Reckless написа:Казваш, след западното влияние, хората в България изпростяха и станаха по-груби !!! Като кои ? Като германците ли, като французите ли, като белгииците ли ? В държавите, където всички се поздравяват, децата имат уважение към по-възрастните, където хората си помагат, където възпитанието е на светлинни години от нас и казваш влияем се от тях и сме изпростели и загрубяли !!! Нещо не хващам логиката ! Руснаците, искат, не искат ще трябва да си търгуват природните ресурси, че иначе загиват, по причини, които съм изредил по-горе ! Те нищо свястно не могат да произведат, за да продават и да влизат пари там и природните им ресурси са единствената им възможност да не умрат от глад ! Само с водка не става ! Бягат, като зайци и те на запад ! Аз миграция от запад на изток не знам ! Сигурно, защото хората са прости !
Твоята култура и образованост вероятно са изцяло западни...
За човек, дето не е прочел един стих на Пушкин, не знае кой е Достоевски, не е чувал за Чайковски си много ербап на тема световна култура...
Световната история е безапелационна, Изтокът винаги е преборвал Запада и винаги е бил двигател на световната история. Всички велики империи са били унищожавани от Изток: Рим, Византия, Наполеон, Хитлер... Така е писано и така ще бъде. Ето и в момента Европа върви към своя апокалипсис пак заради Изтока... Затова пак ти казвам, мисли себе си и България, щото сме на прага на унищожението, Руснаците не ги мисли, те си имат всичко и ресурси, и армия, и национален манталитет на победители. Тях Османците, Наполеон и Хитлер не ги сломиха, че ИДИЛ, мрънкащата Европа, или пък гейовете в Щатската армия, ще ги уплашат...