Левски ( София ) - Лудогорец ( Разград ) / Неделя /1:1FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Левски ( София ) - Лудогорец ( Разград ) / Неделя / 20:0

Мнениеот sin4ec » 12 окт 2015 20:44

IvailoRz написа:Maча минава от 1-0 за Левски , през Х и стига до разгромна победа на Лудогорец . Зависи как ще потръгне и на 2-та отбора . Аз няма да съм сърдит на Х ама с игра ...За всеки случай си харесвам мнения да се смея след мача , може и да ги споделя . Лудогорец от публика не се влияе ... играли са с Ливърпул , Реал , Валенсия ,Базел , Лацио , Стяуа , Динамо З , ПСВ все публики много по-многобройни от 10 000 на Герена ..пък и тоя филм сме го гледали :lol:

[offtopic]0:3 и всеки да си знае къде се намира :mrgreen: :lol:[/offtopic]

Заеви тез сравнения. Там кесят и ръкопляскат. На Герена е друго, и това прекрасно го знаете. Но както и да го въртя, няма как да стане-обективните фактори са във ваша полза. Единствената ми надежда е, че футболът е нелогична ( понякога) игра. И че късметът яко ни бяга в последните години, та може да реши да даде малко реванш. Но да се надяваш на късмет си е умряла работа. Литекс бяха лесни-елиминираш им изнасянето и са дотам. Тук е по-сложно. Нейсе-ще видим.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 12 окт 2015 21:13

Айде стига бе,Герена ще ври и кипи.Играли срещу тия,срещу ония,а самите те нямат публика.Не искам дори и да ви пиша,но така се случи,че играем в едно и също първенство.Ще дойдете на Герена и ще се сдухате както всеки път,когато чуете стадиона.3-0 и тъжни 40 човека в Г,това е ситуацията,един мижав автобус с милионите фенове от Разград.
Изображение

Потребителски аватар
levskii
Контакти:

Мнениеот levskii » 12 окт 2015 22:46

2-1 ги биеме

Потребителски аватар
Green_Eagles
Контакти:

Мнениеот Green_Eagles » 13 окт 2015 08:44

Влезем ли пределно концентрирани и надъхани за победа - тежко и горко на синичките!
Победа за ЛУДИТЕ с разлика!

П.С. И не ми говорете синички фенчета каква опасна 10 хилядна публика сте, защото няколко пъти излизахме пред ТРОЙНО-ЧЕТВОРНО повече разпалени фенове на много по-врящия стадион на Партизан и всеки път същите тези феновете си тръгваха с наведени глави и отворени уста по играчите на Лудите!
Също не ми говорете колко сте много, а ние колко сме малко, защото времето работи за нас, имаме много преки контакти и впечатления - малките из цяла България лудват по Лудите! Ще си говорим след 5-10 години кой как ще си пълни стадиона, а вие си бъдете все така заблуденички!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 13 окт 2015 09:07

Пак почнаха мненията за победа с РАЗЛИКА, спокойна съм! :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

сини богове
Контакти:

Мнениеот сини богове » 13 окт 2015 09:13

Green_Eagles написа:Влезем ли пределно концентрирани и надъхани за победа - тежко и горко на синичките!

Със "синичките" ще се обръщаш към някой друг. От началото на първенството играем с половин отбор, нямахме централен нападател горе- долу в половината от мачовете, играха футболисти без подготовка и цялата ни селекция струва по- малко от гарсониера в София и въпреки всичко ЛЕВСКИ е на върха. Бяхме плюти, подигравани и отписани не само за титлата, но и за оставане в елита, но...влизаме като фаворити в мача и водачи във временното класиране. Няма да мога да гледам мача на живо, имам малко дете и трябва да се грижа за него, но в неделя и двамата сме пред телевизора, той с мляко в ръце а аз с една студена бира. От догодина, живот и здраве, с мене на стадиона. Левскар не се става момче, ЛЕВСКАР се раждаш. Ей така, преди 45 години, когато съм се родил, баща ми първо е минал през Герена и ми е взел карта на клуба и след това е посетил майка ми в родилния дом. Та в неделя ще видиш 15 хиляди откърмени с идеята ЛЕВСКИ срещу временните милиони на гелосания ви президент. Дори чужденци в отбора повярваха в идеята Левски, заради ВЕЛИКАТА СИНЯ ПУБЛИКА.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 окт 2015 09:54

Green_Eagles написа:Влезем ли пределно концентрирани и надъхани за победа - тежко и горко на синичките!

П.С. И не ми говорете синички фенчета каква опасна 10 хилядна публика сте, защото няколко пъти излизахме пред ТРОЙНО-ЧЕТВОРНО повече разпалени фенове на много по-врящия стадион на Партизан и всеки път същите тези феновете си тръгваха с наведени глави и отворени уста по играчите на Лудите!
Също не ми говорете колко сте много, а ние колко сме малко, защото времето работи за нас, имаме много преки контакти и впечатления - малките из цяла България лудват по Лудите! Ще си говорим след 5-10 години кой как ще си пълни стадиона, а вие си бъдете все така заблуденички!

Ти откачен ли си, бе :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 13 окт 2015 10:11

Въпрос и към нашите, и към феновете на Лудогорец - вие сериозни ли сте, ако мислите, че играта на Лудогорец по някакъв начин напомня на тази от миналите 2-3 години? Отборът играе поне 5 нива по-слабо, така че нямам никакви притеснения за мача. В момента Лудогорец по никакъв начин не е тотален фаворит за титлата, по НИКАКЪВ. Не казвам, че няма шанс, но е абсурдно да се смята, че едва ли не петата поредна титла им е в кърпа вързана. От това, което съдя като представяне, Литекс и Левски са по-сериозни кандидати за трофея. А за мача - всичко може да се случи, но ще повторя, че нямам никакви притеснения.
Само Левски!

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 13 окт 2015 10:19

Както и да завърши мачът нищо няма да е решено в първенството.
Обаче........обстановката на трибуните ще бъде такава, каквато скоро за първенство не е била на никой стадион в България. Ще покажем коя е най-великата публика. Нямам търпение вече. Не е ли вече неделя? :cry: :cry: :cry:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 13 окт 2015 10:32

Пет поредни победи да направим малко ме съмнява, но бих бил доволен и на Х.
Прогноза 1:1 :)

Върни се в “Левски”