Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
stefani написа:Бруно Рибейро как само изигра балъците![]()
![]()
ФЕНОМЕН написа:ehh написа:Цецо Чука написа:Като им знам фенките на Лудогорец, да им дам и моя адрес-да заповядат,особено тва височкото момиченце с дългата коса...
Червенокосата не ти ли харесва?
Ми да де! За нея става въпрос - височкото момиченце с дългата ЧЕРВЕНА коса!![]()
![]()
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
dream team написа:Според мен отборът ще започне да играе по-добре под ръководството на Ераносян, и то със същите играчи. Рибейро просто не ставаше за амбициите на Лудогорец. От една страна се оплаква, че нямал думата при селекцията, от друга вика играчите са супер качество, а преди тръбеше как бил личен приятел с Моу и едва ли не Лудогорец ще вземат играчи на Челси.
iliev72 написа:Това със суперкачеството беше преди да решат да го разкарат.Що не го питат сега за играчите които докараха да видим дали са суперкачество ?!
dream team написа:iliev72 написа:Това със суперкачеството беше преди да решат да го разкарат.Що не го питат сега за играчите които докараха да видим дали са суперкачество ?!
Това, че играчите са супер според него, го казва в същото интервю, в което обяснява, че фенове са го заплашвали.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта