IvailoRz написа:За сега входящите носят повече пари от евентуални изходящи такива .
То вие други не правите

Сега какво ще съсипе след ПБМФ ?! За да си задоволи егото !!!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
IvailoRz написа:За сега входящите носят повече пари от евентуални изходящи такива .
Мистри написа:FLANKER написа:Мистри написа:FLANKER написа:Мистри написа:shotgun blues написа:Лудогорец задмина Левски по брой поредни титли,Левски досега имаше 3 поредни като рекорд.
А ти задмина Иванушка Глупака.![]()
Честита баня.
Радвайте се и се веселете, защото днес ви показаха колко сте жалки.
Гелосаната мастия на ББ развя перуката и показа как се управлява футбола по комунистически...
С разтриване на ушенца.
Тук няма как да не се съглася с теб. Някак става обидно за другите клубове това отношение.
Вие нямате ли нужда от 5 милиона за стадиона?![]()
Ей така, от общината по програма "Ти на мен, аз на теб"?
Нов стадион щял да го зарадва повече."Думам ти дъще, сещай се снахо."
И вие и ние. И всички останали , имат нужда. Ама Гела е захапал здраво кокала и няма изгледи скоро да го пусне.Но всяко начало има и своя логичен завършек.
Затова бих попитал всички "честитящи".
Не ви ли е срам?
Не помните как тези влязоха в А група, как станаха шампиони първите два пъти, особено първия, какъв тормоз беше упражнен по всякакъв начин над отбори като Локомотив, Ботев, Левски, ЦСКА по държавна поръчка и алкохолни изпарения в БФС?
Това правителство рано или късно ще си отиде.
FLANKER написа:В никоя нормална държава не би станало това:
http://gong.bg/bg-football/a-grupa/mult ... oci-328748
П.П.Копирам си част от мнението от нашия форум:
Тези хора ги поръсват със светена вода и целуват кръста,но вътрешната им мръсотия не ще изчезне.
Луд Гидия 123 написа:Респект към всички, които намериха сили да честитят титлата на Лудогорец! Тази титла не ме радва особено защото орлите нямаха сериозна съпротива от останалите отбори заради различни причини. Не мога да си кривя душата и признавам, че на моменти не ми харесваше играта на лудогорци. Дано сега да се обърне по-сериозно внимание на лятната подготовка и да видим класни попълнения.
Пожелавам успех и на останалите български отбори в евротурнирите, които и да са те!
Нека догодина шампионатът да е по-равностоен и по-оспорван!
/Илиян-тъпото колко ли още ще повтаря изтърканите си фрази?/
irradeum написа:Тия , дето се радват на поредната щампионска титла в компрометираното ни първенство и държава, нека си отговорят на един единствен въпрос : Как така отборът им освен символ на съдийски аванти стана НАЙ МРАЗЕНИЯТ ОТБОР В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ? И защо ли не ги обичат не само в София , но и в Пловдив, Стара Загора , Ловеч, Варна и Бургас?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта