Кога се изисква Свидетелство за съдимост ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кога се изисква Свидетелство за съдимост ?
Смених 3 работи за последните 12 месеца и никъде не ми искаха свидетелство за съдимост.
... и после внезапно си направих секуро.
язе написа:Смених 3 работи за последните 12 месеца и никъде не ми искаха свидетелство за съдимост.
Излишен труд, колега. Авторът на "темата" я пуска за втори път, но с лека промяна и се кефи на шараните, които му вярват и се ловят. Преди 3 години беше на 16, с бяло яке и от Хасково, но вината е колкото негова, толкова и на други хора във форума!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:язе написа:Смених 3 работи за последните 12 месеца и никъде не ми искаха свидетелство за съдимост.
Излишен труд, колега. Авторът на "темата" я пуска за втори път, но с лека промяна и се кефи на шараните, които му вярват и се ловят. Преди 3 години беше на 16, с бяло яке и от Хасково, но вината е колкото негова, толкова и на други хора във форума!
Не разбирам...нещо да се похвали, че е осъждан ли, кво?
... и после внезапно си направих секуро.
язе написа:Кашчей написа:язе написа:Смених 3 работи за последните 12 месеца и никъде не ми искаха свидетелство за съдимост.
Не, просто си прави гаргара с форума, но щом има кой да му разрешава-що да не я прави!
А и много потребители или не го познават, или бързо му забравят ника, което ги прави удобни рибки.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-
- Контакти:
bobo_13 написа:valio_cska написа:runnersa написа:http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5/%D0%A3%D0%BA%D0%B0%D0%B7-1074-%D0%BE%D1%82-23-05-1974-%D0%B3-%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%BE%D1%82%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B8-%D0%B8-_l.l_i.128783_at.5.html
Не знам дали няма по съвременен и демократичен вариант на търсачкста това ми изкара
Защо по добре не ме гръмнат? Не ми дават право да работя а искат такива като мен да се поправят как да стане? Добре сбърка съм дайте сега да ми отнемат всичко в живота. Ебаси.
Ако само си осъждан може и да нямаш проблем. Обаче ако има наказание като "лишаване от свобода" вече е лошо. Ако си осъждан леко за непристойно поведени и подобни... може и метър да минеш
Брей, компетенция много тук. В свидетелството за съдимост пише САМО:
1. ОСЪЖДАН
2. НЕОСЪЖДАН
Като при заявление се пише за къде да послужи. Издава се от районния съд по местоживеена, а, ако лицето е родом от друг град се бави 3 дни. В противен случай се издава на момента.
И, да, повечето работодатели изискват такъв документ в оригинал (който е с валидност 6 месеца от датата на издаването му), който се предоставя не на институции, а на самия работодател.
Може да си осъждан за както за дребно хулиганство, така и за углавно престъпление, примерно по чл.199 от НПК, но в свидетелството пише едно и също - ОСЪЖДАН без да се споменава по кой член.
Пет години след изтичането на присъдата лицето, ако няма допълнителни провинения се реабилитира автоматично и свидетелството става чисто.
Това е.
-
- Контакти:
Кашчей написа:язе написа:Кашчей написа:язе написа:Смених 3 работи за последните 12 месеца и никъде не ми искаха свидетелство за съдимост.
Не, просто си прави гаргара с форума, но щом има кой да му разрешава-що да не я прави!
А и много потребители или не го познават, или бързо му забравят ника, което ги прави удобни рибки.
В огромна заблуда си батко. Аз знам че тук има много интелигентни и добри хора, които не тролят по цял ден, не ме познаваш и приказваш ела с мен да пием кафе и да разговаряме и ще видиш как ше ти се помени мнението. Иначе тук наистина има добри хора и им благодаря за съветите и информацията която ми дадоха. Вярвам в доброто у хората е не всички са добри но какво да се прави, нека сме малко по добри едни с други. Живо е кратък а утре не знаеш какво ше се случи.
Благодаря на пичовеете къде се отнесоха сериозно с темата. Обичам тоя форум защото хората тук са компетентни и са от различни слоеве на обществото. Успех на всички.
-
- Контакти:
ushko_kukuruza написа:bobo_13 написа:valio_cska написа:runnersa написа:http://econ.bg/%D0%9D%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5/%D0%A3%D0%BA%D0%B0%D0%B7-1074-%D0%BE%D1%82-23-05-1974-%D0%B3-%D0%B7%D0%B0-%D0%BE%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B7%D0%B0%D0%B5%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BE%D1%82%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE-%D0%BE%D1%82%D0%B3%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%B8-%D0%B8-_l.l_i.128783_at.5.html
Не знам дали няма по съвременен и демократичен вариант на търсачкста това ми изкара
Защо по добре не ме гръмнат? Не ми дават право да работя а искат такива като мен да се поправят как да стане? Добре сбърка съм дайте сега да ми отнемат всичко в живота. Ебаси.
Ако само си осъждан може и да нямаш проблем. Обаче ако има наказание като "лишаване от свобода" вече е лошо. Ако си осъждан леко за непристойно поведени и подобни... може и метър да минеш
Брей, компетенция много тук. В свидетелството за съдимост пише САМО:
1. ОСЪЖДАН
2. НЕОСЪЖДАН
Като при заявление се пише за къде да послужи. Издава се от районния съд по местоживеена, а, ако лицето е родом от друг град се бави 3 дни. В противен случай се издава на момента.
И, да, повечето работодатели изискват такъв документ в оригинал (който е с валидност 6 месеца от датата на издаването му), който се предоставя не на институции, а на самия работодател.
Може да си осъждан за както за дребно хулиганство, така и за углавно престъпление, примерно по чл.199 от НПК, но в свидетелството пише едно и също - ОСЪЖДАН без да се споменава по кой член.
Пет години след изтичането на присъдата лицето, ако няма допълнителни провинения се реабилитира автоматично и свидетелството става чисто.
Това е.
При мен пише по кой член съм осъждан. и ТОВА В СС за работа.
-
- Контакти:
Колега не се претеснявай изобщо-аз бях с 11 условни и 3,5 излежана ефективна присъда/присъди за каквото се сетиш свързано с пари/ излезнах и буквално за 4 месеца се ужених работа по4нах и така ве4е 8 години-като те питат неосъждан и това е-каде е свитетелството -ще изкарам,ще отида и край-върши си работата и за нищо няма да те барат-успех с ба4кането и спри с претеснението-ако не може да се хванеш на работа режи вените и на теб ще ти олекне и на ваще 

Айййййййййййй Канарииииииииииииииииииии
valio_cska написа:Ако има юристи във форума, да ги питам, кога се изисква СС и за какво позиции ? Задължително ли се изисква от работодателя, тъй като аз съм за съжаление осъждано лице, а искам да започна работа като доставчик на млечни продукти, за тази позиция задължително ли се изисква СС ? Благодаря предварително
аз свинско мляко не съм чувал да се разнася,за съжаление

-
- Контакти:
bobi_getov1 написа:Колега не се претеснявай изобщо-аз бях с 11 условни и 3,5 излежана ефективна присъда/присъди за каквото се сетиш свързано с пари/ излезнах и буквално за 4 месеца се ужених работа по4нах и така ве4е 8 години-като те питат неосъждан и това е-каде е свитетелството -ще изкарам,ще отида и край-върши си работата и за нищо няма да те барат-успех с ба4кането и спри с претеснението-ако не може да се хванеш на работа режи вените и на теб ще ти олекне и на ваще
Тука ме развесели колега