Yoda_ написа:
Пак повтарям : ДПС и Пеевски НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ЛЕВСКИ, а дори и да имаха, какво от това ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Yoda_ написа:
Пак повтарям : ДПС и Пеевски НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ЛЕВСКИ, а дори и да имаха, какво от това ?

veselinsk написа:Yoda_ написа:
Пак повтарям : ДПС и Пеевски НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ЛЕВСКИ, а дори и да имаха, какво от това ?![]()
![]()

sandi74 написа:СъбличайТози физкултурник Петев кой го брои за треньор
Той да се радва ,че не го оставиха само по клин и палци
![]()
![]()
![]()
Ама и това не е късно да стане като го съблекат в комплект заедно с третокласните поп-фолк гърли и нискоразредните манекенки от трупата наречена бг национален отбор по футбол на които преподава уроци по балет и синхронно плуване.
![]()
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
zuekaa написа:sandi74 написа:СъбличайТози физкултурник Петев кой го брои за треньор
Той да се радва ,че не го оставиха само по клин и палци
![]()
![]()
![]()
Ама и това не е късно да стане като го съблекат в комплект заедно с третокласните поп-фолк гърли и нискоразредните манекенки от трупата наречена бг национален отбор по футбол на които преподава уроци по балет и синхронно плуване.
![]()
Еххх Санди, Санди доказан лайк си ти![]()
Колко нещо си изписал и само едно нещо се разбра, че от футбол не разбираш
В началото на първенството, ти казах, че БЕРОЕ ще стане шампион - не познах, станахме втори, а ти до 10 кръг се еб*ваше с БЕРОЕ и се помазваше на турските фенки на лудогорец ...БЕРОЕ започна да дърпа напред .. започна да хвалиш БЕРОЕ взе да плюеш лудогорец... Ние в СТАРА ЗАГОРА на това му казваме пу*ьо ей такъв си ти Ходи си на гей парадите и стига писа по форумите
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта