точки,Лефски +2,Берое +2 точки.Лудогорец автоматично дърпа с 5 точки,и пак няма купа ,няма титла. :) :) :) .Тая радост на лефски след мача ,ще им излезе през носа.

Ваденето от турнира не анулира резултатите до момента. Нещо взе нов правилник да пишеш ;)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 дек 2015 18:46

sandi74 написа:Според правилника Литекс трябва да бъде изваден от А група.Любопитното тепърва предстои.

И Левски продължава за купата.
Сините да почерпят.
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 дек 2015 18:46

Велислав Вуцов написа:Кой беше съдията на тоя мач?

Георги Йорданов... явно добре му говорено как да свири мача... при идентични ситуации на Минев му вдига ЖК, а след тога гони футболист на Литекс :lol:
@ След това втори футболист изгони, а за капак и дузпа ви даде... еми и аз да бях и аз щях да си извадя отбора! Това е гнусно!
Последна промяна от Teo на 12 дек 2015 18:47, променено общо 1 път.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 12 дек 2015 18:47

Daniel Levski написа:
Жълто-черен Пловдив написа:Не знам, но този съдия трябва до живот да не види А група.

Кое не беше точно отсъдено от съдията. И двата картона бяха червени, отделно дузпата е точна. Отделно имаше дузпа срещу Гаджев. Но това беше сценария на малкият от Микре.

Факт е че картоните са червени и дузпата е 100% но защо не беше изгонен Минев.Защо нямаше картони за Бедоя и Гаджев :?: Защо този мач се игра пред публика след изцепките на феновете ви в Ловеч :?: :roll: :?

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 12 дек 2015 18:47

Когато Камилата вади отбора на Берое срещу Велбъжд, имаше вратичка в правилника, но след това го промениха именно заради този случай.

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 12 дек 2015 18:48

hristo1306 написа:
sandi74 написа:Според мен Литекс изигра последния си мач в А група.Сега обаче ЦСКА няма да може да влезе в А група по бързия начин.Не го изиграха добре кукловодите.Някой не знае правилата и удари на камък.Факт.

Санди, не наливай масло в огъня, приятелю ! За всичко е виновен Боби Перуков Преславски ! Време е вече всички фенове на футбола да се хванат за ръце заедно и да ИЗРИНАТ цялото БФС, заедно с всички структури ръководени от него !!! Заедно всички - зелени, червени, сини пембени - ВРЕМЕ е !

То много отдавна това време е дошло. Обаче кокал не се пуска. А нещата стават все по-зле и по-зле. Националният отбор пада от титани като Малта, а скоро и Фар. острови, детско-юношеския футбол е разбит, а А група е пълна пародия. Вече българските отбори започват ЕКТ от първи кръг и отгоре на всичко падат. Обаче Перукат седи ли седи.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 дек 2015 18:49

Георги Йорданов съм сигурен, че имал обаждания от други лица как да свири мача... неадекватни решения при идентични ситуации :idea:

venom

Мнениеот venom » 12 дек 2015 18:49

Никой няма да извади Литекс от групата, няма за какво. Когато се цели умишлено да се гаврят с теб и ти можеш да се изгавриш с тях като напуснеш терена, да ги направиш за смях как се радват на една служебна победа след като губят с един гол от десет човека след смешна грешка.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 12 дек 2015 18:49

PFC Litex написа:
sandi74 написа:Според правилника Литекс трябва да бъде изваден от А група.Любопитното тепърва предстои.

И Левски продължава за купата.
Сините да почерпят.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Литекс”