Боклучарите,Вълка от Уолстрийт и другите...

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Боклучарите,Вълка от Уолстрийт и другите...

Мнениеот Tommi » 07 сеп 2015 19:19

Red joker написа:Вашите дългове ,кажи кой ги плаща бе x Кажи кой ви е новия собственик и защо без да имате споразумение за разсрочване с НАП и при назначен съдебен изпълнител,дори и след датата за лицензиране,вие сте в „елита“ :x

Полковник, ти ли си бе? :mrgreen:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 сеп 2015 19:32

Tommi написа:
Red joker написа:Вашите дългове ,кажи кой ги плаща бе,смешник :x Кажи кой ви е новия собственик и защо без да имате споразумение за разсрочване с НАП и при назначен съдебен изпълнител,дори и след датата за лицензиране,вие сте в „елита“ :x

Не бе,аз съм Капитана :!:Отговори на някое от тези въпросчета! Нещо не ти е удобно май,а Дянков :twisted:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 сеп 2015 19:56

Red joker написа:
Tommi написа:
Red joker написа:Вашите дългове ,кажи кой ги плаща бе,смешник :x Кажи кой ви е новия собственик и защо без да имате споразумение за разсрочване с НАП и при назначен съдебен изпълнител,дори и след датата за лицензиране,вие сте в „елита“ :x

Не бе,аз съм Капитана :!:Отговори на някое от тези въпросчета! Нещо не ти е удобно май,а Дянков :twisted:

Полковник, новите собственици са Тонев, Ангелов и Иванов. А споразумение с НАП имаме и си плащаме. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 сеп 2015 21:53

Tommi написа:
Red joker написа:
Tommi написа:
Red joker написа:Вашите дългове ,кажи кой ги плаща бе :x Кажи кой ви е новия собственик и защо без да имате споразумение за разсрочване с НАП и при назначен съдебен изпълнител,дори и след датата за лицензиране,вие сте в „елита“ :x

Полковник, новите собственици са Тонев, Ангелов и Иванов. А споразумение с НАП имаме и си плащаме. ;)

Дай разпечатка бе, старшинка,ти нали си по разпечатките и от коя дата е,ако може :lol: Ако не знаеш кои са ви собствениците,питай Т.Дончева,тя поне е в час :idea: :!:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 сеп 2015 23:08

Red joker написа:
Tommi написа:
Red joker написа:
Tommi написа:
Red joker написа:Вашите дългове ,кажи кой ги плаща бе :x Кажи кой ви е новия собственик и защо без да имате споразумение за разсрочване с НАП и при назначен съдебен изпълнител,дори и след датата за лицензиране,вие сте в „елита“ :x

Дай разпечатка бе, старшинка,ти нали си по разпечатките и от коя дата е,ако може :lol: Ако не знаеш кои са ви собствениците,питай Т.Дончева,тя поне е в час :idea: :!:

На кое разпечатка бе? :mrgreen:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 08 сеп 2015 12:54

Tommi написа:
Red joker написа:
Tommi написа:
Red joker написа:
Tommi написа:

Полковник, ти ли си бе?

Дай разпечатка бе, старшинка,ти нали си по разпечатките и от коя дата е,ако може :lol: Ако не знаеш кои са ви собствениците,питай Т.Дончева,тя поне е в час
На кое разпечатка бе?
На споразумението с НАП,например...айде ,разпечатка не е точно казано,но поне ги сканирай и ги пусни в нета например,като Полковника,твоя „любимец“ :mrgreen: Покажи и договора между предишният ви уж -собственик и сегашните ви „собственици“-нали си много голем отворко и педант :!: Дай някаква информация за доходите на въпросните „собственици“,с какви пари ви издържат-с адвокатски хонорари ли,що ли :?: - или нема нужда,нали си имате „Виваком“ :mrgreen: .

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 09 сеп 2015 20:51

Tommi написа:
Red Warrior написа:
Tommi написа:Като си аматьорски отбор не може да имаш футболисти с трудов договор, т.е. професионални футболисти.
А за останалото не са виновни ръководните органи. Да сте плащали.

Кой ти каза, че не можаш да имаш футболисти на договор? Някой им дава пари ей така ли? Изискването е, да не е по-дълъг от 1 година.

Футболисти на договор означава професионални футболисти (професията им е футболист). Вие сте клуб с аматьорски статут.

А тия футболисти може ли да бъдат назначени с договор като готваци , работници на автомивка и други , а в свободното си време да поритват за здраве ?
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 сеп 2015 20:58

Old_death написа:
Tommi написа:
Red Warrior написа:
Tommi написа:Като си аматьорски отбор не може да имаш футболисти с трудов договор, т.е. професионални футболисти.
А за останалото не са виновни ръководните органи. Да сте плащали.

Кой ти каза, че не можаш да имаш футболисти на договор? Някой им дава пари ей така ли? Изискването е, да не е по-дълъг от 1 година.

Футболисти на договор означава професионални футболисти (професията им е футболист). Вие сте клуб с аматьорски статут.

А тия футболисти може ли да бъдат назначени с договор като готваци , работници на автомивка и други , а в свободното си време да поритват за здраве ?

Това не е професионален футболист, а професионален готвач, мияч или някакъв друг. ;)

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 22 сеп 2015 11:39

На мен много ми е интересно,как е възможно при собственици,които продават играчи за огромна сума (за българските стандарти),отборът да изпада във все по-голяма финансова нестабилност от месец към месец.Естествено говоря за "Боклучарите",които незнайно поради каква причина,никой не ги пипа,никой не ги съди,никой дори не им задава въпроси "Аджаба какво стана с парите ?".От изходящи трансфери ТИТАН са изпрали близо 15 000 000 евро !!!
Ето и доказателството:
Жуниор Мораеш Металург Донецк 1.4 млн. евро
Мишел Платини Динамо Букурещ 10 хил. евро*
Спас Делев Мерсин 1.2 млн. евро
Грегъри Нелсън Металург Донецк 500 хил. евро
Янис Зику Поханг Стийлърс 2.3 млн. евро
Маркиньос Анортозис 350 хил. евро
Джузепе Акуаро Карлсруе 120 хил. евро
Александър Тонев Лех Познан 400 хил. евро
Уилян Тиеро Олянензе 50 хил. евро
Елиот Гранден Блекпул 700 хил. евро
Викторс Морозс Сконто 50 хил. евро
Руи Мигел Килмарнък 50 хил. евро
Давид Силва Килмарнък 50 хил. евро
Тодор Тимонов Анжи 300 хил. евро
Иван Стоянов Алания 700 хил. евро
Иван Иванов Алания 1.4 млн. евро
Борис Галчев Динамо Б 250 хил. евро
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “ЦСКА”