Мнениеот Venko123 » 19 май 2015 23:42
Макенджиев, Романов, Делев, Фонсека, Р.Димитров, Стефан Велев, Фераресо, Г.Костадинов...Общо взето за сега са това, играчите които стават като за отбор с малък бюджет и са с изтичащи договори, поне според transfermarkt.
От Лудогорец с изтичащи договори през лятото са примерно Барт и Абало. Златински четох някъде че ще го освобождават, също и А. Александров, ако има пари може и да ги вземем, но ако бюджета ще е 4-5 милиона ще се задоволим с играчи като тези първите, които изброих.
Не знам какво е положението в Ботев, обаче там има няколко интересни имена, с които също можем да се задоволим ако бюджета ще е 4-5 милиона и си тръгнат лятото от Коматево - Васев, Д.Златков, Ф.Филипов.
Л.Марин, Гамаков и Чунчуков не ги включвам в този списък, тях трудно ще допуснат да си тръгнат без някой да заплати трансферна сума, особено Чунчуков и Гамаков.
От Литекс - за А.Цветков се говореше, че лятото си тръгва от Ловеч, него също можем да си го позволим, Илия Миланов е резерва тоя сезон, може да се пробва привличане под наем, или пък както взехме Чочев от Етрополе, макар че не ми се вярва Ганчев да се съгласи.
От Локо София- Не знам на Даниел Генов кога му изтича договора, ако е лятото - става и ще свърши работа за борбата ни за 3-4 място, при положение че ще се свива бюджета.
От Славия - там интересен е Р.Василев, Венци обаче ще иска не малко пари, освен ако футболиста не реши да си ходи.
От Черно Море - Живко Петков е интересен.
Та пак се повтарям, селекцията зависи от много неща...Ако ще се "оздравяваме" и занапред с 4 милионния бюджет - това горе долу ще ни е селекцията, или нещо от сорта.
Ако отнякъде обаче изскочи някой с парички, тогава ще коментираме друга, по-сериозна селекция с такива като Абало и Барт.
Много важно обаче е да се задържи Любо. Ако треньор ще ни е някой като Галинчо...Нема смисъл...
А да...От сегашния състав ако се съгласят да си намалят заплатите може да бъдат оставени: Уваренко, Василев, Тунчев, Причиненко, Оршулич, Кукоч, Сънди, Маркович, Неманя и Силва.
Разбира се - Силва, Кукоч, Маркович и Сънди ако не бъдат продадени.